יש לי ביטחון עצמי מאוד נמוך ואני לא יודע איך לאכול את עצמי בגלל זה :\. אני יושב ליד אנשים אני כולי זז מדבר כזה עם מילים מבולבלות שלא קשורות לעולם
אני שוכח את כל המילים פתאום ומדבר שטויות עזרו לי איך לחזק את הביטחון העצמי המעצבן הזה
יש לי ביטחון עצמי מאוד נמוך ואני לא יודע איך לאכול את עצמי בגלל זה :\. אני יושב ליד אנשים אני כולי זז מדבר כזה עם מילים מבולבלות שלא קשורות לעולם
אני שוכח את כל המילים פתאום ומדבר שטויות עזרו לי איך לחזק את הביטחון העצמי המעצבן הזה
|
|
כנס לתחום שנקרא "פיקאפ".
יותר ממליץ להציץ כאן בפורום בקטגוריה של אמנות הפיתוי, אבל לא באשכולות החדשים כי הם ברובם של ילדים בני 12, אלא בדפים קצת יותר ישנים ומאמרים טובים של אנשים טובים וחכמים שהיו כאן והביאו את הידע האישי שלהם ותרמו.
תיכנס לתחום לא בשביל הילדים בתולי החיבוק שיש שם שיביאו לך הרצאות של עוד יותר בתולים שמרוויחים כסף על אנשים כמוך,
אלא בשביל לצבור ביטחון עצמי, מודעות עצמית, כישורי פיתוח שיחה עם אנשים אם זה עם נשים ואם זה עם הסביבה, צורות התנהגות והליכה, ניתוח אנשים.
זה ממש יתרום לך לדעתי.
בהצלחה.
אחי אני הייתי בדיוק במצב שלך והרשה לי לחזק את דבריו של overpowered פיקאפ עזר לי לבנות ביטחון בשמיים שאתה אפילו לא תבין שהייתי פעם חסר ביטחון חח .
זה באמת מומלץ זה נורא יעזור לך .
מקווה שעזרתי![]()
שאלת פעם את עצמך.מה הסיבות לחוסר ביטחון הזה?
גם אני ועוד עשרות נערים ונערות שעבדתי איתם היינו במקום הזה. רוצה לטפל בבעיה בצורה העמוקה ביותר ואפילו בחינם? שלח הודעה פרטית לפרטים...