מצרכים:
קילו כנפי עוף
4 כפות מיונז הלמנס לייט
4 כפות סילאן
כף זרעי שומשום
כפית פתיתי צ'ילי מיובשים
מלח ופלפל
אופן הכנה:
קרדיט לאתר אחר
- מחממים תנור ל-140 מעלות.
- מניחים את הכנפיים על תבנית מרופדת ברדיד אלומיניום, מכסים בעוד שכבה של רדיד אלומיניום ואופים כ-50 דקות. זהו בישול מקדים לכנפיים, שניתן לעשות גם על ידי הרתחה או אידוי.
- בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים הנוספים עד קבלת תערובת אחידה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. המיונז מוסיף מעט חמיצות לטעם והופך את התערובת להרבה יותר נוחה לעבודה.
- מוציאים את הכנפיים מהתנור ומניחים להן להתקרר.
- מוסיפים אותן לקערה ומצפים היטב בתערובת.
- מגבירים את החום בתנור ל-210 מעלות וכשהתנור חם, מחזירים פנימה את הכנפיים ל 7 דקות, ללא כיסוי לקבלת זיגוג והשחמה. שימוש במיונז לייט ישמור על ציפוי אחיד במהלך האפייה.
- מגישים מייד.





ספוילר: 
ציטוט ההודעה