תגובות לעניין בלבד
תגובות לעניין בלבד
|
|
zeekrewards מה השאלה
נ.ב - תפנה מקום באחסון הודעות שלך כדי שאני אוכל להסביר לך יותר לעומק על זיק![]()
נערך לאחרונה על ידי 18aviv18; 04-06-2012 בשעה 22:12.
כרגע אני לא בוחר בזה , מחכה לעוד הצעות
לא אי אפשר
ככה אני החלטתי שאני רוצה לשמוע עוד אופציות
נערך לאחרונה על ידי S3v3N; 04-06-2012 בשעה 22:16.
חח טוב אם אתה מעוניין בזיק אז אני פה![]()
צונזר
נערך לאחרונה על ידי Shir; 05-06-2012 בשעה 10:47.
אתר ההורדות שלי:
קוד:http://fix4mypcgame.blogspot.co.il/
אני לא יודע מה זה , בכמה אחוזים אני מגדיל את הכסף שיש לי כרגע ב3 חודשים ?
חחח אחי אתה תשקיע 3000 ש''ח בדברים האלה ואולי תוך 3 חודשים תצליח להרוויח 100 ש''ח ... בהצלחה
עדי, תבזבז / תחסוך את הכסף ושיהיה לך סכום יחסית סביר ביד תתחיל להיכנס לכל מיני דברים קטנים.
אני בכל זאת הייתי הולך על Zeekrewards,
אז אני בכל זאת אומר לך שאני מחפש הצעות אחרות![]()
אם אתה רוצה יש לי הוכחות תשלום מZK על סך 434 דולר ועוד... דרך אגב אני אמור לשלוח צ'ק עוד מעט של 700 דולר מZK תאמין לי שאם אתה רוצה תוכנית שתוכל להרוויח הרבה כסף ולהשקיע מעט זמן ולהרוויח על בסיס יומי זה ZK וגם 2000 או 3000 זה סכום מכובד שניתן לעשות ממנו כסף לי יש מופנה שהשקיע בZK את המקסימום בתוכנית 10 אלף דולר ועכשיו הוא מרוויח המון כסף באמצע שבוע הוא מרוויח 350 בידים/דולר תלוי לאן הוא מושך...
אז תעשה את השיקולים שלך כיום ZK היא בשלבי תאוצה וצמחיה היא חברה מאוד אמינה שאנשים רבים מרחבי העולם מרוויחים ממנה כסף על בסיס יומי אני לא מאמין שצמצא עסק אחר באינטרנט שניתן להרוויח ממנו כסף כה רב בזמן כה קצר ווללא מאמץ ולכן כולם עכשיו הולכים לתוכנית הזו...
תעשה את השיקולים שלך...
אם אתה מעוניין לקבל עוד מידע או שיש לך שאלות צור קשר בפרטי ..
אם אתה מעוניין אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי...
נערך לאחרונה על ידי dorfa; 04-06-2012 בשעה 23:08.
הייתי מתחיל לחקור קצת על תוכניות שותפים .
אני יכול לתת לך המון בלוגים מעולים בנושא .
אני לא לוקח אחריות , אבל לדעתי אפשר להרוויח המון בתוכניות שותפים , אם זוכרים כמה כללים , וגם זוכרים שתמיד מפסידים בהתחלה .
תוכל לקרוא קצת כאן : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=856267 .
אם תרצה אתרים בנושא , שלח לי הודעה פרטית . =) .
נערך לאחרונה על ידי YairOM; 04-06-2012 בשעה 23:10.