
נכתב במקור על ידי
-ToM-
כישורי שיחה הם דבר כל כך משמעותי, בחיים בכלל, לא רק בפיקאפ. לכן, אני מבקש שכל מי שיקרא את זה ינסה להשתמש בזה לכיוון של החיים בכללי וירחיק את זה מפיקאפ. דבר נוסף, אני כותב את זה לא ברצף, ולכן זה עלול להיות מבולגן טיפה. אולי בהמשך אני אכתוב על זה אשכול. (אשמח גם לקבל הערות ותוספות לתגובה!)
כיושרי שיחה גורמים לך לקבל הרבה מאוד טובות, פרוטקציות, והנחות, הרבה פחות שיעמום ובכללי הם דבר שמאוד עוזר. שלא לדבר על זה שאתה משמח אנשים- ואין דבר כיף מלהעלות למישהו חיוך על הפנים (: .
לדוגמא, אם תפתח שיחות בצורה טובה עם בעלים של מסעדה, עם פקח בעירייה או כל דבר אחר- ותגרום לו לאהוב אותך, תוכל להפוך לעצמך את החיים להרבה יותר קלים. ככה גם עם בחורות- ברגע שתדע לדבר עם אנשים ולגרום להם לאהוב אותך, גם בחורות יאהבו אותך.
כדי לפתח כישורים אתה צריך לתרגל... והרבה. אני, כטיפוס, מדבר עם כולם- ולדעתי זו השיטה הכי טובה לפתח כישורים. תדבר עם מנקים, תדבר עם נהגי מונית, עם מוכרים, עם יחצנים וסתם עם אנשים.
לדוגמא, אם תראה מורה שלך בפארק, פתח איתו שיחה ולא רק שלום שלום. כנ"ל הורה של חבר, הרופא שלך, הבחור עם המשקפיים הגדולות, וכן, גם הכוסית עם הכלב.
חשוב להדגיש, שהרבה אנשים נמנעים מלפתח שיחה עם בחורות לא מושכות, עם גברים, ובמקומות בהם לא נהוג לדבר (כמו בתור לרופא). אני ממליץ לכם לצאת מזה! תדבר, תפתחו שיחות- אנשים נהנים שיש להם עם מי לדבר, וגם אתה תהנה לדבר עם בחור נחמד או עם בחורה שאתה לא נמשך אליה- כי לדבר יותר כיף מלשתוק!
עכשיו לעניינים המכריעים, איך פותחים את השיחה? את זה עושים על ידי הערה על משהו שקשור אל האדם שאיתו אתה מעוניין לפתוח את השיחה, או על ידי נושא משותף.
אם עזבת חדר במלון והמנקה מגיעה, תדבר איתה על כמה שהחדר שלכם ג'יפה והיא מסכנה (בדיוק הייתי בחו"ל אז זה מה שעלה לי לראש חח), תפתחו איתה משם שיחה ותגרמו לה לאהוב אתכם.
איך ממשיכים את השיחה? יש מאמר ממש יפה, אני חושב של TheNuts, על מה אומרים כשאין מה להגיד. ממליץ לקרוא אותו למי שמתקשה בנושא הזה. בקצרה, אתה צריך להקשיב למה שהאדם שמולך אומר לך, ולהחזיר לו משפט פתוח (שעליו הוא יכול לענות ולהחזיר תשובה) שקשור לדברים שהוא אמר. אם קרה משהו מיוחד לאחרונה בחדשות, אם יש מזג אוויר נורא במיוחד, אם יש לו שיער מיוחד או כל דבר שעולה לכם לראש- אם זה עלה לכם בראש, שווה לומר את זה! (בלי להעליב אף אחד, כמובן- להיות בן אדם זה הכי חשוב!)
איך לגרום לאנשים לאהוב אתכם? שוב, אני מדגיש- זו לא טקטיקה לפיקאפ או להשיג זיון אלא לחיים בכללי. הדרך היא לתת להם הרגשה שהם טובים, מיוחדים, ומעניינים- ושהם מדברים עם אדם כמוהם- נחמד ומעניין. את הדברים הללו משיגים באמצעות כריזמה, הומור (גם עצמי), נחמדות אמיתית (אל תיהיו מזוייפים! אם מישהו מבקש מכם משהו, תהיו באמת נחמדים ותנסו לעזור... כי לפני כל הכישורים והפיקאפ- הכי חושב להיות בן אדם טוב!) ומחמאות.
לדוגמא, פגשתי מלצרית מתלמדת שהייתה מצויינת ונחמדה, הלכתי למנהל המשמרת שלה והמלצתי עליה. אין ספק שמאותו רגע היא פינקה אותי והייתה נחמדה אלי. נסעתי עם נהגת מונית זקנה ומכוערת, והדגשתי הרבה את העובדה שהיא נראית בת 18, שאם היא לא הייתה נשואה הייתי יוצא איתה, ואת העובדה שהיא צריכה לעזוב את המונית ולהיות דוגמנית.
נוסף לכך, אל תשמרו את הקינו לבחורות בלבד- תשתמשו בו בכלל! אל תפחדו לגעת באנשים, זה לא דבר מיני בהכרח- אבל זה בהחלט יוצר רושם חיובי וחם לגביך.
בהתחלה אולי זה ייראה לכם מוזר, אבל ככל שתתרגלו לפתח שיחות עם אנשים רנדומליים החיים שלכם ישתפרו פלאים- בהבטחה!
ולגבי הפיקאפ- כאשר תשלוט בצורה מעולה בכישורי שיחה מעולים עם אנשים ווכל לפתוח שיחות בקלות, תראה שזה קל גם עם נשים (לפעמים תתחיל עם בחורות בלי לשים לב בכלל שזו התחלה!)