אנחנו שותים בבית מי ברז, לאחרונה הבנתי שזה לא כל כך בריא בגלל האבנית... אבל זה תלוי באיזור מגורים... מישהו יודע על המים בתל אביב? האם יש הרבה אבנית במים? מה עושים אם כן?
אנחנו שותים בבית מי ברז, לאחרונה הבנתי שזה לא כל כך בריא בגלל האבנית... אבל זה תלוי באיזור מגורים... מישהו יודע על המים בתל אביב? האם יש הרבה אבנית במים? מה עושים אם כן?
|
|
דווקא אני יודעת שממתקן מים זה אמור להיות יותר בריא מהברז... כי זה מסנן חיידקים לא?
חמודים אתם ,
תמי 4 משאיר אבנית על הפייה והאבנית מצטברת בגוף .
הוכחה -
יש לי תמי 4 בבית
הרגשתי יום אחד ממש את האבנית והטעם המר שלה
אמרתי להורים שלי לא יוכל להיות שאני לא מרגיש טוב כי מים מהברז והכל רגיל .
בא הטכנאי תמי 4 הסביר לי שיש שילוב בין אוויר לאבנית שזה גורם להיות על הפייה ושותים את זה בלי להרגיש (פוגע בבריאות 99.99%)
תשתה מים מהברז שים במקפיא הכי טוב אחי הצטערתי שהחלפנו לתמי 4 .
![]()
שלום power host,
מי השתייה עשירים במינרלים טבעיים ,ביניהם סידן ומגנזיום. מינרלים אלו מתגבשים כאבנית על פיית המזיגה. על מנת למנוע הצטברות אבנית על הפיה יש להקפיד ולנקות את הפיה. לנוחיות לקוחותינו פיתחנו, בשיתוף עם חברת סנו ערכת ניקוי המותאמת במיוחד למכשירי תמי 4 ומסייעת לשמור על הניקיון החיצוני של המכשירים. הערכה כוללת: תרסיס להסרת אבנית, תרסיס לניקוי הפיה ומגבונים לניקוי הפלסטיקה (פאנלים).
ניתן לרכוש את הערכה באתר האינטרנט שלנו או בטלפון *6944.
בברכה,
ליאת, שירות תמי 4
אנחנו התקנו מי עדן בר בבית לפני חודשיים וזה עולם אחר. גם גורם לילדים לשתות יותר שזה כבר טוב בקייץ האיום הזה! (לפני שנה היה לנו סיפור של התייבשות עם הקטנה לא עלינו..) וגם טעים![]()