::ברוכים הבאים לגמר של מונית הנקודות!::
::האתגר ייחול בשעה 17:00 באשכול זה::
ארצה לפתוח בכמה מילים:
אני שמח לראות שהאתגר מצליח שאנשים משתתפים ואני בטוח שנהנים, היום האתגר מגיע לגמר שלו, היום האחרון שהאתגר יירוץ כרגיל, ולאחר מכן יישחקו העולים למקום 1-2-3...
אני מקווה שכולם נהנו, אם תרצו עוד אתגר דומה, פשוט תפנו אליי, הפרסים שווים
מידע על הגמר:
-האתגר לא יהיה אתגר רגיל כמו בשאר הימים, האתגר ייחולק לחלקים, ובכל חלק נושא אחר של משימות, יהיו משימות שלא היו אז תהנו!
-האתגר היום יהיה כ- שעתיים שלמות, אחרי שתעבור שעה, תהיה הפסקה של כ-15 דק' ולאחר מכן האתגר ימשיך.
-כל משתמש רשום רשאי לשחק כאן, כל משתמש עדיין יכול לזכות בשלושת המקומות הראשונים גם אם כרגע הוא נמצא במצב של 0 נק' או מעט נק'.
-האתגר ייתחלק לכמה חלקים, כל חלק ייזכה ביותר או פחות נק', לפי דרגת הקושי של כל חלק(החלקים ייפורטו בהמשך האשכול).
-חוקי הפורום מחייבים אותכם לצייט להם, ובאותה מידה חוקי האתגר! העובר על החוקים, זכאי לעונשים.
חלקי האתגר היום:
*חלק א: מצא את האשכול: בכל שאלה, תקבלו מידע על אשכול מסויים שנמצא במקום מסויים, מי שיביא את האשכול\משימה באשכול ראשון, יזכה במספר נק' מסויים.
-המספר המקסימלי של נק' שניתן להרוויח בכל שאלה בחלק א' הוא: 30 נק'.
*חלק ב: שאלות טריוויה: בכל פעם, תקבלו שאלה שקשורה לנושא מסויים, את הנושא תוכלו למצוא באינטרנט בקלות.
-המספר המקסימלי של נק' שניתן להרוויח בכל שאלה בחלק ב' הוא: 40 נק'.
*חלק ג: השלם את המילה: בכל שאלה תקבלו מילה\מישפט לא שלם, שתצטרכו להשלימו, על מנת לעשות זאת, תוכלו להגיד יישר מה המשפט או להגיד אילו אותיות מופיעות במשפט.
-המספר המקסימלי של נק' שניתן להרוויח בכל שאלה בחלק א' הוא: 60 נק'.
*חלק ד: לאן שייך האשכול: תקבלו משפט ותצטרכו להתאים זאת לפורום מסויים.
-המספר המקסימלי של נק' שניתן להרוויח בכל שאלה בחלק א' הוא: 40 נק'.
כל חלק באתגר יימשך כ-חצי שעה+-, ובוא תוכלו להרוויח את מירב הנק'!
לסייום:
אני מקווה שכולנו נהנה היום, ושהטובים ביותר יינצחו, זכרו: המנצח הוא זה שייגיב הכי מהר!
מי שעלה לשלבים המכריעים יידע זאת בהמשך, שיהיה בהצלחה לכולם.
שאלות, בעייות וכ'ו, לפנות אליי.
קישורים שימושיים:
1. אתגר מונית הנקודות-מידע כולל
2. הרשמה לאתגר מונית הנקודות
3. מידע על השלבים המכריעים
מידע שימושי:
טבלת נק':
חוקים וכללים:
משתתף נקודות
-OmRi- 1763 Smoxer314 1411 Blancos 1302 aviv_b_d 1521 -Lionel.Messi- 182 CRAISER 88 -messi- 34 dOrBh 5 RedJack 1
כיצד לשחק:ספוילר:
ספוילר:
מוזיקה להעביר איתה את האתגר
ספוילר:

ספוילר: