קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] נמאס לי מהבצפר הזה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-11-2011, 23:35
  2. [תלונה]חלאס! זימר הזה מציק!
    על ידי MoTkAy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-09-2008, 22:42
  3. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 00:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נשבר לי מהבצפר הזה חלאס!

Exclamation נשבר לי מהבצפר הזה חלאס!

נשבר לי הזין מהבצפר הזה.
    יש לי חיים כאלה מושלמים בלעדיו, חברים תותחים אחד אחד, בנות, כל יום צחוקים כל יום שטויות כל יום יציאות, ככה זה היה עד לפני חודש וחצי.
    ואז כולם נכנסים למתכונת הבגרויות ואז פתאום אתה מתחיל להיות מהחרשנים שאמרת שבחיים לא תהיה כמוהם, אלה שיעדיפו ללמוד בערב שישי אלה שיעדיפו להיות בבית מהבוקר עד הערב ביום חופש כדי ללמוד.

שבוע וחצי למדתי לבגרות בהסטוריה ונחשו מה אני יודע - כלום!

נשבר לי הזין באמת שנשבר לי הזין, אני כל כך אוהב ת'חיים אוהב ת'משפחה ת'חברים ת'סביבה את עצמי את המראה שלי ת'התנהגות שלי, לא בקטע אגואיסטי וסוציומטי, אלא בקטע שאני מראה לכם שאני הכי לא מהדיכאוניים ואלה שמסתגרים בתוך עצמם ופסימיים.

אני עושה שטויות כמו ילד קטן ונהנה מכל רגע, אבל אי אפשר ככה נשבר הזין.

ואני חוזר על המושג הזה שנשבר הזין כבר כמה פעמים באשכול כי באמת נשבר לי, אין לי כח לבצפר אני באמת חושב על לנשור.

אני בא ממשפחה מכובדת, להורים יש תואר שני ומשפחה מאוד שבאה ממבט אחד של "הצלחה בלימודים ולא פחות".
    עזבו את זה שאני הבכור ובגלל זה אני זה שדי סופג את המבטים המאוכזבים של סבא וסבתא וההורים אחרי שאני מביא נכשל במתמטיקה, כי אני יודע שכשאחי הקטן [הוא בן 10] יבוא עם אותם הציונים הם כבר יהיו רגילים לכך כי היה להם אותי בגיל שלו והם יודעים שזה קורה.

אבל לפניי הם לא ידעו שזה יקרה, הם חשבו שאני ימשיך להוציא 100 כל מבחן כמו בחטיבה.
    וואלה זה לא קרה, הייתה לי נפילה עצבנית בתיכון.

מממוצע על הגבול של 90 עברתי לממוצע 77, והוא בסוף שנה יירד כנראה ל75 או אפילו פחות.

מה זה החרא הזה, למה אני צריך להיות בבית וללמוד במקום לצאת ולהנות, למה אני כל שנייה בחיים על כל חיוך שלי ועל כל צחוק צריך לחשוב בתת מודע "פאק כבר לא נשאר לי זמן ללמוד למבחן".

למה אני פשוט לא יכול להעביר ת'חיים עד גיל 18 בכיף, מה זה צריך להיות..

פריקה ראשונה שלי באינרנט כי כמו שאמרתי אני הבנאדם הלא דכאוני אלא להפך זה שמייעץ לכל אלה שפורקים, זה שדוחף אותם ופתאום וואלה אני מגלה שגם לי יש גבול וגם אני סוף סוף רואה את הרע שיש בחיים.

פאק אני אומר לכם אני לא יודע אם אני אוכל להחזיק ככה עוד שנתיים ואז עוד אוניברטסיה כי כמובן שכל המורים וההורים מזיינים תשכל על "בגרות מלאה ואז טכניון" , מה אני זונה שלכם אתם תחליטו לי לאן אני יילך? אם אני רוצה מחר אני פורש ופותח קיוסק על החוף עד סוף החיים שלי מה זה עניינכם.

אין לי שום קשיים, יש לי חברה שאני אוהב, יש לי חברים שפיצים אחד אחד, יש לי דודים מצחיקים, יש לי משפחה טובה שלא חסר לנו שום דבר לא בבית, לא מהמפונקים ולא מהחסרי כסף.

וכן זאת גישה ילדותית אבל נמאס.
    אני בכיתה י"א.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

חוץ מלהגיד לך שאתה צודק לגמרי,
    אין לי הרבה מה להגיד.

אז קח את זה באיזי,
    ואל תשים זין יותר מדי.

One Shot - One Kill

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    חוץ מלהגיד לך שאתה צודק לגמרי,
    אין לי הרבה מה להגיד.

אז קח את זה באיזי,
    ואל תשים זין יותר מדי.
    מה זה לא לשים זין אחי תאמין לי שאני מנסה כמה שיותר אבל כשכל השכבה שלך חורשת שבועיים לפני לבגרות ואז מתחילים החיוכים של כולם לילה לפני וכל אחד חופר כמה הוא מוכן ורק אתה בפנים יודע שאתה הולך להכשל ואז כשכולם יקבלו ציונים אתה תהיה מהמפגרים שנכשלו ואז המורות יסתכלו עליך עקום ויגידו שזה הצ'אנס האחרון לפני הבגרות ואתה תלך מבויש בבצפר.

על הזין כל זה אתה צודק, אבל כל ההרגשות האלה שישר אחרי המבחן מדכאות ואחרי זה כל פעם שמזכירים את המבחן "אחי אז כמה קיבלת במבחן האחרון כי אני קיבלתי 87" ואז אתה "עזוב לא משנה" "נו כמה כמה" "33" ואז הוא דופק פרצוף עקום ומנסה לעודד אותך בחיוכים מזויפים שהכל יהיה בסדר

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    מה זה לא לשים זין אחי תאמין לי שאני מנסה כמה שיותר אבל כשכל השכבה שלך חורשת שבועיים לפני לבגרות ואז מתחילים החיוכים של כולם לילה לפני וכל אחד חופר כמה הוא מוכן ורק אתה בפנים יודע שאתה הולך להכשל ואז כשכולם יקבלו ציונים אתה תהיה מהמפגרים שנכשלו ואז המורות יסתכלו עליך עקום ויגידו שזה הצ'אנס האחרון לפני הבגרות ואתה תלך מבויש בבצפר.

על הזין כל זה אתה צודק, אבל כל ההרגשות האלה שישר אחרי המבחן מדכאות ואחרי זה כל פעם שמזכירים את המבחן "אחי אז כמה קיבלת במבחן האחרון כי אני קיבלתי 87" ואז אתה "עזוב לא משנה" "נו כמה כמה" "33" ואז הוא דופק פרצוף עקום ומנסה לעודד אותך בחיוכים מזויפים שהכל יהיה בסדר
    וואו גבר...
    זה מספר.

מספר שאין לו שום משמעות,
    ביה"ס הוא מקום למבחן היכולות הקוגנטיביות שלך - גם לשימפנזה יש יכולות קוגנטיביות.

כל אחד יכול ללמוד ולהצליח,
    זה לא אומר כלום על האינטילגנציה.

אם ת'באמת נכשל אז יאללה תתחיל ללמוד יותר,
    שלפחות תוציא תעודת בגרות.

One Shot - One Kill

אל תשאל אבל אני מדיוק כמוך,
    חוץ מהקטע של:
    ''יש לי חיים כאלה מושלמים בלעדיו, חברים תותחים אחד אחד, בנות, כל יום צחוקים כל יום שטויות כל יום יציאות''
    ''אין לי שום קשיים, יש לי חברה שאני אוהב, יש לי חברים שפיצים אחד אחד, יש לי דודים מצחיקים, יש לי משפחה טובה שלא חסר לנו שום דבר לא בבית, לא מהמפונקים ולא מהחסרי כסף.''
    ואני פשוט מחכה שיקרה משהו בתקווה שהחיים יאירו לי פנים סוף סוף..כי זה לא נראה לי שבזמן הקרוב זה יקרה, תשרוד עוד שנה, אני צריך לשרוד עוד שנתיים, עד אז מקווה שיהיה טוב.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

קודם כול אני מבין אותך גם לי לא היה קל במערכת החינוך ,גם לי היה מאוד קשה ,היו תקופות טובות יותר והיו תקופות רעות יותר.

חשבת על זה פעם שאולי האסטרטגית לימוד שאתה משתמש בה היא לא טובה מניסיון אני אומר שאסטרטגית לימוד טובה היא לפעמיים יותר טובה מהלימוד עצמו.
    הרי לא הגיוני שאתה לומד 3 ימיים ברציפות ושום דבר לא נכנס לראש נכון ? אז אולי הדרך שבה אתה לומד היא לא טובה.
    הרי אני מוכן להתערב שאתה לא אדם שונה משאר התלמידים ? אתה לא טיפש ? אז מה הבעיה הדרך שבה אתה לומד היא לא טובה וזה מכניס אותך לתסתכול ואני לא מאשים אותך גם אם אני הייתי לומד 3 ימים ושום דבר לא נכנס הייתי מתוסכל.

יום אחד ראיתי את אחותי מתוסכלת היא נגשה אלי פעם ואמרה לי "אני לא מבינה כלום אני קוראת ולא מבינה מה אני קוראת" אמרתי לה "תביאי את המחברת בוא נתחיל עם הטקסט הראשוני מה כתוב שם ?" היא אמרה: "היהודים בתקופת בית שני ומרד בר כוכב" אמרתי: "יפה אז על מה הטקסט הולך לדבר ?" היא אמרה: "היהודים ......." נשיך.... ככה עברתי איתה טקסט אחרי טקסט ואני מבטיח לך שאם תשאל אותה עכשיו מתי קרה המרד ? ובאיזה תקופה נהרס בית המקדש השני היא תדע.

יותר גרוע בבית הספר לא מלמדים היום את התלמידים כיצד ללמוד ,אני מבטיח לך שיש דרך להכניס חומר לימודי לראש בפחות מחצי מהזמן שאתה לומד ושהחומר ישאר לך בראש כפול 10 מהמזמן שהוא נשאר. תחשוב כמה זמן הייתה חוסך אלו ידעת כיצד ללמוד נכון ? איך הייתה יכול לנצל את הזמן שנותר לבילוי ?

אני יגלה לך סוד בכול מקצוע יש דפוס שחוזר על עצמו זאת אומרת שהדפוס נשאר אותו הדבר למשל מתמטיקה ,הדפוס המתמטי לא השתנה מאז שהמציאו אותו
    תלמד את הדפוס ויש לך 4 - 5 יחידות מתמטיקה בכיס. אותו הדבר אנגלית ,לשון בכול המקצועות האלה יש דפוס מן רעיון שחוזר על עצמו בכול תרגיל ועל הרעיון הזה נבנה שלב אחרי שלב חומר הלימוד ,זאת אומרת תבין את הרעיון שעליו נבנה כול הפרמידה של המקצוע.

משהו נוסף שאני רוצה לציין תראה לימודים לא מבטיחים כסף ובטח שלא עושר גם אי לימודים לא מבטיחים זאת אבל הם בהחלט נותנים לך נק' פתיחה טובה לחיים.
    האונברסיטה עוד רחוקה מימך יש לך עוד צבא לעבור אחרי הלימודים שאם אתה חושב שלימודים זה קשה אני מבטיח לך שהצבא יגרום לך להתגעגע כך כמה זמן לעצמך תנסה לחשוב כיצד אתה צולח את האתגר הזה שנקרא בגרות בהצלחה.

אם תרצה עוד טיפים למקצועות אחרים אני בשמחה העזור. בהצלחה וזאת תקופה שתעבור.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

אל תשאל אבל אני מדיוק כמוך,
    חוץ מהקטע של:
    ''יש לי חיים כאלה מושלמים בלעדיו, חברים תותחים אחד אחד, בנות, כל יום צחוקים כל יום שטויות כל יום יציאות''
    ''אין לי שום קשיים, יש לי חברה שאני אוהב, יש לי חברים שפיצים אחד אחד, יש לי דודים מצחיקים, יש לי משפחה טובה שלא חסר לנו שום דבר לא בבית, לא מהמפונקים ולא מהחסרי כסף.''
    ואני פשוט מחכה שיקרה משהו בתקווה שהחיים יאירו לי פנים סוף סוף..כי זה לא נראה לי שבזמן הקרוב זה יקרה, תשרוד עוד שנה, אני צריך לשרוד עוד שנתיים, עד אז מקווה שיהיה טוב.
    אל תדאג אחי כמה שזה אבסורדי לתת לך עכשיו תשובה חיובית בזמן שאני בעצמי בדיכאון, אני אגיד לך שזה בסוף יעבור ויגיעו הימים שתשיג ביטחון ותפתח והחיים יאירו לך פנים.
    לי זה קרה שנה שעברה והיה כל כך כיף פשוט הכל הסתדר, לימודים חברים משפחה.
    חשבתי זה ימשיך עד סוף החיים או לפחות עד סוף הלימודים ובום הלימודים האלה עוד פעם הקריסו אותי, הייתי חזק כל השנה לא נתתי לזבל הזה לשבור אותי אבל זהו כמו שאתה רואה נשברתי ואני בדיכאון מזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    קודם כול אני מבין אותך גם לי לא היה קל במערכת החינוך ,גם לי היה מאוד קשה ,היו תקופות טובות יותר והיו תקופות רעות יותר.

חשבת על זה פעם שאולי האסטרטגית לימוד שאתה משתמש בה היא לא טובה מניסיון אני אומר שאסטרטגית לימוד טובה היא לפעמיים יותר טובה מהלימוד עצמו.
    הרי לא הגיוני שאתה לומד 3 ימיים ברציפות ושום דבר לא נכנס לראש נכון ? אז אולי הדרך שבה אתה לומד היא לא טובה.
    הרי אני מוכן להתערב שאתה לא אדם שונה משאר התלמידים ? אתה לא טיפש ? אז מה הבעיה הדרך שבה אתה לומד היא לא טובה וזה מכניס אותך לתסתכול ואני לא מאשים אותך גם אם אני הייתי לומד 3 ימים ושום דבר לא נכנס הייתי מתוסכל.

יום אחד ראיתי את אחותי מתוסכלת היא נגשה אלי פעם ואמרה לי "אני לא מבינה כלום אני קוראת ולא מבינה מה אני קוראת" אמרתי לה "תביאי את המחברת בוא נתחיל עם הטקסט הראשוני מה כתוב שם ?" היא אמרה: "היהודים בתקופת בית שני ומרד בר כוכב" אמרתי: "יפה אז על מה הטקסט הולך לדבר ?" היא אמרה: "היהודים ......." נשיך.... ככה עברתי איתה טקסט אחרי טקסט ואני מבטיח לך שאם תשאל אותה עכשיו מתי קרה המרד ? ובאיזה תקופה נהרס בית המקדש השני היא תדע.

יותר גרוע בבית הספר לא מלמדים היום את התלמידים כיצד ללמוד ,אני מבטיח לך שיש דרך להכניס חומר לימודי לראש בפחות מחצי מהזמן שאתה לומד ושהחומר ישאר לך בראש כפול 10 מהמזמן שהוא נשאר. תחשוב כמה זמן הייתה חוסך אלו ידעת כיצד ללמוד נכון ? איך הייתה יכול לנצל את הזמן שנותר לבילוי ?

אני יגלה לך סוד בכול מקצוע יש דפוס שחוזר על עצמו זאת אומרת שהדפוס נשאר אותו הדבר למשל מתמטיקה ,הדפוס המתמטי לא השתנה מאז שהמציאו אותו
    תלמד את הדפוס ויש לך 4 - 5 יחידות מתמטיקה בכיס. אותו הדבר אנגלית ,לשון בכול המקצועות האלה יש דפוס מן רעיון שחוזר על עצמו בכול תרגיל ועל הרעיון הזה נבנה שלב אחרי שלב חומר הלימוד ,זאת אומרת תבין את הרעיון שעליו נבנה כול הפרמידה של המקצוע.

משהו נוסף שאני רוצה לציין תראה לימודים לא מבטיחים כסף ובטח שלא עושר גם אי לימודים לא מבטיחים זאת אבל הם בהחלט נותנים לך נק' פתיחה טובה לחיים.
    האונברסיטה עוד רחוקה מימך יש לך עוד צבא לעבור אחרי הלימודים שאם אתה חושב שלימודים זה קשה אני מבטיח לך שהצבא יגרום לך להתגעגע כך כמה זמן לעצמך תנסה לחשוב כיצד אתה צולח את האתגר הזה שנקרא בגרות בהצלחה.

אם תרצה עוד טיפים למקצועות אחרים אני בשמחה העזור. בהצלחה וזאת תקופה שתעבור.
    אני הייתי תלמיד מצטיין והרמת אינטלגינציה שלי היא סבבה לגמרי הייתי אומר, מסלול של בגרות מלאה וכו' וכ' אבל אין לי זין לזה אין לי אחייייייייי
    אני רוצה לחיות את החיים אני רוצה לצאת להנות לצחחוק לא לשים פס לא על המורים הבתולים האלה ולא על המורות הזקנות פשוט לפרוש מהבצפר להתחיל כבר לחיות כמו בנאדם!

אני נשברתי סבלתי את זה עד עכשיו כי עד עכשיו לא הייתי באמת צריך ללמוד שבוע-שבועיים לפני למבחנים ועכשיו אני צריך ואין לי פשוט כוחות ורצון לזה אני לא יכול לשבת שבוע וללמוד זה לא אני וואוו

והכי מחרפן שאשכרה תלמידים אחרים שאיך להגיד לא בציונים שלי במקצועות אחרים משקיעים כי הם רוצים ובסוף גם מקבלים מאיות!
    מאה בפאקינג הסטוריה מאה בפאקינג תנך זה כמו חלום שלא יתגשם בחיים בשבילי.

ואו אני פשוט לא יודע למה אני בנוי ככה, אני חייב כבר להכניס את עצמי לצורת התיכון ולהתחיל לשבת על התחת אבל אני לא יכול והנה אתה רואה זה שבר אותי אני אשכרה חושב לפרוש מהבצפר מה שלא הייתי חולם שאני יחשוב עליו לפני שנה.

פאק..

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

עברת כול כך הרבה ועכשיו אתה רוצה לפרוש ? ב Money Time ? זה כמו אדם שרץ מרתון של 40 קילומטר ונשאר לו עוד 2 קילומטר הוא כבר יכול להרגיש את הסוף
    הוא כבר יכול לראות את קו הסיום אבל פתאום הוא עוצר עובר להליכה ובקילומטר האחרון הוא יושב על סלע ומסרב להמשיך ,נשמע לך הגיוני ?

הרץ הזה התאמן במשך 10 שנים למרתון הזה ,השקיע זמן ואנרגיה כדי לזכות בתואר של אדם שרץ מרתון עכשיו בשעת המבחן הוא מסרב להמשיך הגיוני ? בטח שלא. אחי החיים הם ריצה למרחקים ארוכים ,זה לא ספרינט ,אתה כבר יכול לראות את קו הסיום.

עוד משהו נבואה שמגשימה את עצמה היא נבואה שאתה מאמין בה אם תמשיך לזמזם לך את המילים האלו בראש ,"אני לא יכול" "אני לא מבין" אלו מילים שבסופו של דבר מגשימים את עצמם ,תוציא אותם מהלקסיקון דיבור שלך במקום להגיד: "אני לא מבין" תגיד: "אני צריך להסתכל על זה בצורה אחרת כדי להבין".

הנה תראה אני סיימתי צבא 3 שנים ומה אני עכשיו עושה ? בדרך ללימודים ,למה אתה שואל ? לא בגלל שאני חושב שזה יעשה אותי עשיר ,אני עושה את זה בשביל עצמי ,כי זה משהו שאני יודע שבעתיד יהיה לו משמעות עבורי.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 30-05-2012 בשעה 19:29.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

נשבר לי הזין מהבצפר הזה.
    יש לי חיים כאלה מושלמים בלעדיו, חברים תותחים אחד אחד, בנות, כל יום צחוקים כל יום שטויות כל יום יציאות, ככה זה היה עד לפני חודש וחצי.
    ואז כולם נכנסים למתכונת הבגרויות ואז פתאום אתה מתחיל להיות מהחרשנים שאמרת שבחיים לא תהיה כמוהם, אלה שיעדיפו ללמוד בערב שישי אלה שיעדיפו להיות בבית מהבוקר עד הערב ביום חופש כדי ללמוד.

שבוע וחצי למדתי לבגרות בהסטוריה ונחשו מה אני יודע - כלום!

נשבר לי הזין באמת שנשבר לי הזין, אני כל כך אוהב ת'חיים אוהב ת'משפחה ת'חברים ת'סביבה את עצמי את המראה שלי ת'התנהגות שלי, לא בקטע אגואיסטי וסוציומטי, אלא בקטע שאני מראה לכם שאני הכי לא מהדיכאוניים ואלה שמסתגרים בתוך עצמם ופסימיים.

אני עושה שטויות כמו ילד קטן ונהנה מכל רגע, אבל אי אפשר ככה נשבר הזין.

ואני חוזר על המושג הזה שנשבר הזין כבר כמה פעמים באשכול כי באמת נשבר לי, אין לי כח לבצפר אני באמת חושב על לנשור.

אני בא ממשפחה מכובדת, להורים יש תואר שני ומשפחה מאוד שבאה ממבט אחד של "הצלחה בלימודים ולא פחות".
    עזבו את זה שאני הבכור ובגלל זה אני זה שדי סופג את המבטים המאוכזבים של סבא וסבתא וההורים אחרי שאני מביא נכשל במתמטיקה, כי אני יודע שכשאחי הקטן [הוא בן 10] יבוא עם אותם הציונים הם כבר יהיו רגילים לכך כי היה להם אותי בגיל שלו והם יודעים שזה קורה.

אבל לפניי הם לא ידעו שזה יקרה, הם חשבו שאני ימשיך להוציא 100 כל מבחן כמו בחטיבה.
    וואלה זה לא קרה, הייתה לי נפילה עצבנית בתיכון.

מממוצע על הגבול של 90 עברתי לממוצע 77, והוא בסוף שנה יירד כנראה ל75 או אפילו פחות.

מה זה החרא הזה, למה אני צריך להיות בבית וללמוד במקום לצאת ולהנות, למה אני כל שנייה בחיים על כל חיוך שלי ועל כל צחוק צריך לחשוב בתת מודע "פאק כבר לא נשאר לי זמן ללמוד למבחן".

למה אני פשוט לא יכול להעביר ת'חיים עד גיל 18 בכיף, מה זה צריך להיות..

פריקה ראשונה שלי באינרנט כי כמו שאמרתי אני הבנאדם הלא דכאוני אלא להפך זה שמייעץ לכל אלה שפורקים, זה שדוחף אותם ופתאום וואלה אני מגלה שגם לי יש גבול וגם אני סוף סוף רואה את הרע שיש בחיים.

פאק אני אומר לכם אני לא יודע אם אני אוכל להחזיק ככה עוד שנתיים ואז עוד אוניברטסיה כי כמובן שכל המורים וההורים מזיינים תשכל על "בגרות מלאה ואז טכניון" , מה אני זונה שלכם אתם תחליטו לי לאן אני יילך? אם אני רוצה מחר אני פורש ופותח קיוסק על החוף עד סוף החיים שלי מה זה עניינכם.

אין לי שום קשיים, יש לי חברה שאני אוהב, יש לי חברים שפיצים אחד אחד, יש לי דודים מצחיקים, יש לי משפחה טובה שלא חסר לנו שום דבר לא בבית, לא מהמפונקים ולא מהחסרי כסף.

וכן זאת גישה ילדותית אבל נמאס.
    אני בכיתה י"א.

מערכת החינוך בישראל כושלת ,זה דבר ראשון,שנית..
    אני אפס מאופס שאין לו חיים ,זה נכון,אבל
    אני כן עברתי את כל הבגרויות עם ממוצע של 70 ככה..
    וזה אמנם לא יתן לי מי יודע מה השכלה נורמאלית..אבל
    זה פותח לי כמה דלתות כמו :חינוך,אדריכלות,חשמל וכאלה..
    וגם עם זה +- אפשר להסתדר ,לחיות מיזה לפחות.

אל תתבכיין שהממוצע שלך מחורבן ,תחרוש ..היסטוריה
    זה קל ,אבל עזוב היסטוריה..אתה כנראה לא מבין שלצאת
    מהבית אתה לא יכול לאפשר לעצמך,לא כרגע לפחות.
    תחרוש כמו חמור בשדה ,שהחומר יצא לך מהאוזניים ,זה מה שאני
    עשיתי.

תלמד ,אל תיהיה עצלן ,גם אני עצלן מאוד אבל אני עברתי את זה ,וגם אתה יכול!!
    משרד החינוך מרשה לעצמו עדיין לנהוג בשיטת :"עשה בעצמך" עם כל תלמיד ,שזה
    מצב אבסורדי לחלוטין כן..?
    אבל זה לא מצדיק את אי-הרצון שלך לחרוש כמו שצריך ,תפסיק לבכות ותתחיל לחרוש.

וזהו..לאנשים יש בעיות בריאות ,פרנסה,חברה ועוד..אז עם ממוצע 70 אפשר לחיות,TAKE IT EASY.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,548 | הודעות: 8,174,135 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect