קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-10-2006, 09:17
  2. היה לי היום יום אחד המצחיקים!
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 12-09-2006, 15:45
  3. לא באתם יום אחד ? זקוקים לאישור רופא ?
    על ידי Perfection בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-03-2006, 22:04
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 18:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אם יום אחד, לא תאהבו את איך שהקבוצה שאתם אוהדים משחקת, תפסיקו לאהוד אותה?

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ברירת מחדל אם יום אחד, לא תאהבו את איך שהקבוצה שאתם אוהדים משחקת, תפסיקו לאהוד אותה?

אם יום אחד, לא תאהבו את איך שהקבוצה שאתם אוהדים משחקת, תפסיקו לאהוד אותה?

שאלה טובה ...
    אבל יש לי תשובה חד משמעית
    לא !
    ולא בגלל הכסף , השחקנים מהטופ העולמי
    בגלל שהקבוצה כבר נכנסה לנשמה , וגם אני אני ארצה אני לא יוכל להפסיק לאהוד אותה
    וזה לא משנה מה יקרה בקבוצה
    כמו המצב של היום בריינגרס' , הקבוצה פשטה רגל וירדה לליגה ה-4
    פשוט סיוט אימה לכל אוהד כדורגל !
    אבל מה לעשות , אם אתה אוהד אמיתי את תוהד את הקבוצה בכל מצב גם עכשיו
    מי שיפסיק לאהוד את הקבוצה שלו בגלל , פשיטת רגל , חובות כספיים , או שחקנים שנואים
    הוא לא אוהד אמיתי , והוא סתם רעש וצלצולים

מה אתה חושבים ?
    דיון נעים

Welcome back Carvajal

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

כמובן שלא, אני אוהד מילאן וברולסקוני החליט להרוס אותה, הכדור של השנתיים האחרונות גם לי יפה ואין הצלחות באירופה.
    אבל אני עדיין אוהד אותה ותמיד אוהד אותה.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

זה כבר לא אפשרי, ברצלונה כבר חרוטה לי בלב. לא משנה באיזה מקום היא תיהיה אני אהיה איתה באש ובמים זאת קבוצה שאני אוהב אותה מתחילת תקופת רייקארד והיא לא תצא לי מהלב.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

יופי עכשיו כל הגייז יתחיל להגיד: "מה פתאום כשנולדתי היה רשום לי מ.ס. אשדוד על הגב, אני לא אפסיק לאהוד אותה בחיים"
    הדיון שלך לא נכון, למה שמישהו יפסיק לאוהד קבוצה בגלל איך שהיא משחקת? אולי בגלל כשלונות ואי הבאת תארים.
    המקרה של רייג'רס גם לא דוגמא טובה ואני בטוח שאפילו אוהד אחד לא הפסיק או יפסיק לאהוד אותה בגלל זה, יותר מהרגעים שבהם אתה מרגיש שהקבוצה הזאת היא כבר חלק מהנשמה שלך בהצלחות ובתארים, לדעתי אתה הכי נקשר ומתאהב בקבוצה זה כשאתה נמצא איתה ברגעים הכי קשים שלה, בהפסדים כואבים, במצב כלכלי קשה שגורם לקבוצה לדשדש בתחתית ואולי אפילו לרדת ליגה, נכון שעוד לא חוויתי ואני מקווה מאוד שגם לא אחווה התרסקות כל כך כואבת של הקבוצה האהובה עליי כמו שקרה לריינג'רס אבל לדעתי דווקא כשאתה תאהב את הקבוצה במסע הזה מהליגה הרביעית חזרה לליגה ראשונה ואולי גם אפילו עוד 5-7 שנים היא אפילו תחזור לקחת תארים, בזכות זה אתה תהיה אוהד של הקבוצה אפילו פי 100 ממה שהיית בעבר.

בנוגע לי אישית, הקבוצה שאני הכי אוהד בעולם ובעצם אולי הדבר שהכי חשוב לי בעולם אחרי המשפחה שלי זה מכבי חיפה, אני לא מנסה לתאר לכם כמה אני אוהד אותה באמירות חסרות בסיס כמו "היא חרוטה לי בלב" הדם שלי ירוק", אלא אומרת את האמת לגבי רמת האהדה שהגעתי אליה במשך השנים, זאת הקבוצה שנולדתי אליה, הקבוצה הטובה ביותר בכדורגל הישראלי בזמן שאני אוהד אותה.
    אני חייב להודות שאם למשל הייתי נולד כאוהד קבוצה שבאופן קבוע לא מגיעה לשום תואר או הזדמנות לתואר ורוב הזמן מדשדשת בתחתית כמו נגיד הפועל חיפה אני לא יודע אם הייתי מגיע לרמה כזאת של אהדה כמו שאני אוהד/ב את מכבי חיפה.

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    יופי עכשיו כל הגייז יתחיל להגיד: "מה פתאום כשנולדתי היה רשום לי מ.ס. אשדוד על הגב, אני לא אפסיק לאהוד אותה בחיים"
    הדיון שלך לא נכון, למה שמישהו יפסיק לאוהד קבוצה בגלל איך שהיא משחקת? אולי בגלל כשלונות ואי הבאת תארים.
    המקרה של רייג'רס גם לא דוגמא טובה ואני בטוח שאפילו אוהד אחד לא הפסיק או יפסיק לאהוד אותה בגלל זה, יותר מהרגעים שבהם אתה מרגיש שהקבוצה הזאת היא כבר חלק מהנשמה שלך בהצלחות ובתארים, לדעתי אתה הכי נקשר ומתאהב בקבוצה זה כשאתה נמצא איתה ברגעים הכי קשים שלה, בהפסדים כואבים, במצב כלכלי קשה שגורם לקבוצה לדשדש בתחתית ואולי אפילו לרדת ליגה, נכון שעוד לא חוויתי ואני מקווה מאוד שגם לא אחווה התרסקות כל כך כואבת של הקבוצה האהובה עליי כמו שקרה לריינג'רס אבל לדעתי דווקא כשאתה תאהב את הקבוצה במסע הזה מהליגה הרביעית חזרה לליגה ראשונה ואולי גם אפילו עוד 5-7 שנים היא אפילו תחזור לקחת תארים, בזכות זה אתה תהיה אוהד של הקבוצה אפילו פי 100 ממה שהיית בעבר.

בנוגע לי אישית, הקבוצה שאני הכי אוהד בעולם ובעצם אולי הדבר שהכי חשוב לי בעולם אחרי המשפחה שלי זה מכבי חיפה, אני לא מנסה לתאר לכם כמה אני אוהד אותה באמירות חסרות בסיס כמו "היא חרוטה לי בלב" הדם שלי ירוק", אלא אומרת את האמת לגבי רמת האהדה שהגעתי אליה במשך השנים, זאת הקבוצה שנולדתי אליה, הקבוצה הטובה ביותר בכדורגל הישראלי בזמן שאני אוהד אותה.
    אני חייב להודות שאם למשל הייתי נולד כאוהד קבוצה שבאופן קבוע לא מגיעה לשום תואר או הזדמנות לתואר ורוב הזמן מדשדשת בתחתית כמו נגיד הפועל חיפה אני לא יודע אם הייתי מגיע לרמה כזאת של אהדה כמו שאני אוהד/ב את מכבי חיפה.
    ברור זה מאכזב לאהוד קבוצה , ושנה אחר שנה היא לא זוכה בתארים
    אבל תאמין לי , יש מלא מלא מלא אוהדי צלחות
    ילד שאני מכיר שנה שעברה אהד מכבי חיפה , השנה ? את קריית שמונה

Welcome back Carvajal

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

זה מקרה נדיר וכנראה שהוא לא באמת אהד או אוהד אף אחת מהן.
    לגבי המושג אוהדי הצלחות חפרתי בעבר כמה שאני שונא אותו וכמה שהוא לא נכון ואין לי כח לחזור על זה שוב.

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

אני לא רואה את עצמי חי בלי לאהוד אותה כי היא כבר חלק ממני
    ואהדתי אותה כבר בתקופות יחסית שחורות.

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

אני לא מבין איך אפשר להפסיק לאהוד קבוצה.
    בתור אוהד של מכבי, שראה יותר כשלונות ואכזבות מהקבוצה מאשר הצלחות, אני יכול להגיד שאני בחיים לא חשבתי להפסיק לאהוד אותה. לאהוד קבוצה זה גם לאהוב כמעט את כל מה שקשור אליה, כמובן אפשר לבקר את הקבוצה אבל אי אפשר להפסיק לאהוד אותה.
    זה היופי בכדורגל ובספורט בכלל, השמחה מהנצחונות והאכזבה מהפסדים, התחושה של הפרפרים בבטן רגע לפני שהקבוצה עולה לשחק מול קבוצה חזקה וחשובה, והידיעה שכמה שתהיה מאוכזב אתה לא יכול להפסיק לאהוד ולאהוב אותה.
    אמנם נשמע קיטשי, אבל YNWA Liverpool MTA
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

NO FUCKING WAY!!

לא משנה מה יהיה, לא משנה עד כמה הקבוצה שלי תיהיה מגעילה, לא משנה עד כמה כסף יהיה לה.

אני אשאר GialloRosso לתמיד!!

אני אגיד לכם גם למה, אני אוהד רומא כבר כמעט 7 שנים, אני התחלתי לאוהד אותה שהיא הייתה במצב יציב, אחרי שנתיים היא הגיעה למצב של כמעט "פירוק" והייתה צריכה למכור שחקנים (בינהם אלברטו אקווילאני לליברפול ב24M יורו שזה מה שהציל את הקבוצה כמעט).
    הייתי צריך לראות את הקבוצה שלי מפסידה אליפות ב3 מחזורים האחרונים של הליגה, בכיתי, בכיתי במשך ימים שלמים, אני לעולם לא אשכח את המשחק הזה נגד סאמפ שלא הגיע לרומא ההפסד הזה, אני לעולם לא אשכח את המחזור האחרון של הליגה שהייתה אפשרות לזכייה באליפות רק במידה ואינטר הייתה יוצאת תיקו או מפסידה ורומא מנצחת, אני לא אשכח בחיים את הלחץ שהיה עלי באותו משחק (שאחרי הדמעות שהיו לי 3 שבועות לפני ואותו משחק אחרון) אני הבנתי שאני באמת אוהד אמיתי.
    נלחמתי על לראות כל משחק, גם אם הוא לא היה משודר הייתי מחפש שידור, 8 פלאפונים שברתי, עשיתי חור בדלת של בן דוד שלי, עיקמתי את הפח של הבית שלי, שברתי את האצבע ברגל בגלל בעיטה בקיר, נקעתי את היד בגלל אגרופים לקיר.

כיום, רומא במצב יותר טוב, באו בעלים חדשים אך זה לא שינה את ההרגשה שלי אל הקבוצה, אני בטוח בוודאות מוחלטת שאני אשאר ג'יאלורוסו לתמיד...

אז יש לי משפט אחד לסיכום לגבי זה, מתוך אחד השירים של רומא:

sosterrò sempre e solo la mia Roma
    Lo sai perchè...
    tutta la mia vita è giallorossa!

שזה אומר:
    אני תמיד אתמול רק ברומא
    אתה יודע למה?
    כי כל החיים שלי זה אדום-צהוב

וככה זה ישאר.

הסיבה היחידה שאני פוחד להתגייס (עוד פחות משבועיים) זו רק הסיבה הזאת, רומא.
    לא אכפת לי מיציאות, מחופשים, מהסכנות שיהיו לי (הולך לקרבי) רומא זו הסיבה היחידה שגורמת לי לערער על זה.
    Erik Lamela 8

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,423 | הודעות: 8,201,016 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect