נכתב במקור על ידי
-Max-
יופי עכשיו כל הגייז יתחיל להגיד: "מה פתאום כשנולדתי היה רשום לי מ.ס. אשדוד על הגב, אני לא אפסיק לאהוד אותה בחיים"
הדיון שלך לא נכון, למה שמישהו יפסיק לאוהד קבוצה בגלל איך שהיא משחקת? אולי בגלל כשלונות ואי הבאת תארים.
המקרה של רייג'רס גם לא דוגמא טובה ואני בטוח שאפילו אוהד אחד לא הפסיק או יפסיק לאהוד אותה בגלל זה, יותר מהרגעים שבהם אתה מרגיש שהקבוצה הזאת היא כבר חלק מהנשמה שלך בהצלחות ובתארים, לדעתי אתה הכי נקשר ומתאהב בקבוצה זה כשאתה נמצא איתה ברגעים הכי קשים שלה, בהפסדים כואבים, במצב כלכלי קשה שגורם לקבוצה לדשדש בתחתית ואולי אפילו לרדת ליגה, נכון שעוד לא חוויתי ואני מקווה מאוד שגם לא אחווה התרסקות כל כך כואבת של הקבוצה האהובה עליי כמו שקרה לריינג'רס אבל לדעתי דווקא כשאתה תאהב את הקבוצה במסע הזה מהליגה הרביעית חזרה לליגה ראשונה ואולי גם אפילו עוד 5-7 שנים היא אפילו תחזור לקחת תארים, בזכות זה אתה תהיה אוהד של הקבוצה אפילו פי 100 ממה שהיית בעבר.
בנוגע לי אישית, הקבוצה שאני הכי אוהד בעולם ובעצם אולי הדבר שהכי חשוב לי בעולם אחרי המשפחה שלי זה מכבי חיפה, אני לא מנסה לתאר לכם כמה אני אוהד אותה באמירות חסרות בסיס כמו "היא חרוטה לי בלב" הדם שלי ירוק", אלא אומרת את האמת לגבי רמת האהדה שהגעתי אליה במשך השנים, זאת הקבוצה שנולדתי אליה, הקבוצה הטובה ביותר בכדורגל הישראלי בזמן שאני אוהד אותה.
אני חייב להודות שאם למשל הייתי נולד כאוהד קבוצה שבאופן קבוע לא מגיעה לשום תואר או הזדמנות לתואר ורוב הזמן מדשדשת בתחתית כמו נגיד הפועל חיפה אני לא יודע אם הייתי מגיע לרמה כזאת של אהדה כמו שאני אוהד/ב את מכבי חיפה.