10 שפים במסעדה בוורשה עבדו במרץ ויצרו לזניה במשקל של 4.8 טונות שנאפתה במשך 10 שעות ונכנסה לספר השיאים של גינס. ומה הייתה הסיבה לכך?
הפולנים ממשיכים להפתיע את הנבחרות ביורו 2012. אחרי שפרננדו יורנטה מנבחרת ספרד קיבל כיכר לחם גדולה מצעירה מקומית כסימן למזל, גם נבחרת איטליה נכנסה לרשימת מקבלי התשורות.
אחרי ההעפלה של האזורי לרבע הגמר, החליטה מסעדה בוורשה הממוקמת בסמוך למלון של האיטלקים, לצ'פר את החבורה של צ'זארה פראנדלי בלזניה הגדולה בעולם שאף נכנסה לספר השיאים של גינס.
קרדיט לאתר ONE. לכתבה המלאה: http://sites.one.co.il/General/Artic...d=13&siteId=13



ציטוט ההודעה