דיברתי עכשיו עם בחורה שמעוניינת בי והיא מקועקת וזה, ואני דיי רוצה אותה.. אבל אני כמו ילד כאפה דיברתי איתה כמו איזה מסכן ומשעמם, וניראלי ירד לה ממני..
אני לא יודע איך ליצור את המשיכה, ואני מדבר כמו מסכן...
דיברתי עכשיו עם בחורה שמעוניינת בי והיא מקועקת וזה, ואני דיי רוצה אותה.. אבל אני כמו ילד כאפה דיברתי איתה כמו איזה מסכן ומשעמם, וניראלי ירד לה ממני..
אני לא יודע איך ליצור את המשיכה, ואני מדבר כמו מסכן...
|
|
אוקי, ולהגיד שאתה מסכן בפורום יעזור לך כי..
אז פספסת בחורה, מה קרה?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מעולה, עכשיו תדע מה הנקודות חולשה שלך ותדע מה לשפר.
אם היית מצליח היית נשאר אותו אפס, רק עם הבחורה.
אתה צריך להשתפר (כי אתה מתחיל בתחום, אם אתה בכלל בו), בנות זה כמו כסף, בא והולך.
כשתשתפר זה עוד יישאר כמה שיבוא לך.
נערך לאחרונה על ידי Idan64; 07-06-2012 בשעה 23:02.
מה נסגר איתך?
אם אתה חושב שאתה מסכן, למה נראה לך שהבחורה לא תחשוב כמוך? תתאפס על עצמך ומהר. אתה חושב שאתה מסכן? אז תעוף מהפורום.
אתה לא חושב שאתה מסכן? כנס ללינקייה ותתחיל לקלוט איפה אתה נמצא.
כנס לפורום קאוצ׳ינג פתחו שמה אשכולות על ״אני לא שלם עם עצמי״ והגיבו שמה יפה מאוד,אתה גם יכול להכנס לדיונים שפתחתי,זה גם יכול לעזור לך.
בנוסף,גם פרסמתי מדריך לאיך להפסיק את הקול,להיות שלם עם עצמך,בקיצור מדריך פרקטי שיכול לעזור לך.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=858216
קודם כל אין דבר כזה מסכן בגלל שלא הצלחת אם בחורה.
התחלת אם בחורה כל הכבוד לך עכשיו תחפש איפה עשית טעויות ואיפה אתה נתקעת עם עצמך ואז תקרא מאמר בנושא או כל דבר אחר שיעזור ובפעם הבאה שאתה יוצא לשטח תציב לך מטרה שאתה הולך לשטח ותיישם אותה עד שתצליח,לפי מה שאני רואה אתה נתקעת בחלק שאתה מתחיל שיחה ולא יודע על מה לדבר אם הבחורה יש מדריך בלינקייה שהנושא שלו זה:מה אומרים כשאין מה להגיד-אני ממליץ לך לקרוא אותו וליישם אותו בשטח.בנוסף נראה לי שאתה קצת חסר ביטחון ואני ממליץ לך לעבוד גם על הביטחון העצמי שלך.
מקווה שעזרתי
להגיד לך ראסמי? אני לא מאמין בכל השטויות האלה. אין דבר כזה מבחינתי שלם עצמי, "מי אני?" וכל מי חארטות למיניהם.
מי שאתה זה מי שאתה..אלה תנסה להגדיר את עצמך, זה שטות שמישהו המציא עלייה פילוסופיה וכסף.
"יש לי קול בראש שאומר לעשות דברים" קוראים לזה מח. לא אגו לא מזבל ולא צי'וואווה. חלאס עם השטויות האלה. הקולות האלה שיש לך בראש, זה משהו שיש לכולם, אין לזה שם אז תפסיק לעשות לעצמך מכשולים. לכולם יש דילמות בראש ולכל יש מחשבות שרצות בתוך הראש...כל מי שאומר שהוא מצליח באמת "להשתיק" אותם, הוא צודק אבל רק לכמה רגעים..לא תמידית.
בקיצור..אל תתן לכל מאמר שאתה קורא או איזה שטות שאתה שומע להשפיע על עלייך..
חחחחחחחחחח
ואי אחי מכיר ת'עניין..
עד שפוגשים בחורה ממש ממש מגניבה אתה צריך לעמוד בציפיות שלה אבל זה עובר..
זה לא חוסר ביטחון ולא זיוני שכל שיזרקו לך כאן, זה פשוט הפתעה בשבילך כי לדוגמא אצלי בעיר הרוב כונפות מתחסדות בכאילו אז אני מתנהג איך שבאלי לידם ואני שם זין ובסוף זה עובד לטובתי,
אבל כשפוגשים אחת ממש זורמת אז אתה חושב שאתה צריך להיות יותר מהרגיל.
זה עובר בסוף אחי, דבר איתה עוד פעם ותקן ת'מצב תראה אישיות אחרת לגמרי ממה שהראת של המסכן והמשעמם.
בפעם אחרי זה תראה עוד פעם ת'גישה אחרת ואז היא תשכח בכלל מהקטע הראשון הפדחני.
אל תדאג אחי קרה לכולם,
וזה לא בהכרח אומר שאתה חסר עמוד שדרה או כל בולשיט אחר, סתם הפתיעה אותך.
בהצלחה.
זיהית בעיה? לך תפתור אותה. ככה עובד אדם חכם. לך, תעבוד על עמוד שדרה, תתחיל לשחק אותה החלטי עד שזה ייכנס בך. אותו דבר לגבי כל בעיה אחרת.
נו ו?כמה זמן לקח לך להגיע למסקנה הזאת?אתה רואה שאתה אפילו לא צריך עזרה מהרוחניות כדי להגיע לבד לזה.
אמרת את המשפט הכי רוחני בכל הפורום הזה ״אתה זה אתה״,א-ת-ה,נקודה.בלי להוסיף משהו אחריי זה,פשוט להיות,להיות בן אדם.
״אל תנסה להגדיר את עצמך ולמצוא את עצמך״ גם זהמשפט הזה רוחני,הבודהה אמרו שכדי למצוא את עצמך,אתה צריך לאבד את עצמך.
סבלת מזרם המחשבות שהיה לך בתוך הראש,מה שגרם לך להגיע למילים שמראות לך את הדרך.
אתה אולי לא מבין ולא חווית עד הסוף מה שאני אומר,אבל אני כן יכול להגיד שעל השאלה ״מי אתה״ ענית יפה.
הזמן והסבל יגרום לך בסופו של דבר להתעורר,כי אני בדומה לך גם סבלתי מזרם המחשבות הבלתי פוסק בראש שלי.