נכתב במקור על ידי
ariel2181996
היי כולם יש לי איזה 200 שח ב-pp ואני רוצה להתחיל להיכנס לתחום ההעלאות ויש לי כמה שאלות בנוגע לאתר shareflare:
1 . האם יש דרך להאיץ את מהירות ההעלאה שלי לשרת?טרמינל או פרימיום
2. האם חשבון premium מעלה גם את מהירות ההעלאה או רק את ההורדה?שניהם
3. שמעתי על דבר בשם "טרמינל" והבנתי שזו התשובה לשאלה ה-1 שלי?? אם כן אתם יכולים להסביר לי קצת על זה-
א. מה זה?מין מחשב רחוק עם רשת משלו,רשת מהירה במיוחד ברוב הפעמים שאתה פשוט שוכר אותה לזמן מה
ב. הבנתי שקונים את זה -אז איפה אתם ממליצים (וכמה זה עולה)?כל חברה וההצעה שלה,זה דבר שאתה צריך לבחון
ג. לאיזה קריטריונים אני צריך לשים לב כשאני קונה טרמינל?מהיר,חברה טובה,חבילה טובה,לא יקר מדי
ד. האם אתם ממליצים לי לקנות טרמינל?תלוי,אם אתה בSHAREFLARE מרוויחים שם ברצפה,אם תמצא שרת נורמלי שנותן כסף טוב ויש לך עוד איפה לפרסם,כן
תודה לעוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!