הפעם הראשונה של לשכב עם חברה, זאת אומרת בת זוג.
כאשר הגילאים הם 17 ו15 (17 בן 15 בת).
כמה זמן לדעתכם צריך לעבור בערך מתחילת הקשר עד שיגיע שלב של יחסי מין?
הפעם הראשונה של לשכב עם חברה, זאת אומרת בת זוג.
כאשר הגילאים הם 17 ו15 (17 בן 15 בת).
כמה זמן לדעתכם צריך לעבור בערך מתחילת הקשר עד שיגיע שלב של יחסי מין?
|
|
ת'יכול פשוט לשאול אותה, או לבקש ממנה.
לא מבין מה הבעיה פה.
One Shot - One Kill
לפני הקשר
You feel intimidated asshole?
עד שאתה תרגיש מוכן וכנ"ל היא
אבל יכול להיות שהיא אולי לא תירצה כי היא כולה ילדה בת 15 ויכול להיות שהיא תחשוב שזה עדין מוקדם לה או משו ...
אבל אתה תמיד יכול לשאול אותה אם היא ביכלל רוצה להתקדם שלב , זה שלב שדי צריך להיות מוכנים עליו נפשית , כי זה שלב שהוא יותר מכל דבר שעשיתם אי פעם .. . ואולי ביכלל [אם היא עדיין בתולה ] היא לא תירצה לאבד את הבתולין שלה בגיל כל כך צעיר , כי לאבד אותם בגיל 15 זאת ממש לא גאווה אבל זה לפי דעתי , כל אחד והדעה שלו
בכללי כמו שרשמתי צריך להיות מוכנים ולדעת מתי באמת אתם תרגישו שזה הרגע וביכלל לשאול אותה אם היא רוצה \ מוכנה ...
כמה זמן מתחילת הקשר? זה יותר תלוי בכמה זמן אתם מכירים לא בהכרח כמה זמן הקשר עצמו. אם אתם נהנים ביחד ואתם אוהבים אחד את השני, והיא מעוניינת ואתה מעוניין לכו על זה. מה שכן חשוב שתדבר איתה על זה לפני זה כי בארץ הבנות לעיתים שמרניות בנושא הזה.
זה יכול לקרות מחר או אחרי שנה ..
תלוי עד כמה אתה יודע ועד כמה היא הרגישה .. היא מרגישה משהו קטן שמדליק אותה היא תירצה להרגיש את ההרגשה ויותר.
אבל אתה לא תעשה כלום , לא ניראלי שזה יקרה בזמן הקרוב , זה מתחיל מנשיקות בכול הגוף , אחר כך חום גוף , אחר כך כבר מורידים בגדים , אוראלי ואז סקס.
תחכה בסבלנות וזה גם תלוי באיכות של הילדה.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
זה נורא תלוי בקשר ובקרבה שלכם.. לפעמים אנשים מרגישים חיבור נורא חזק אחרי זמן קצר ולפעמים זה לוקח יותר זמן.. תנסה אולי לדבר איתה, לראות מה היא חושבת על זה
דיברנו על זה, היא רוצה, אבל זה גיל מוקדם בשבילה 15...
אנחנו כבר בקשר אבל...
תודה, אבל הקטע הוא שהיא כן רוצה להתקדם בשלבים, אבל היא נזכרת שהיא בת 15 ואז לא נעים לה כזה... אבל בעיקרון היא רוצה לזרום איתי לעוד..
אנחנו ביחד שלושה חודשים.. לא מצפה שזה ייקרה בחודש הקרוב או בחודשיים הקרובים, שוב, אין לה בעיה לזרום איתי לעוד, היא נרתעת מזרימה בגלל הגיל. אבל היא רוצה.
הקטע הוא שהיא רוצה אבל הגיל מציק לה, יש לה דילמה בין הגיל לרצון... מה לדעתכם צריך לנצח?
אני מניח שאתה צודק, כרגע הגענו לסקס יבש כשהאיברים מן הסתם מוצמדים ועושים תנועות כאלה של זיון.. והיא נגעה לי בזין. (הכל עם תחתונים וחזיה אצלה)
אני מאמין שזה כן..
צודק, במידה והבחורה לא נרתעת מזה לדעתי זה יכול רק לעזור. ולא חושב שהיא נרתעת מזה, היא רק אמרה לי שלי לא יהיה כיף לרדת לה חחחחחח
הבן לא צריך להיות לחוץ על זה ולשכנע אותה, הוא צריך לחכות שהיא תרצה.
אם הם יתחילו בלי אהבה מושלמת ואמון מושלם זה ידפוק לשניהם את היחס למין לכל החיים, וזה יכול להיות גרוע מאוד.
אני מאמין שזה יקרה במינימום 7 חודשים ובמקסימום שנה.
אחרי שנה אתה כבר יכול להיות בטוח אבל עדיף כבר לפני.
כמובן לא לעשות ישר אלא בשלבים.
היא לא מוכנה רק בגלל המספר 15.. אם היה לה 16 לא היה לה בעיה.. זה לא קצת דפוק?