אוקיי אז יש לי ידידה (HB7), נקרא לה "חבצלת" (שם בדוי) אז הידידה הזאת התחלתי להכיר לקראת סיום הלימודים בערך (10-15 ליוני בערך) אבל לא רציתי אותה בתור משהו מעבר לידידים אז רק גרמתי לה להתקרב אליי וזהו.
עכשיו כשהלכנו לים בסוף הלימודים (20 ליוני) ראיתי שיש לה חברה פשוט יפה ברמות HB9, הם ישבו , אז באתי ישבתי איתם קצת
דיברתי איתם , הצחקתי אותם קצת, הראתי ערך גבוהה ולא הראיתי עניין בחברה שלה (הHB9) , ואז פשוט הייתי חייב ללכת ואפילו לא היה לי כח לשאול איך קוראים לה או משהו , ידעתי שהיא גרה בעיר שלי אז אני כבר ידע את זה מתישהו, הקטע שלא ידעתי איזה 5 ימים חחח, אז ראיתי שהיא הוסיפה אותי בפייסבוק, דיברנו קצת בפייסבוק (כן, בפייסבוק..), שוב, הראיתי ערך גבוה אבל גם לא הראיתי שאני רוצה אותה או משהו, וזה כבר עשה את העבודה, מאז היא התחילה כל הזמן לשלוח הודעות בלי סוף.
אז אחרי כמה ימים נפגשנו אני היא, חבצלת, וידיד שלהם, בבית של חבצלת.
ואז הייתי איתה הרבה יותר כיפי וכאילו יותר גורם לה לריגוש, נגעתי בה הרבה, והיא התחילה גם לגעת בי, החזקנו ידיים "בסתר" כאילו מתחת לשמיכה (זה מזה עושה את זה לבנות) אבל הקטע שהיא וחבצלת פשוט לא עוזבות אחת את השנייה, וגם לא היה לי איפה לבודד אותה, לומרות שהיה את הידיד שלהן שהיה יכול להעסיק אותה.
בינתיים הולך לי איתה טוב אבל הקטע שעדיין לא יצא לי לבודד אותה. שזה באסה
אני כבר ימצא מתישהו דרך לבודד אותה, ואסגור.
אגב, חברה שלה (חבצלת) אוהבת לדבר, היא אמרה לי שהHB9 רוצה אותי, אז נראה לי שבינתיים עשיתי הכל נכון..
הערות , תגובות, הכל יתקבל בברכה.

) אז הידידה הזאת התחלתי להכיר לקראת סיום הלימודים בערך (10-15 ליוני בערך) אבל לא רציתי אותה בתור משהו מעבר לידידים אז רק גרמתי לה להתקרב אליי וזהו.
ציטוט ההודעה