מלך הטוקבקים
לפחות עד שתתחיל העונה הבאה של "האח הגדול" אפשר להיות בטוחים שקותי סבג ימשיך להתנחל במקום הראשון בראש קהילת המטוקבקים, וגם השבוע אין שום שוני.
סבג כובש את הפסגה שוב עם 1,571 תגובות השבוע. הרחשים על קאמבק זוגי בינה לבין אלירז שדה, מזניקים את אילנית לוי למקום השני עם 1,542 טיקבוקים. זוג השורדים איתי תורג'מן ואנה ארונוב חודרים גם הם לעשרת הגדולים.
מספרים, רבותי, מספרים
מקום מטוקבק טוקבקים 1 קותי סבג 1,571 2 אילנית לוי 1,542 3 דני רופ 1,453 4 אייל גולן 1,063 5 יאנה יוסף 873 6 אלירז שדה 640 7 קרן פלס 509 8 איתי תורג'מן 496 9 אנה ארונוב 465 10 יונית לוי 444
כנהוג בזפזופ, תוכניות הריאליטי ממשיכות להוביל את טבלת הצפייה ולהדביק הכי הרבה צופים למסך. "כוכב נולד" ו-"הישרדות VIP" כובשות את הרביעייה הראשונה.
ערוץ 10 מתחזק עם ארבע נציגויות ברשימה. האקטואליה הבוערת בשבוע האחרון מספקת למהדורת החדשות של ערוץ השני ארבע נציגויות גם כן.
ציוצי ברנז'ה
מקום תכנית ערוץ רייטינג 1 כוכב נולד קשת 26.6% 2 הישרדות VIP ערוץ 10 25.7% 3 הישרדות VIP ערוץ 10 25.6% 4 כוכב נולד קשת 24.6% 5 חדשות 2 חברת החדשות 21.5% 6 כדורגל: הולנד-פורטוגל ערוץ 10 20.1% 7 חדשות סוף השבוע חברת החדשות 18.7% 8 היפה והחנון ערוץ 10 18.7% 9 חדשות 2 חברת החדשות 18.1% 10 חדשות 2 חברת החדשות 17.8%
"כשאתה קם בבוקר ורואה מה כתבת בלילה אתה בבעיה". עמיר גולדברג לא גאה במה שהוא משרבט בלילות.
"שנתיים אחרי מחוברים, אני חוזר עם סרגיי הובלות להעביר את שהותרתי מאחור. שנתיים בלי החפצים שלך מלמדים אותך משהו על החיים: שלילת רישיון קשה יותר". רן שריג בעוד רגע חשוב של תובנה.
![]()
גולדברג. לילות קשים
צילום׃ אסף לב
"מי שאי פעם עברה הפלה, שכבה עם אישה, או עשתה סקס שנחשב מטונף בעיני אחרים, מרגישה שאנסטסיה נכנסת לה לשחלות ולחופש". דנה ספקטור באקט סולידרי לקהילת הלסביות. "אז מה אני חושב על הקמפיין החדש של הארץ? שהוא מנוכר, מתחכם, לא ברור ובעיקר מופרך. מה התכוון המשורר להגיד? לא ברור למי הוא פונה ומה הוא רוצה". דורון צברי לא ממש מבסוט מהעבודה של רשת שוקן.
"בכל רגע נתון אני דלוק על מישהי אחרת מ"גירלז". כשמארני בפריים, זו תמיד היא". מורן שריר מרייר מול הסדרה הכי טובה על המסך כרגע.
"מצטער להרוס את המסיבה, אבל הטמטום של אנסטסיה מיכאלי לא מצחיק אותי, לא כשהיא במושב הנהג". אסי עזר מנסה לעצור את ההסתה.
25 ימים של הפסקה מרשתות חברתיות. מסקנות ביניים: יותר גרוע מהרואין החרא הזה". ירון טן ברינק מגלה שגם שימוש מוגזם בפייסבוק יכול להרוג.
"אתם יכולים לקחת לנו את התקווה, אתם יכולים לקחת לנו את הצדק, אבל למען השם, אל תגעו לנו בלסביות! עד כאן!". גורי אלפי תורם את חלקו במאבק.
שיחת מסדרון
![]()
"התוכנית שלי מביאה את הרייטינג הכי גבוה בערוץ 24, ועדיין אנשים מתעקשים לקטול אותה ואותי.אם אקבל תוכנית בערוץ 2 בטח יבואו להפגין לי מול הבית"
סבג. לא נפרד מהפסגה
צילום׃ שרון רביבו
תורידו שבוע אחד שבו פינה את המלוכה לטובת הליידי שלו יאנה יוסף, וקותי סבג ממשיך לשבור שיאים בראש טבלת המטוקבקים כבר למעלה משלושה חודשים. החום הכובש, הדיבור בגובה העניים ואהבת הקהל יוצאת הדופן, ממשיכים להסעיר את הרשת ולמתג את סבג כיקיר המטקבקים.
קותי, הגולשים חולים עלייך.
"תודה רבה, זה כיף גדול. אני באמת רוצה לומר המון תודה מקרב לב לכל המטקבקים. זה בטח לא מובן מאליו בשבילי. אני רק מקווה שאני מחזיר להם על המסך".
תסביר לי למה אתה מצליח לייצר כל כך הרבה תגובות למרות שכמעט ולא רואים אותך בהשקות ואירועי יח"צ?
"אני חושב שאנשים פשוט מתחברים לפשטות שלי, ולמרות שאני כמעט ולא מופיע במדורי הרכילות, אנשים מתחברים לעשייה שלי בטלוויזיה. אני פוגש המון אנשים ברחוב, מדבר עם מעריצים בטלפון ואנשים מרגישים הכי בחופשיות לפנות אלי ברחוב. זה עושה לי טוב ועושה להם טוב".
כבר חודשיים שיש לך תוכנית משלך. אתה כבר מרגיש בנוח על המסך?
"אני מרגיש בנוח אבל עדיין מתרגש לפני כל תוכנית. אני חושב שברגע שאפסיק להתרגש לפני שאני נכנס לאולפן אז משהו לא בסדר. אני יודע שיש המון אנשים שצופים ועוקבים אחרי וזה מה שנותן לי את הכוח לעשות את התוכנית בצורה הכי טובה שאפשר".

ציטוט ההודעה