אני זוכר שלפני כמה חודשים קראתי פה על איזושהיא רוטינה שמה שאני זוכר ממנה זה שזה משחק של שאלות,
שאני שואל אותה שאלה היא עונה ואסור לחזור על אותה שאלה פעמיים, משהו כזה, מישהו מכיר ויכול להזכיר לי איך היא הולכת?
אני זוכר שלפני כמה חודשים קראתי פה על איזושהיא רוטינה שמה שאני זוכר ממנה זה שזה משחק של שאלות,
שאני שואל אותה שאלה היא עונה ואסור לחזור על אותה שאלה פעמיים, משהו כזה, מישהו מכיר ויכול להזכיר לי איך היא הולכת?
|
|
http://www.puaforums.com/how-flirt/2...tion-game.html
משחק השאלות של מיסטרי
תודה רבה זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו![]()
אחי לפי דעתי רוטינות זה סתם חארטה -רואים שזה מבויים נשים רואות את זה הן לא טיפשות .
נוסף לכך החומרים של הרוטינות זה חומרים ישנים וישנן בנות שמכירות את זה כבר חח (קרה לי פעם),לכן מניסיון אישי לא כדאי לך להשתמש ברוטינות אבל בחירה שלך.
אני רק רוצה לעזור.
ת'אמת, שהרוטינה הזאת, היא ממש שימושית, והכל תלוי איך אתה מציג אתזה, אם אתה מציג אתזה בתור משהו שלמדת איפשהו (קורס פסיכולוגי או משהו, אני הייתי הולך על זה שהכרתי בחורה ושהסתובבתי איתה, היא דיברה איתי על זה ושיחקנו בזה, ומספר כמה אני והיא התקרבנו באותה תקופה וכו' וכו')
אתה צריך להפעיל יותר חשיבה,בתור אדם שפועל בשיטה הטבעית כמעט תמיד, אני יכול לאמר לך, זה שזה רוטינה לא הופך את המשחק שלו\שלך ללא טבעי