קרדיט לאתר אחר.

אתם צריכים להגיע למפה El Nath שנראת כך

אתם כנראה מכירים כי היו כאן משימות בעבר עם הדמות הכחולה ששוב נפגוש אותה ונלחץ על I want to become a Blade Lord והינה תמונה להמחשה

עכשיו הוא יבקש ממכם ללכת ל Dark Lord בעיר Kerning הינה תמונה להמחשה

הוא יבקש ממכם להגיע לאיזור סודי ולרצוח את החיקוי שלו הינה תמונה שלו

כנסו לביוב שכאן באמצע ואז תלכו כמה פורטלים קדימה ותגיעו לכאן

עכשיו תכנסו למעלה לחבל השני בצד ימין לא זה שהייתי עליו דרך אגב למפה קוראים Dengarous Croco II

תכנסו לבית השני שבצד ימין הבית שבצד שמאל הוא זה שהיגעתם דרכו ואז תגיעו למפה ושם יהיה כזה שער

עכשיו יהיה לכם 20 דקות נראה לי להרוג את החיקוי אתם צריכים לעבור 2 פורטלים נראה לי והוא יהיה למטה לאחר שהרגתם אותו יצא ממנו משהו שחור קחו אותו ושמרו
ואחר כך חזרו ל DARK LORD שב KERNING ודברו איתו עכשיו לכו שוב לאיש הכחול שב EL NATH ודברו איתו.
עכשיו הוא יבקש לדבר עם HOLY STONE משהו כזה נראה לי קוראים לזה הינה תמונה

אך לפני זה אתם חייבים להשיג Dark Crystal

שעולה ב FM 1-2MIL או שתכינו מ 10 כאלה

אפשר להכין ב MARKET של EL NATH שנראה כך תמונה להמחשה

אתם כבר תמצאו אני בטוח בזה יש מעל הפורטל שלט ענק שכתוב MARKET כמו ב HENESYS די דומה.
תלכו לאמצע המפה בערך יהיה שם ITEAMS CREATOR בערך משהו כזה שדומה לדמות בפריון ותכינו אצלו את זה ככה או ככה הולך כסף ומצטער שאין בכמה איזורים תמונות כולל כאן.

ועכשיו אפשר ללכת לאבן דרך Vip Taxi שהיא שחורה במפה EL NATH שנראת כך

עכשיו דברו איתו שהוא נמצא למעלה מהיכן שהיגעתם

ותעלו למעלה כמה פורטלים CHIFF III משהו כזה ואז שוב פעם למעלה תיהיה דלת חומה תיכנסו אליה ולמטה תיהיה האבן. תדברו עם האבן ויהיה לכם שאלון בסרטון שאני יביא לכם יהיה תשובות אבל יש מצב שזה לא יהיה דומה שימו לב בקפידה כי עם טעיתם צריך עוד פעם להשיג DarkCrystal.