נכתב במקור על ידי
adir3924
מדינה זבל!
אני ערבי יהודי ואני לא אשרת ת'מדינה הזאת גם לו בעוד 1000000 שנה וגם לא בעד 1000000 שקל
חחח מה שהם עשו למשפחה שלי...
ומה? אתם אומרים הצבא מבגר? יאללה עופו מהעיניים מי לא יודע שאתה נכנס בגיל 18 ויוצא בגיל 21, ברור שהתבגרתי...
גם אם הייתי בבית זונות 3 שנים התבגרתי... איזה טמטום...
שאני אהרוג את אחיי בעזה, סוריה, ירדן, לבנון,מצרים, עירק, תימן, קטאר, כווית, ערב הסעודית, טורקיה, ועוד מלא?
לכו זדיינו, עלק אזרח יהודי... אתם רק הייתם צריכים להתיישב באיזור , לא לכבוש...
תאמינו לי שהערבים היו מקבלים בשמחה יהודים בלי הכיבוש...
רק עניין של זמן שישראל תישמד...
תחשבו על זה - מלחמה של המזרח נגד המערב...
המלחמה לא כוללת את דרום אפריקה ודרם אמריקה וגם את הקטבים...
תחשבו על מלחמה כזאת:
סין, רוסיה, הודו, פיליפין, וויאטנם, הונג קונג, מקאו, נפאל, בנגלדש, אוקראינה, בלרוס, פקיסטן, אפגניסטן, כורדיסטן, טורקיסטן, טורקיה, לבנון, סוריה, איראן, מצרים, סודן, ערב הסעודית, כווית, קטאר, תימן, עומן, לוב , טוניסיה, אלג'יריה, מרוקו,
כל שאר מדינות ערב והמזרח נגד מדינות אירופה ואמריקה....
פחחחחחח.... אין לכם סיכוי...
השטח שלנו הרבה יותר גדול והרבה אבל הרבה יותר כוח אנוש...
וגם לפי מה שקראתי למלחמת גוג או מגוג...
בגלל שמדינות אירופה דימוקרטיות וחופשיות...
סבורים שכמות מכובדת של מדינות תצתרף למזרח ובכללם: גרמניה, צרפת, ספרד, אנגליה, איטליה וליכטנשטיין {החזקה מבינהן} ולוקסמבורג
אני לא רואה איך המערב ינצח וחוץ מזה דיברנו על ישראל לא?
אם מזרח ישראל: ירדן וכל השאר וצפון ישראל: לבנון וסוריה ועוד, ודרום לישראל: מצרים וסודן ועוד, ישטפו פעולה לפחות ישראל מושמדת...
הם יטילו מצור ימי ענק על ישראל...
אם יותר מחמישים חילות אוויר קטנים וגדולים אפילו ישראל לא תצליח לנצח סין, רוסיה והודו יש להם חילות אוויר ענקיים... אולי לא עדכניים וחדשניים
אבל יחס של יותר מ100 לאחד אני בספק אם הישראלי האחד יפיל מטוס אחד לפני שפגעו בו 60 טילים, 300000 קליעים
בקיצר ישראל... אפשר להוציא מהרשימה...
אההה אבל האטום... והחוק הזה: תמות נפשי אם פלישטים...
אני יכול להגיד רק: חחחחחח ולא הרבה יותר מזה...
לאיראן יש טילים ביולוגיים ושלא נתחיל לדבר על ודו, סין, ורוסיה...
המדינה שנראה לי הכי תשפיעה במלחמה היא ליכטנשטיין אשר לה, יש כוח יותר משל ארצות הברית ורוסיה וסין גם יחד...
אבל האיזור שלה קטן ונשחרר עליה אטם והיא מנוקנקת
סיכום: ישראלים זונות = ליברמן זונה = אוגרים שמנסים ללמד אירובי