קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] אשכול מידע על זמרי המוזיקה הישראלית
    על ידי LikeMe בפורום מוזיקה ישראלית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-05-2012, 13:20
  2. אשכול מידע על כל סוגי האנדרואיד
    על ידי LikeMe בפורום אנדרואיד / Android
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 12-11-2011, 12:58
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-06-2006, 19:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

IOS 6 - אשכול מידע

משתמש מכור האוואטר של .iMaster
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    240
    נקודות
    1,075
    משפט מחץ
    החיים הם כמו קפה - אם זה לא שחור ולא בוץ - אז זה נס

ברירת מחדל IOS 6 - אשכול מידע

IOS 6 נתמך ב-

איפון 3GS, אייפון 4, אייפון 4S, אייפוד 4, אייפד 2 והאייפד החדש (The new iPad)

מה חדש?

אינטגרציה עם פייסבוק - ממש כמו בטוויטר, סוף סוף יש תמיכה בפייסבוק. ניתן לפרסם (ולצייץ) ישירות ממרכז ההתראות, לפרסם תמונות, לעדכן סטטוס ואפילו לעשות לייק לאפליקציה באפסטור! כל זאת אפשרי באמצעות האינטגרציה החדשה.

סירי - לסירי כעת נוספו יותר פקודות, למשל, ציוץ בטויטר, פתיחת אפליקציות ואפילו השוואה בין גבהים של שחקני כדורסל (מסתבר שזה חשוב). ללא ספק זוהי השבת מלחמה ל- S-voice של סמסונג. ניתן גם לברר אילו סרטים יש בקולנוע, לקרוא ביקורות על מסעדות ועוד. כמו כן סירי שופצרה בשפות חדשות: ספרדית, איטלקית, סינית ועוד, אך לצערנו, אין בעברית. סירי כעת זמינה לאייפד 3.

PassBook - ריכוז כל כרטיסיכם במקום אחד. בשירות החדש ניתן לרכז את כל הכרטיסים שלכם (כרטיס לרכבת, כרטיס טיסה, כרטיס קולנוע וכו') וגם לקבל התראה בנוגע לכרטיס (למשל, הסרט מתחיל עוד מעט וכו')

FaceTime - כעת פועל על רשת ה-3G.

שיפורים בטלפון - כעת ניתן לדחות שיחה באמצעות SMS ולבקש מהאייפון שלכם להזכיר לכם לחזור אל אותו הבן אדם שהתקשר אליכם.

מצב "נא לא להפריע" - מצב זה יאפשר לכם לבטל את כל ההתראות, הודעות, שיחות, באנרים וכו'. כאשר תבטלו אותו הוא יציג לכם את כל מה שפיספסתם בזמן ההפעלה. מצב זה תוכנן בעיקר ללילה, כאשר אתם ישנים. ניתן להחליט ממי תקבלו שיחות, באילו שעות להפעיל את המצב ועוד.

שיפורים בספארי - אפשרות להוריד אפליקציות מה-App Store ישירות מבאנרים, תמיכה באתרים המועדפים באמצעות ה-iCloud וקריאה במצב בלתי מקוון של הדפים שבתוך רשימת קריאה שלנו.

זרם התמונות - כעת תוכלו לשתף תמונות שתרצו מזרם התמונות עם החברים שלכם על ידי בחירתם.
    שיפורים באפליקציית המייל - כעת קל יותר להוסיף תמונות או סרטונים. נוספה גם תיבת מייל חדשה: VIP. תוכלו לבחור אנשי קשר "מועדפים" ובתיבת ה-VIP כל המידע שקשור למועדפים יוצג בתיבה.

נגישות - שופר השימוש באייפון ללקויי ראייה.

מפות - אפל הציגה את השירות החדש שלה בפתיחת אירוע ה-WWDC. השירות תומך בתצוגת תלת-מימד, כמו כן גם אפליקציית ה-GPS שופרה וכעת היא אפילו מוצגת לנו על המסך הנעילה. גם סירי תומכת במלואה באפליקציית המפות. אפל בחרה להתעסק במפות החדשות די הרבה זמן ובתמונות זה בהחלט נראה מרשים.

אז, מה אתם חושבים על המערכת החדשה?
    תסתכל שנייה ימינה .............................................................................אמרתי ימינה!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יאיר =)
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אקונה מאטטה :)

תודה רבה על המידע

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    123

הPassBook יפעל גם בארץ??

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

תודה רבה!
    הכל היה באנדרואיד קודם...

מורחקים
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כל העולם סובב סביב כסף.

ציטוט נכתב במקור על ידי oXis צפיה בהודעה
    תודה רבה!
    הכל היה באנדרואיד קודם...
    סירי הייתה באנדרואיד?
    מפות תלת מימד מובנה באנדרואיד?
    facetime היה באנדרואיד?
    מסתבר שלא...

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי matankris12 צפיה בהודעה
    סירי הייתה באנדרואיד?
    מפות תלת מימד מובנה באנדרואיד?
    facetime היה באנדרואיד?
    מסתבר שלא...
    סירי זה פיצ'ר זול ולא שימושי כדי להראות כאילו יש שיפור באיפון 4S.
    מפות תלת מימד יש באנדרואיד להורדה מהגוגל פלי בחינם, בניגוד לאפל גוגל יודעת שמפות צריכות להיות מפות. ולמה אתה חושב שזה יעזור לך בארץ? לאפל אין הסכם עם חברות מיפוי בארץ, לגוגל יש.
    פייסטיים יש בהרבה אפליקציות אחרות וזה חוצה פלטפורמות לא כמו באפל שזה רק בין מכשירי אפל.

מורחקים
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כל העולם סובב סביב כסף.

סירי זה פיצ'ר זול ולא שימושי כדי להראות כאילו יש שיפור באיפון 4S.
    מפות תלת מימד יש באנדרואיד להורדה מהגוגל פלי בחינם, בניגוד לאפל גוגל יודעת שמפות צריכות להיות מפות. ולמה אתה חושב שזה יעזור לך בארץ? לאפל אין הסכם עם חברות מיפוי בארץ, לגוגל יש.
    פייסטיים יש בהרבה אפליקציות אחרות וזה חוצה פלטפורמות לא כמו באפל שזה רק בין מכשירי אפל.
    שסירי יהיה בעברית נראה מה תגיד.
    עד היום המפות של אפל היו המפות של גוגל עד שאפל עברה לחברה אחרת חברת בת שלה שהיא קנתה(במפות החדשות של אפל משולבת waze באופן מלא)
    הfacetime יכול לשמש גם שאתה עם אייפוד טאצ' וגם יש את הimessage שעובד בכל הפלטפורמות של אפל ככה שמערכת IOS היא המערכת המתקדמת והטובה ביותר בעולם לפכשירים ניידים בכל סוג שהם.

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי matankris12 צפיה בהודעה
    שסירי יהיה בעברית נראה מה תגיד.
    עד היום המפות של אפל היו המפות של גוגל עד שאפל עברה לחברה אחרת חברת בת שלה שהיא קנתה(במפות החדשות של אפל משולבת waze באופן מלא)
    הfacetime יכול לשמש גם שאתה עם אייפוד טאצ' וגם יש את הimessage שעובד בכל הפלטפורמות של אפל ככה שמערכת IOS היא המערכת המתקדמת והטובה ביותר בעולם לפכשירים ניידים בכל סוג שהם.
    לחברה שהיא קנתה אין רשיון שימוש במפות ישראל כך שתמיכה במפות ישראל לא קיימת.
    אתה רק מחזק את מה שאני מנסה להגיד, הFace time וה Imessage תומך רק בפלטפורמת הIOS ושלא כמו WhatsApp לדוגמה שהיא אפליקציה חוצת פלטפורמות.
    אני עדיין חושב שסירי זה רעיון טיפשי, זה לעצלנים. מה אתה כבר תעשה עם סירי? גם אם היא תהיה בעברית...
    אם IOS היא המערכת המתקדמת והטובה ביותר למכשירים ניידים אתה יכול להסתדר איתה בלי פריצה?

מורחקים
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כל העולם סובב סביב כסף.

לחברה שהיא קנתה אין רשיון שימוש במפות ישראל כך שתמיכה במפות ישראל לא קיימת.
    אתה רק מחזק את מה שאני מנסה להגיד, הFace time וה Imessage תומך רק בפלטפורמת הIOS ושלא כמו WhatsApp לדוגמה שהיא אפליקציה חוצת פלטפורמות.
    אני עדיין חושב שסירי זה רעיון טיפשי, זה לעצלנים. מה אתה כבר תעשה עם סירי? גם אם היא תהיה בעברית...
    אם IOS היא המערכת המתקדמת והטובה ביותר למכשירים ניידים אתה יכול להסתדר איתה בלי פריצה?
    יש לי אייפוד טאצ' 4 גירסא 5.1.1 לא פרוץ אני בן אדם שקונה את כל מה שאני צריך מהappstore אני לא רואה טעם בפריצה שפשוט כל התוספים שממציאים אחרי שפורצים אפל תמיד לוקחת אותם ומיישמת אותם במערכת הפעלה חדשה יותר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    36
    נקודות
    0

תודה רבה על כל המידע, ממש עזר לי ובקרוב אשדרג

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

נוסף ללינקיה.
    נערך לאחרונה על ידי Chaos.; 22-07-2012 בשעה 03:42.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

oXis,
    נפתח פה נושא על iOS6. אני לא רואה איך "היה את זה באנדרואיד" קשור ולמה צריכים להיות פה ויכוחים מפגרים כאלה.
    רק להבהיר לך כמה דברים:
    רוב משתמשי iOS בעולם רוכשים את האפליקציות שלהם. אחוז המשתמשים בפריצה מכלל משתמשי האייפון בעולם עומד על בערך 3-4%. מכאן נובע שמתמשי iOS מרוצים ממה שהם מקבלים ולא רואים סיבה לפרוץ. באנדרואיד, לעומת זאת, אתה חייב להתעסק בהחלפת רומים על מנת לשפר את חווית השימוש במכשיר, במיוחד אם רכשת את המכשיר ממפעילה סלולארית. זה אמנם לא חובה, אבל ראיתי מכשירי אנדרואיד אם רומים של מפעילות ואני באמת מעדיף לשתוק. אחת הבעיות הגדולות של האנדרואיד שכל גורם מפוקפק יכול לגשת לליבת המערכת ולעשות בה כרצונו ולמכור לך את המכשיר בצורה כזו וזה יהיה חוקי לגמרי.

הסיבה שFaceTime עובד רק עם מכשירי iOS, ובהתחלה עבד רק עם WiFi היא כנראה שבאפל החליטו שזו החווית שימוש הטובה ביותר. האם זה בסדר שמחליטים בשבילך? זה עניין אחר אבל אף אחד לא יכול להגיד ששימוש בשיחות וידאו זה דבר נפלא, וFaceTime מנסה להפוך את זה לכזה.

אתה גם מדבר דברים לא הגיוניים. ברור שiMessege יתמוך רק בiOS. אחרת, מה הטעם בזה? זה פיצ'ר.

איך סירי זה דבר טיפשי? מלבד העובדה שהפיצ'רים לא זמינים ברוב העולם, זה דווקא כלי מאוד שימושי.
    תחשוב על זה שאתה נמצא איפשהו, לא בעיר שלך, במקום שאתה לא מכיר, ורוצה לאכול, אז נכון שיש לך GPS אבל זה הרבה יותר מהיר וממקוד עם סירי. אתה יכול להגיד לה שבא לך איטלקי או ספרדי או תאילנדי והיא תמצא את המקומות המתאימים. שלא נדבר על זה שהיא מחפשת בתי זונות ופחות או יותר כל דבר שאתה צריך. זה חוסך המון זמן וכאב ראש.
    תחשוב על זה שאתה בנהיגה וצריך לשלוח סמס או להתקשר בדחיפות. יש המון דרכים שזה שימושי. הבעיה היחידה שזה פשוט לא זמין כאן. מה שאני מאמין יסתדר בעתיד.

בעניין המפות, האמת? אני לא מכיר אנשים שאשכרה משתמשים באפליקציית המפות המובנית לצורך ניווט. אולי זה שימושי בארה"ב ואירופה, איפה שכל האפשרויות זמינות. אבל בארץ? לא רואה שום יתרון לאנדרואיד בעניין הזה.

האם אפשר להסתדר איתה בלי פריצה? עם iOS6 אפשר. הרי בתכלס אין סיבה הגיונית לפרוץ מעבר לקיסטום. אבל עד כמה הקיסטום הכרחי ותורם כשרוב הדברים כבר מובנים והם חלק מהמערכת ועובדים כמו שעון שוויצרי. הרי קיסטום וטוויקים, אפילו באנדוראיד, לאו דווקא תורמים. מה משחקים בחינם? זה רק בישראל. אז אל תשפוט מוצר על פי השימושים האישיים שלך, יש סטטיסטיקות שמראות אחרת.

בקיצור, אולי "יש את זה באנדרואיד" אבל מה שבטוח שבiOS זה יותר טוב.
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 07-08-2012 בשעה 19:37.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect