קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 14:57
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-10-2006, 16:46
  3. איך אפשר להיות אנונימי איך אפשר?
    על ידי Bigbond בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 21:46
  4. אפשר להיות מנהל של האטריק?!
    על ידי Naor-man בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-03-2006, 22:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

כיצד אפשר לתחזק את האהבה, ואיך אפשר להיות בטוחים בה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל כיצד אפשר לתחזק את האהבה, ואיך אפשר להיות בטוחים בה?

יש לי חברה כבר חודשיים וחצי, אני מאוד מאוד אוהב אותה ואני מניח שגם היא אותי.
    שני דברים:
    1. היא מתעסקת הרבה בשאלה מה זאת אהבה, ולא מרפה מזה, כל הזמן היא לא בטוחה ברגשות שלה וזה קצת כואב שאני יודע כמה שאני אוהב אותה והיא מרגישה אלי דברים ממש חזקים ואני יודע שאני משהו מאוד גדול בחיים שלה, ועדיין קשה לה להיות בטוחה. אשמח לייעוץ בדבר הזה..
    2. בקשר לתחזוק האהבה.. לחברה שלי ולי יש חיבור מאוד חזק שקשה להסביר, אני רוצה אותה לעוד המון זמן, אני רוצה להשאר איתה תמיד למען האמת, ממש לחיות איתה את החיים. ואני יודע שבשביל זה אכן צריך לתחזק את האהבה ולא להזניח אותה. אני יודע כי קראתי ולמדתי על זה, אבל יש לכם מושג איך אפשר לתחזק את האהבה? איזה דברים אפשר לעשות? תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

קודם כל היי, בן כמה אתה?
    לגבי הסעיף הראשון אין לך כל כך מה לדאוג כי אתם רק חודשיים וחצי ביחד אז ברור מאליו שהיא לא בטוחה מה היא מרגישה אליך. דבר שני גם אתה לא אוהב אותך עדיין אתה דלוק עליה, זה תחילת הקשר ושניכם מתלהבים מזה וכיף לכם ביחד. אל תחשוב הרבה על הנושא הזה.. זה יגיע עם הזמן, תתרכז בלהנות איתה, לצאת איתה, להבלות איתה ולחזק בניכם את הקשר ככה שתרגישה בנח אחד עם השני. הכי חשוב אל תדבר איתה על הנושא הזה כי זה סתם מעיק, מציק, ומלחיץ. כמו שאמרתי זה יבוא עם הזמן אין לך סיבה לדאוג.

לגבי הסעיף השני, אל תקפוץ כבר למסכנות שאתה הולך להיות איתה כל החיים. בוא נירגע שניה, אתה איתה כולה חודשיים וחצי אתה עוד לא מכיר אותה מספיק טוב ואתה לא יודע מה יהיה בהמשך. אני מאמין שאתה עוד לא מבוגר, אז אין לך לאן למהר. תתרכז בהווה בינתיים ומה שיהיה יהיה. אין תרופת פלא לאהבה, אבל מה שבטוח להתחיל לתכנן תכנונים לגבי ההמשך וכל הזמן לחשוב "מה היה קורה אם.." ולנסות למצוא פתרונות זאת לא הדרך לשמור אותה איתך.
    אל תילחץ, תחיה את החיים, תירגע ותהנה זה הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

אני בן 17 היא בת 15...
    בקשר למה שאמרת בסעיף הראשון, זו היא שמעלה את זה ומדברת על זה, ואני יודע שזה גורם לה לערער בנושא, וכן לפעמים היא חושבת אם היא באמת אוהבת אותי או לא, אבל כל יום אנחנו אומרים אחד לשני שאני אוהב אותה, והיא אומרת לי גם...

בקשר לשני, אתה אומר לחיות את הרגע לצאת איתה, לבלות איתה וכו'.? זה מלא כסף חחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect