קרדיט לאתר אחר.

הקדמה-

בתוך הקטגוריה של התמחות professions יש את ההתמחות ב herbalism אחרי זה אפשר ללמוד אלכימאיות-alchemy בalchemy יש אפשרות שנקראת Fuse
מזה fuse?
fuse זה בעיברית זה להתיך
רק מי שלמד Alchemy יכול להשתמש בזה
זה שילוב של שני חפצים אותו הדבר בישביל ליצור אחד חדש יש צורך בזה Alchemist Stone
זה האבן שבעזרתה עושים fuse קונים אותה ב5k לאחד בחנות של הandertmill ההיתוך גורם להכנת חפץ חדש שהוא אותו חפץ שהתכתם אבל יש לו אחוז מסויים לקבלת Hidden potential

מה זה נותן?
זה בעצם לא טוב לחפצים משופרים אוו מסוכרלים לשימוש זה טוב לחפצים נקיים כמו
half earrings אוו sneakers ועד חפצים שהם נקיים , מכינים אותם וכ"כ
זה לוקח 2 חפצים ומכין אחד חדש , לאחד החדש יש אחוז מסויים שיהיה לו hidden potential ובגלל זה אנשים עושים את זה
זה יכול לצאת בכול מיני דרגות לי אישית יצא עד Unique שזה ממש אחוז נמוך הרוב מן הסתם זה rare
בדרך כלל עושים fuse על חפצים שהם לכול העבודות כמו עגילים sneakers . belt אבל אם אני רוצה חולצה בישבילי של 3%+ זה יותר זול בFuse
אז איך תכלס עושים את זה?
טוב אחרי שהשגתם יותר מ 2 חפצים אוותו הדבר שאתם לא צריכים אתם נכנסים לAlchemy הכי למטה יש שם את התיקייה של הfuse
לוחצים פעמיים ונפתח החלון בחלון שמים את שתי החפצים כול רמת חפץ צריכה כמות אחרת של Alchemist Stone
לדוגמא - sneakers צריכות 2 אבנים ו half earrings צריכות 3אבנים

אני בדרך כלל לוקח לי 5M בישביל ליצור משהוא טוב כמו עגילים 6%+ אבל לפעמים מישהוא זורק חפץ ואני תופס , מתיך אותו ויוצא לי משהוא סוס כמו 12% luk earrings
זאת דרך טובה בישביל להכין דברים טובים עם % אוו בישביל למכור
האבן- והחנות
המקום שממנו עושים fuse

דוגמא- לשים שתי חפצים אותו הדבר

וזה יוצר שילוב של שני החפצים אם פונטנציאל

במקרה הזה יש לי שני חפצים עם פונטנציאל
נגיד שלא אהבתי את מה שקיבלתי אני יכול להתיך את שני החפצים עם הפונטנציאל ולקבל חפץ עם פונטנציאל כמעט בטוח!