ההורים שלי מתכוונים לקנות קונסולה לבית ואני צריך לדעת איזו קונסולה אתם מייעצים לי להגיד להם לקנות כאשר הדבר המרכזי שאנחנו רוצים הוא המשחקים שיהיו איכותיים והאפשרות למשחקים אונליין מול אנשים אחרים (אם אפשר בחינם), תודה.
ההורים שלי מתכוונים לקנות קונסולה לבית ואני צריך לדעת איזו קונסולה אתם מייעצים לי להגיד להם לקנות כאשר הדבר המרכזי שאנחנו רוצים הוא המשחקים שיהיו איכותיים והאפשרות למשחקים אונליין מול אנשים אחרים (אם אפשר בחינם), תודה.
|
|
אוקיי אז אני אכתוב לך את זה:
XBOX 360-אם אתה רוצה לשחק באונליין חינם לא ממליץ לך את זה אבל זה עדיף על PS3
1.אתה יכול לשחק בסרברים של מיקרוסופט זאת אומרת שגם שחקנים מהמחשב ישחקו איתך
2.כן המשחקים איכותיים + מקוריים (לכל קונסולה זה ככה) יש אפשרות לצרוב משחקים אבל תצטרך לפרוץ את הקונסולה מה שיוביל אותך לבאן (לא ממליץ לך בכלל לפרוץ את הקונסולה ככל שהפריצה מתקדמת יותר גם מיקרוסופט)
PS3-המשחק באונליין הוא בחינם
1.אני לא ממליץ לך לקנות אותה כי אם נגיד תרצה לשחק עם חבר שלך שהוא מהמחשב אז יצא שלא תוכלו לשחק (קרה לי כבר דבר כזה אני מה זה התבאסתי)
2.המשחקים איכותיים ואפשר לצרוב משחקים עד לגירסת 4.11
אוקיי אז תחליט אתה איזה לקנות
אה ושכחתי לציין שבשניהם יש משהו כמו חנות אונליין שבמקום לקנות דיסקים אתה מוריד משם ומתקין (בעלות של כסף כמובן)
החנות אונליין שלהם כוללת גם דמואים להורדה בחינם
תודה רבה.
נשמע נחמד שניהם ונראה לי אני אלך על ה-PS3 כי האונליין בחינם ואפשר לצרוב משחקים בלי לפרוץ (אם הבנתי נכון), ולשניהם אותו מחיר בערך נכון?
בתור אחד שהיה לו את שניהם , גם בוקס וגם סוני , לך על הבוקס בלי שום ספק לדעתי , אומנם האונליין עולה 150 שקל לשנה בערך (לא הרבה ) אבל הוא ברמה שונה לגמרי משל הסוני , הוא הרבה יותר איכותי בעל יותר אופציות .. אני אישית אוהב יותר את המשחקים של הבוקס , השלטים יותר נוחים לי ,והיתרון הוא שגם אתם אתה פרוץ אתה יכול לשחק בלייב אם תעשה את זה נכון , מה שבסוני לא, כי אם אתה פרוץ זה חוסם לגמרי את האינטרנט , מקווה שעזרתי![]()