קרדיט לאתר אחר.

ובכן: socket הוא דבר כמו hidden potential, רק שאותו אפשר לשים בחינם על כמעט כל פריט דרך BO ( הקוף המכוער שנמצא בכמעט כל עיר) אל תדאגו, זה לא עולה כסף וזה חסר סיכויי השמדה~

הnebulites הם כמו הפוטנציאל עצמו~ אך רק עם שורה אחת. הם נראים כמו אבנים. איך להשיג אותם? כמעט כל מפלצת זורקת nebulite box אשר מכילה 100% nebulite rank D . (לכן אני לא ממליץ לקנות הרבה קופסאות... ) כדי להעלות את הneblite רמות, צריך alien cube כל אחד עולה 1500 נקס מהקאש שופ. הסדר עדיפות הוא a b c d, כשA הוא הכי טוב~
שימו לב!! מאוד חשוב!! כאשר אתם שמים nebulite על פריט ( לוחצים על האבן ואז גוררים את הפריט) הדרך היחידה לשנות את ה "פוטנציאל" היא למחוק לגמרי את הnebulite ואז לשים אחד חדש לגמרי! ה nebulite הישן ייהרס! לכן אני לא ממליץ למהר לשים nebulite על פריטים, אלא לחכות לפוטנציאל טוב ואז לשים. דוגמא:
אם שמתי nebulite +2 str על פריט אבל אני רוצה לשנות ל 20% בוס, הדרך היחידה היא לקנות nebulite defuser מהקאש ( או להחליף 10 alien cube fragments ל 1 )
להשתמש בו על פריט (ללחץ פעמיים ולגרור את הפריט) להשיג nebulite חדש, ולעשות alien cubes עליו, עד שאני מגיע ל 20% בוס, ואז אני שם על הפריט.

למה המערכת הזו בכלל טובה?
קודם, רוב הדברים שהnebulite נותנים עובדים ביחד עם ה פוטנציאל.
דבר שני, ומאוד עיקרי הוא - שאתה יכול לשים את האפפקט של ה nebulite ללא הגבלת רמות. מדוע זה עוזר? דוגמא קלאסית היא ה decent sharp eyes skill. סקיל זה
יכול להתקבל אך ורק מכפפות מעל רמה 120! אך עכשיו, עם ה nebulite אתה יכול לקבל decent sharp eyes nebulite, ולשים על work gloves lv 10 לכל העבודות!!
שהם tradeable ללא psok, והם גם לכל העבודות.