האיש שהחזיר את סטיב ארקל לחיים, סופג לא מעט ביקורות. 43 הנק' שלו לא הרשימו בזמן שמיאמי עלתה ל-1:3. הלילה (04:00) הוא ינסה להציל את כבודו
"זו ההופעה הכי גרועה של פוינט גארד שראיתי אי פעם בסדרת גמר". את המשפט הזה אפשר היה לשמוע ממג'יק ג'ונסון, אולי גדול הרכזים בכל הזמנים ב-NBA, עוד בהפסקת המחצית של המשחק השני, שייזכר אולי כמשחק החשוב ביותר בסדרה בין מיאמי לאוקלהומה סיטי. כמו סרט שחזר על עצמו לאחר מכן, OKC איבדה יתרון וגרוע מכך, איבדה גם את הביתיות ואולי גם את הסדרה כולה.
האחראי הישיר לאותו הפסד, היה לדעת רבים ראסל ווסטברוק, שאיבד כדורים וזרק יותר מהכוכב הגדול של הקבוצה, קווין דוראנט. "בשלב מסויים של המשחק, כשמיאמי רשמה ריצה של 2:18, דוראנט לא מצא את הכדור במשך 17 דקות, כשבאותו זמן שהקבוצה שלו קולעת 1 מ-12 ומאבדת 4 כדורים בראשות ווסטברוק. הלו, זה הפרנצ'ייז פלייר שלכם", הזכיר פרשן ESPN, סטיבן איי סמית'.
"לווסטברוק יש מספרים מדהימים, אבל אני חושש שזה כל מה שמעניין אותו", טען סמית'. "מה שקרה במשחק השני, היתה אחת ההופעות הכי נוראיות ופתטיות של רכז שראיתי אי פעם. כשאמרו לי שאני לא יכול להשתמש במילה 'פתטי' כשהבחור קולע 27 או 28 נקודות למשחק, אני חושב על דבר אחד: מה התפקיד שלו? כשחושבים על זה שמדובר בגמר NBA, זה הופך את מה שקורה איתו לגרוע יותר".
קרדיט לאתר ONE. לכתבה המלאה: http://one.co.il/Article/201612.html.

ציטוט ההודעה