חברההה אני חייב עזרה אני בניסיון קשההה עכשיו על שמירת הברית חברה תנו חיזוקקק
מישהי רוצה לבוא אלי והיא פצצה וזה לא יגמר בטוב בשבילי חבררה תנו חזיקו דחוףף אני כבר כמה זמן שומר על הברית וזה ניהיה קשהה
חברההה אני חייב עזרה אני בניסיון קשההה עכשיו על שמירת הברית חברה תנו חיזוקקק
מישהי רוצה לבוא אלי והיא פצצה וזה לא יגמר בטוב בשבילי חבררה תנו חזיקו דחוףף אני כבר כמה זמן שומר על הברית וזה ניהיה קשהה
|
|
סתם לדעת...
זה בדיחה ?![]()
אחי אני מדבר רציני קבלתי על עצמי שמירת ברית ובכמה אחתת אלף ניסיות באלי למות מזה כבר
שלום אחי אני מבין אותך .. תבין אחי שתדע אני יודע למה זה קורה לך .. תקשיב אחי לפני שיהיה מאוחר מידי: אתה לפי מה שהבנתי אחי אתה כבר שומר על הברית והפסקת לחטוא בזה כבר כמה זמן...... יצר הרע רואה שאתה הפסקת .. לכן הוא מגביר הילוך.. זהו בעצם הניסיון שה' בודק אותך .. אם אתה תנצח את הניסיון הזה תדע שאתה צדיק כל עוונותיך מתכפרים כי ה' מבין ואומר :"הינה.. זהו הוא לא עושה את זה יותר" וסיימת אחי תבין .... אם אתה חוטא .. והפסקת .. אז אחרי זמן מה אתה מקבל ניסיון גדול כדי לראות שבאמת חזרת בתשובה שלמה לפנייך את הניסיון הזה מקבל אדם שה' רוצה לתת לו היזדמנות שנייה אחי .... אל תפספס את ההזדמנות הזו אל תחטא אחי!!!!!!!!! תנצח תיסתכל גם פתחתי נושא ויש שם הרצאה .. על פגם עוון הברית . איך לנצצח הכי זה מחזק מאוד תיראה.. אחי זה חשוב אל תיפול תראה לה' שאתה איתו שאתה לא הולך יור ליצקר הרע ועכשיו אני אביא לך שני פסוקים שאני מקווה שיחזקו אותו :
1)"ה' לא מביא ניסיון לבן אדם שלא יכול לעמוד בו" -אחי זה קשה מאוד מאוד קשה אבל אתה יכול !!!!
2)"היסתכל על שלושה דברי ואתה לא תחטא-דע מאין באת ולאן אתה הולך ולמי את עתיד לתן דין וחשבון-לפני מלך מלכי המלכים הקבבבבבבבבבבבבבבבבבבב'ה "
אחי הכל מצולם ומוסרט אצל ה' מה תגיד אח"כ לו אחי .. אתה יוכל במו יידיך לכפר ולמחוק את כל עוונותייך לא שווה לחטוא בישביל כזה דבר אחי זה קשה אכבל אתה תצליח אני מיתפל בישבילך אחי בהצלחה ותיראה את ההרצאה![]()
-לא פעיל בשבת-קיבלנו את השבת במתנה בואו נשמור עליה"דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון"
אחי כדי שיהיה לך יותר קל אני שם לך פה את ההררצאה .. לפני שאני הולך אחי אני אומר לך משהו : זה לא קל .. זה קשה מאוד קשה .. גם לי היה קשה אבל אחי תחשוב על ה' יתברך תיראה את הסירטון תיישם מה שרשמתי לך ואחי בס"ד אתה תצליח תיתפלל לפני שה' שאתה לא תחטא ואחי .. תגיד לה לא לבוא ואם היא באה תישמר אחי .. תישמר כי זה ההזדמנות אם תפספס לך תדע אם יהיה עוד.. ה' אוהב אותך אחי לכן הוא מביא לך את הניסיון כדי לעשות מימך צדיק ולתקן את כל עוונותיך אל תפספס .. את בן מלך ....... אחי ה[בהצלחה:http://orlanoar.com/?nav=player&File...20לאתר.wmv
-לא פעיל בשבת-קיבלנו את השבת במתנה בואו נשמור עליה"דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון"
אח שלי בנוסף ניזכרתי בעוד משהו שיעזור לך להתרחק מיצר הרע:
הציטוט:"יצר הרע הוא-יצר הרע הוא-שטן המלשין הוא-מלאך המוות" - כלומר יצר הרע הוא יצר הרע שנותך לך עצה:"תעשה... אל תפחד נו.... וגורם לך לעשות חטאים ..
ברגע שאתה עושה חטא הוא ישר עולה למעלה והוא-שטן שמלשין ואומר לה' שאתה חוטא ומקטר עלייך ולבסוף הוא מלאך המוות שלוקח אותך ביגלל עברותיך!! אחי אני מקווה שבזכות זה תצליח לנצח אל תוותר אל תאכזב את האבא שבשמיים תעשה אותו גאה בזכות זה שתנצח את יצר הרע העולם יעמוד אך ורק ביזכותך צדיק וה' יברך את כולם אחי בהצלחה ספר לי אח"כ איך היה(ואני מקווה שתספר שהצלחת לצאת מיזה :![]()