מצרכים:

קילו כנפי עוף

4 כפות מיונז הלמנס לייט

4 כפות סילאן

כף זרעי שומשום

כפית פתיתי צ'ילי מיובשים

מלח ופלפל



אופן הכנה:
  • מחממים תנור ל-140 מעלות.
  • מניחים את הכנפיים על תבנית מרופדת ברדיד אלומיניום, מכסים בעוד שכבה של רדיד אלומיניום ואופים כ-50 דקות. זהו בישול מקדים לכנפיים, שניתן לעשות גם על ידי הרתחה או אידוי.
  • בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים הנוספים עד קבלת תערובת אחידה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. המיונז מוסיף מעט חמיצות לטעם והופך את התערובת להרבה יותר נוחה לעבודה.
  • מוציאים את הכנפיים מהתנור ומניחים להן להתקרר.
  • מוסיפים אותן לקערה ומצפים היטב בתערובת.
  • מגבירים את החום בתנור ל-210 מעלות וכשהתנור חם, מחזירים פנימה את הכנפיים ל 7 דקות, ללא כיסוי לקבלת זיגוג והשחמה. שימוש במיונז לייט ישמור על ציפוי אחיד במהלך האפייה.
  • מגישים מייד.
קרדיט לאתר אחר