אני מוכר את הסרטים:
זאת מלחמה
(אף.די.אר וטאק הם שני סוכני סי.איי. אי רווקים. הראשון מחושב ושקול, והשני קודם יורה ורק אחר-כך חושב. לורן היא דיילת מכירות רווקה, שאינה מצליחה להחזיק מעמד ולהיות במערכת יחסים רצינית. דרך אתר היכרויות, לורן קובעת לצאת עם שני הסוכנים מבלי שהם יודעים זאת. כשהם מגלים שהיא יוצאת עם שניהם, הם מחליטים לא לספר לה, ולתת לה להחליט בעצמה עם מי היא תמשיך לצאת. כל אחד מהם מנצל את כל המיומנויות שהוא מכיר כדי להשפיע על בחירתה של לורן.)
אני עצמי ואיירין
(צ'ארלי ביילגייטס (קארי) הוא שוטר ותיק במשטרת רוד איילנד, הוא נחשב לשוטר כל כך רגוע ושליו, שכל אנשי העיירה צוחקים עליו. כל זאת עד שמתפרץ מתוכו האנק (כן כן, גם קארי)- האלטר אגו של צ'ארלי – שתיין גס רוח וסוטה. שניהם מתאהבים באותה אשה, איירין (זוולנגר), אבל חוץ מזה הם לא דומים בכלום. כמובן שאיירין היא זו שמסבכת אותם בהרפתקאות מגוחכות בהן צ'ארלי והאנק מוצאים את עצמם נלחמים בעצמם ומסתבכים עם המשטרה כולה. סרט קורע!!)
נקסט
(לכריס ג'ונסון (ניקולס קייג'), קוסם קטן מלאס וגאס, יש סוד שמציק לו: הוא מסוגל לראות כמה דקות לתוך העתיד. כשהיה ילד עבר בדיקות ומבחנים של הממשלה וכל מוסד רפואי שהצליח להגיע אליו, עד שנמאס לו לחלוטין – כיום, הוא מעדיף להתחבא בעיר הנוצצת תחת שם בדוי, להתפרנס מטריקים זולים וזכיות קטנות בהימורים. אבל כשארגון טרור מאיים לפוצץ פצצה גרעינית בלוס אנג'לס, הסוכנת קלי פריס (ג'וליאן מור) חייבת לעשות כל שביכולתה כדי לתפוס את כריס ולשכנע אותו לעזור לה לעצור את האסון. הבעיה מתחילה כאשר לכולם מתברר שלכריס סדרי עדיפות שונים, עקב חזיון בו מופיעה אישה יפה (ג'סיקה ביאל), השוברת את מחסום הזמן עבורו. במקביל מתברר שאותו ארגון טרור מודע ליכולות של כריס ומעונין לעצור אותו.)
הסרטים הם לצפייה ישירה, מתורגמים, באיכות DVDRIP (איכות מעולה) , בימים האחרונים ראיתי הרבה סרטים והבאתי את השלושה הכי טובים, השרת הוא מהיר, (אני עם בעיות אינטרנט ולא מחכה לטעינה), חינמי, וללא הגבלה (מה שאומר שאתם לא תפסיקו לצפות לאחר 72 דקות, או שתצטרכו לקנות משתמש)
תציעו לי נקודות אתם, ובמידה וזה מספיק, ימכר לכם.
ניתן לקנות מהסרטים האלה גם בבודדים / איזה סרטים שאתם רוצים, גם אלה שלא מופיעים כאן.

ציטוט ההודעה