נכתב במקור על ידי
Super Pippo
אני לא אסתכל בסרטונים כי יש רב חסר שכל כולה.
אנחנו טיפשים? אתם מאמינים שקוסם כלשהו יצר אותנו..
המפץ הגדול לא יצר אותנו, מה שמוכיח שיש לך בורות גדולה מאוד.
כל היקום היה מאוכלס בנקודה הסינגולרית, הנקודה התפוצצה(מעצמה, שום ישות לא גרמה לפיצוץ!)והיקום התפשט, נוצר.
עכשיו, כדור הארץ היה בהתחלה סך הכל כמה אסטרואידים קטנים, האסטרואידים התנגשו אחד בשני בעקבות כוח המשיכה החזק בניהם וככה התחיל להיווצר כדור הארץ.
איך נוצרו החיים כאן? בגלל שהיו כאן את היסודות הדרושים למחייה כמו מים, אטמוספרה, מזון, חמצן אז הגיעה התגובה הכימיקלית שיצרה יצור חי ראשון, בהתחלה זה היה יצור חד תאי, הוא התפתח לדו תאי, שהתפתח לרב תאי,בסוף היצורים התחילו ללכת, לשחות ולעוף בזכות האבולוציה, תגובה כמיקלית וגנים שונים שיצרו "מוטציות" והמוטציות הם בסוף הפכו להיות החיות שאנחנו מכירים כיום.
מה שגם פוטר לנו את הפרדוקס "מי באה קודם, הביצה או התרנגול?" ממה שלמדתי אותך כאן, הביצה! למה? בגלל שלא הייתה תרנגלות, היה לה אב אבולוציוני! סוג שונה של תרנגולת, אבל לא שאלו מי על האב האבולוציוני, שאלו על התרנגולת. האב האבולוציוני של התרנגולת בעצם ממנו יצאה ביצת התרנגולת ובעקבות שינוי קל בגנים(אני לא מעמיק בנושא של הגנים, היה שינוי, סוג של "פגם" אם תרצה)ובביצה הייתה התרנגולת שאנחנו מכירים היום.
קלטת? אני מניח שלא. אז אני אסביר בשפה פשוטה:
"בום בום, אסטרואידים מתחבקים, יצור חד תאי, דו תאי, רב תאי, תרנגולת מוזרה, ביצה, תרנגולת של היום!" קאפיש?
אחרי כל מה שהסברתי, אתה בטוח שאני הטיפש כאן?