ב- 5/9/2012 העולם יבין איך אדוארד לידסקאלנין עבד ובנה טירת האלמוגים.
העולם יעמוד בפני שינוי גדול.
ב- 5/9/2012 העולם יבין איך אדוארד לידסקאלנין עבד ובנה טירת האלמוגים.
העולם יעמוד בפני שינוי גדול.
אין לי חתימה כי איזה טמבל הוריד לי אותה ואיים עלי שפעם הבאה אני יושעה לצמיתות.
זה שהוציא לי את החתימה, תרחיק אותי אני יפתח משתמש חדש...
|
|
הוא בנה את זה לבד,
היה איזה לילה שהוא כיסה את כל הגן,
כדי שלא יוכלו לראות כלום.
ואז בין לילה הקים את הגן,
לפחות זה מה שאני זוכר מערוץ ההיסטוריה.
יכול להיות סתם תעלול מה אני אגיד.
עריכה:
כנראה שזכרתי לא נכון XD
לקח לו 28 שנה:
http://www.epochtimes.co.il/news/content/view/10400/88/
ואחרי עוד קצת קריאה:
ואחרי עוד קריאה...:בשנת 1936 החליט לידסקאלנין להעביר את כל המבנה הענק הזה לאתר סמוך ושכר לשם כך משאית שתישא את הסלעים. היה זה השלב היחיד בו הוא נקט בפעולה של גיוס עזרה. מתוך כוונה לשמור על סודו, התעקש לידסקאלנין שהנהג ישאיר את המשאית בשטח במהלך אותו לילה, כדי שהוא יוכל להעמיס את הסלעים על המשאית בעצמו. הנהג פקפק בתכנוניו של לידסקאלנין, אך ביום המחרת היו הסלעים מונחים על המשאית כפי שהובטח לו, כשהם מוכנים לשינוע.
אחד ממאפייניה המופלאים ביותר של טירת האלמוגים הוא סלע השוקל כ-9 טון ומשמש כשער הכניסה לטירה. לידסקאלנין מיקם את הסלע הענק בדיוק כה גדול, שהוא יכול היה להיפתח בדחיפה קלה. יותר מ-30 שנה לאחר מותו של לידסקאלנין, בשנת 1986, היה צורך לתקן את השער ונדרשו עגורן שמשקלו כ-20 טון וצוות בן שישה אנשים כדי להזיז את חתיכת הסלע הגדולה. אך על אף הכוחות המשותפים, קבוצת האנשים הזו בכל זאת לא הצליחה למקם את השער באותו דיוק כבעבר.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 30-06-2012 בשעה 14:56.
One Shot - One Kill
שפיץ הבחור
קרדיט לFRENZY
כמו שהשתמשו בהיגיון, כשמדענים רצו לטוס לירח,
וכל אדם שני אמר שזה בלתי אפשרי?
כמו ההיגיון של מחבל מתאבד?
או של ניאו-נאצים?
לא משווה חס וחלילה,
רק מבהיר נקודה שהיגיון הוא סה"כ נקודת מבט.
מה שבאמת נשאר רלוונטי אחרי כל השקפות העולם וההיגיון,
זה העובדות - ההוכחות.
במקרה הזה יש הוכחות,
בין אם ההיגיון הבריא רוצה או לא.
One Shot - One Kill
אחי ידרמה קווין מה עובר עליך? חשבתי אתה אדם חכם שיש לך היגיון כמו שצריך, אין לך אז אתה מוזמן לחיות על גוגל, גם הוא מספק הוכחות להיגיון העצמי.
מחבל מתאבד לא פועל לפי היגיון אלא לפי אידאולוגיה (או פחד, אבל לא מתוך היגיון) אותו דבר נאצים או הנאצונים הקטנים. ההיגיון הוא לא זה שאומר להם "היהודים האלה, האף שלהם לא מוצא חן בעיני אז יאללה נרצח אותם", הרעיונות האלה בסיסם בהשכלתם ובאמונתם- במה שהם מאמינים וחושבים שנכון. ההיגיון הוא זה שאמור לבטל את האידאולוגיה או הרעיונות במקרה הזה, אבל לא ההפך.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
זה בדיוק מה שאני הסברתי לך. ההיגיון של מחבלים מתאבדים לא מבטל את האידאולוגיה שלהם כי ככה הם חונכו, לזה נחשפו וזה מה שהם רוצים לעשות. אז ההיגיון שלהם אף תומך בזה, כי... למה לא? הרי זה ה"היגיון הבריא" שלהם! אז זהו. שבמידה ואתה רוצה להיות מחבל מתאבד שזה ההיגיון שלו אני לא אעצור אותך. אבל בתור אחד שמתיימר לדעת דברים, מקווה שיהיה לך היגיון בריא.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"