קרדיט לאתר אחר.
תוכן עניינים:
1.מה זה LEECH
2.ממי אפשר לקנות LEECH?
3.סכאמרים
1.מה זה LEECH
LEECH זה בעצם נגיד אתה רמה
95 מתאמן בALIANS אם אין לך כוח/רוצה ליתאמן יותר מהר/AFK
יש אנשים שמוכרים LEECH שאתה מביא להם כסף לשעה של אימון או לכול רמה שהוא יאמן אותך
והוא עושה את זה לרוב LEECH קונים במקום שהרבה מתאמנים שם שהמפלצות מביאות הרבה EXP או שיש SPAWN מטורף או אפילו שניהם
למשל MP3,GALLO,ALIANS,LHC,JESTERS,DEAD SCARECREWS.
2.ממי אפשר לקנות LEECH?
את האמת אני לא ממליץ לקנות LEECH מכול אחד
כי זה פשוט לא שווה יש כמה עבודות שבאמת שווה לקנות מהם LEECH
העבודות האלה זה כול העבודות שיש להם AOE סקיל (סקיל שתוקף הרבה מפלצות)
שתוקף את כול המפה ולא דורש טעינה
למשל BISHOP/WIZARD FIRE/ICE בעבודה רביעית או DS או CANNONEER זה העבודות שאני
ממליץ לקנות מהם LEECH אולי שכחתי מישהוא...דרך אגב עדיף תחפשו נוב ברמה גבוה שיאמן אותכם זה גם יהיה יותר זול
וגם כול עוד הוא אחד העבודות האלה זה לא ממש משנה.
3.סכאמרים
כשעושים LEECH יש הרבה סכאמרים שאתה מביא להם תכסף הולך לטלוויזיה או יוצר אם חברים (AFK)
אתה חוזר והוא לא עשה כלום פשוט הלך או שיש כאלה שישר אחרי הטרייד ישר כבר עוברים CC וזהוא...
עכשיו איך מזהים סכאמר?
לדעתי יש כמה אפשרויות.
א) אם מישהוא אומר לך שאתה חייב לשלם לפני הLEECH (לוחץ עלייך) רוב האנשים שהם לא סכאמרים
אם תשאל אותם מתי הכסף לפני או אחרי הם יאמרו לך לא יודע או משהוא דומה הם יהיו מנומסים
יש כאלה שיאמרו לא יודע אבל אני מעדיף עכשיו וכאלה
ב) אנשים שאי אפשר להבין להם הם מוכרים LEECH אנשים שנראים מאוד מאוד עשירים
שהולכים אם מלא NX או אם דברים סוסים או חפצי אספנות
ג) לא תמיד אנשים כאלה סכאמרים אני יודע את זה מניסיון אישי אבל אנשים שהם מוכרים ממש ממש בזול
אפילו שאם יש לכם כסף שווה לכם לנסות יש לפעמים אנשים ממש ממש נובים שכן מוכרים ככה
לי פעם מישהוא מכר רמה במיל ואני רמה 105 או אפילו 106-107 אני לא זוכר כבר הייתי AFK XDDDD
לסיכום
אז לסיכום לדעתי LEECH זה דבר טוב כשאין לכם כוח/רצון/AFK
תמצאו לעצמכם נוב רמה גבוה כשאתם מוצרים מישהוא שהוא זול והוא באמת מאמן אתכם
תוסיפו אותו לBUDDY כדי שיהיה מישהוא קבועה שיאמן אתכם גם יהיו פחות סכאמים עליהם וגם תבזבזו פחות כסף.

ציטוט ההודעה