קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הרגלים לחיים טובים יותר
    על ידי dodli669 בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-12-2011, 16:57
  2. מה צריך לעשות כדי שהיה פה פעילות יותר גדולה?
    על ידי shlomi7570 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-07-2007, 23:49
  3. [מדריך]פריצת מודם של WoW כדי להגיע למהירות שיא :P
    על ידי JahNuN בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 51
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 13:04
  4. עזרה]ניראה לי שיש לי יותר מידי דקס
    על ידי TmTm בפורום Maple Story
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 15-12-2006, 19:24
  5. טיפים לחיים טובים למחשב חלק א', קרדית לNFO
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 20:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

עזרה כדי להגיע לחיים טובים יותר

משתמש מתחיל האוואטר של Butafliko
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

Post עזרה כדי להגיע לחיים טובים יותר

היי.
    אני מרגיש בלב שאני צריך להשתנות קצת בכמה תחומים בחיים.
    נתקלתי כאן בפורום הזה וחשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי.
    אני לא אדם מאושר ששמח כל החיים שלו,אני מרגיש שאני סתם קיים בעולם-מרגיש כמו נטל כזה,אם שואלים אותי מה התחביבים שלך ומה אתה אוהב בחיים -התשובה שלי היא שאני לא אוהב כלום,אני באמת ישבתי לי כמה ימים במיטה וחשבתי מה אני אוהב בחיים האלו?או איך להיות יותר מאושר ובאמת עם יד על הלב שלא מצאתי לעצמי פתרון.
    המצב החברתי שלי לא בשמיים-עברתי המון טראומות ואנשים רבים הורידו לי את הביטחון העצמי,חוותי הרבה חוויות לא נעימות בחיים ונכון,כרגע אני בן 17 אבל תאמינו לי שיש לי הרבה ידע בחיים ועברתי המון דברים קשים מכל ילד אחר שהוא בן 17 (ברור לי שיש ילדים בגילי במצב גרוע יותר אז אל תגיבו דברים כמו:יש יותר גרוע).
    ראיתי את הפורום הזה:קואוצ'ינג ואימון אישי ,ראיתי שהמטרה של הפורום זה לעזור לאנשים להיות מאושרים יותר ולשפר להם קצת את החיים ובגלל זה פתחתי אשכול כאן ולא בפורום מתבגרים כי אני חושב שהפורום כאן יותר מועיל.
    הצבתי לי כמה מטרות בחיים אחרי המון חשיבה -אמרתי לעצמי מה יעשה אותי מאושר?מהר מאוד הבנתי את הדברים שחסרים לי וזה חיי חברה וכן -להצליח יותר אם המין השני-כל המטרה שלי בכל התהליך של אימון אישי זה לשפר את חיי החברה,אני לא ממש יודע אם זה יעשה אותי יותר מאושר..אבל בעיקרון זה די דבר שחסר לי בחיים וזה מעיק עליי כבר שנים.
    איך אני מתחיל את השינוי הזה?
    לפי מה שראיתי צריך לפרק את המטרות לדברים קטנים ואז לבצעה את זה אבל אני לא ממש יודע מה צריך לעשות..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

יש יותר גרועים.

כדי להצליח בחיים או להיות מאושר, אתה צריך לשנות את הגישה שלך גם מבחינה חברתית.
    במקום להיות במקום של הקטן והממורמר והחלוש שלא טוב לו, תיצור לך תדמית(בעיני עצמך) של גבר חזק בעל ביטחון שיוזם יציאות ונהנה עם חברים,
    אתה לא תלוי באף אחד, ואף אחד לא שולט בך ובחיים שלך, אתה עושה מה שאתה רוצה, עם דגש על האתה זה אומר שאתה לא נכנע ללחץ חברתי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אהלן גבר,

דבר ראשון ח"ח על הרצון להתפתח, זה ממש לא מובן מאליו מבחינתי שבחור בן 17 פותח פוסט בפורום ומבקש רעיונות וטיפים בשביל להתקדם בחיים, תראה זאת כבר בתור צעד מעשי מאוד גדול בדרך לחיים שאתה מעוניין בהם

אני מבין מדבריך שעברת לא מעט בחיים יחסית לילד בן 17, השאלה כיצד אתה מסתכל על זה?
    בצורה חיובית שתקדם אותך או בצורה שלילית מתוך רחמים עצמיים?

עברת דברים שילד ממוצע לא עובר? על הכיפאק - תשתמש בזה!
    ייתכן שזה העניק לך קור רוח שילד אחר בגילך לא זכה לקבל, אולי אסרטיביות או כוח לספוג ועדיין לפעול כמו שצריך להבדיל מאחרים.
    במילים פשוטות, תמצא את החוזקות שקיבלת בחיים ובדוק כיצד ביכולתך לעשות בהן שימוש בשביל להתקדם גבוה יותר.

נקודה אחרונה, לפי מה שכתבת דיי נראה שאתה סגור על עצמך מבחינת מה אתה רוצה לשפר כרגע בחייך, מה ברצונך להשיג או לאן אתה שואף להתקדם - פנטסטי!

זה הזמן לאתר לכל נושא שציינת את הצעדים המעשיים (שיכולים להיות קטנים ביותר) אשר באפשרותך לבצע ברגע זה ממש בכדי להתקדם באותו נושא רק צעד אחד - ולעשות אותם!

אז מהם? אם אתה יכול לכתוב אותם כאן ותציב מועדים שתבצע אותם, אני מאמין שזה יכניס בך מחוייבות גדולה יותר.

נ.ב. - יפה מאוד שאתה מביט קדימה ושואף להתקדם במקום להשתמש במה שהצגת בתור תירוצים, מעטים הם האנשים שהכרתי אשר מסוגלים לעשות זאת.

יהיה מעניין מאוד להתעדכן ממך היכן תהיה בעוד חודש, חודשיים או בעוד כמה זמן שתצטרך.
    בהצלחה חבר
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-07-2012 בשעה 19:32.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אם אתה חושב שמה יביא לך אושר זה חיי החברה,אתה טועה.
    אתה תבזבז את הזמן שלך על זה,אתה בחיים לא תמצא אושר במטרה הזאת.
    לא רק,אתה גם לא תמצא אושר בשום תחום,עבודה או במשהו שתעסוק בו,הנאה והרגשה טובה,כן,אושר?לא.
    היום הרבה אנשים מתבלבלים בין הנאה והרגשה טוב לאושר,מפניי שהם כל כך חיפשו את זה בדברים חיצוניים שהם פשוט וויתרו כבר.ותוצאה מכך לא יודעים אפילו מהו אושר.
    אז הנה אני אחסוך לך את החיפושים והמחשבות,זה נמצא אצלך,עמוק בפנים,ורק אתה יכול להיות מאושר בלי שום גורם חיצוני.
    מה צריך לעשות?לשחרר קודם את העבר שאתה לוקח לכל מקום,ולהחליט,להחליט שאתה מאושר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

Awake, בהחלט סיפקת נקודת מבט עמוקה ומעניינת.. תכלס גם מחכימה מאוד שנהנתי לקרוא.
    אבל אתה יודע, יש גם דרכים טובות יותר לעשות כסף או להגיע לירח.. אבל איפשהו, אם אתה בעצמך עוד לא הגעת לזה אלא רק יודע את זה, זה לא תמיד ראוי להטיף על כך לאחרים.

אני הייתי תופס מאוד ממה שכתבת לולא היית מספק דרך "סטנדרטית" מניסיונך ולבסוף מציין גם את העובדה שאושר זהו דבר שניתן להשיג מהפנים ולא מהחוץ, אך בתור הערה שיש לזכור וכשיגיע הזמן, אותו בחור יתעמק ויתעסק בה.

לא חושב כך?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-07-2012 בשעה 19:51.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אהלן גבר,

דבר ראשון ח"ח על הרצון להתפתח, זה ממש לא מובן מאליו מבחינתי שבחור בן 17 פותח פוסט בפורום ומבקש רעיונות וטיפים בשביל להתקדם בחיים, תראה זאת כבר בתור צעד מעשי מאוד גדול בדרך לחיים שאתה מעוניין בהם

אני מבין מדבריך שעברת לא מעט בחיים יחסית לילד בן 17, השאלה כיצד אתה מסתכל על זה?
    בצורה חיובית שתקדם אותך או בצורה שלילית מתוך רחמים עצמיים?

עברת דברים שילד ממוצע לא עובר? על הכיפאק - תשתמש בזה!
    ייתכן שזה העניק לך קור רוח שילד אחר בגילך לא זכה לקבל, אולי אסרטיביות או כוח לספוג ועדיין לפעול כמו שצריך להבדיל מאחרים.
    במילים פשוטות, תמצא את החוזקות שקיבלת בחיים ובדוק כיצד ביכולתך לעשות בהן שימוש בשביל להתקדם גבוה יותר.

נקודה אחרונה, לפי מה שכתבת דיי נראה שאתה סגור על עצמך מבחינת מה אתה רוצה לשפר כרגע בחייך, מה ברצונך להשיג או לאן אתה שואף להתקדם - פנטסטי!

זה הזמן לאתר לכל נושא שציינת את הצעדים המעשיים (שיכולים להיות קטנים ביותר) אשר באפשרותך לבצע ברגע זה ממש בכדי להתקדם באותו נושא רק צעד אחד - ולעשות אותם!

אז מהם? אם אתה יכול לכתוב אותם כאן ותציב מועדים שתבצע אותם, אני מאמין שזה יכניס בך מחוייבות גדולה יותר.

נ.ב. - יפה מאוד שאתה מביט קדימה ושואף להתקדם במקום להשתמש במה שהצגת בתור תירוצים, מעטים הם האנשים שהכרתי אשר מסוגלים לעשות זאת.

יהיה מעניין מאוד להתעדכן ממך היכן תהיה בעוד חודש, חודשיים או בעוד כמה זמן שתצטרך.
    בהצלחה חבר
    אני יודע שאני די צעיר לכל התחום הענקי והאדיר לפי דעתי שנקרא קואוצ'ינג.
    בעיקרון,אני כבר יודע מה אני הולך לעשות כדי להגשים את המטרות שלי ולהתקדם בחיים.
    חשבתי לפתוח כאן לוג אישי שמתאר את ההתקדמות שלי ואת המסקנות שנובעות מהמעשים שעשיתי-נראה לי שזה יתן לי עוד יותר דרייב לשיפור בחיים.
    אני לא אדם שמשתמש בדברים רעים שקראו לי בעבר בתור תירוצים-אני רוצה להשתנות תירוצים לא יביאו לי את השינוי-מעשים כן.
    את הדברים שעשו לי אני לוקח כמשהו חיובי ואפילו בתור יתרון.
    תודה רבה לך XsonicX,אני מבטיח לעדכן מה יהיה מצבי-ואולי אני אפתח לוג התקדמות כמו שאתה עשית

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Butafliko צפיה בהודעה
    אני יודע שאני די צעיר לכל התחום הענקי והאדיר לפי דעתי שנקרא קואוצ'ינג.
    בעיקרון,אני כבר יודע מה אני הולך לעשות כדי להגשים את המטרות שלי ולהתקדם בחיים.
    חשבתי לפתוח כאן לוג אישי שמתאר את ההתקדמות שלי ואת המסקנות שנובעות מהמעשים שעשיתי-נראה לי שזה יתן לי עוד יותר דרייב לשיפור בחיים.
    אני לא אדם שמשתמש בדברים רעים שקראו לי בעבר בתור תירוצים-אני רוצה להשתנות תירוצים לא יביאו לי את השינוי-מעשים כן.
    את הדברים שעשו לי אני לוקח כמשהו חיובי ואפילו בתור יתרון.
    תודה רבה לך XsonicX,אני מבטיח לעדכן מה יהיה מצבי-ואולי אני אפתח לוג התקדמות כמו שאתה עשית
    משמח מאוד לקרוא את זה,
    כל הכבוד על הגישה החיובית, האם ישנה הבטחה כלשהי שאתה יכול להבטיח לעצמך בהקשר זה ולהשמיט את המילה "אולי"?

לדעתי יהיה שווה לך מאוד לנסות לוג אישי ולראות לאן זה יתקדם, אך זוהי דעתי בלבד.
    תהיה יוזם, תהיה הבוס של עצמך..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

Awake, בהחלט סיפקת נקודת מבט עמוקה ומעניינת.. תכלס גם מחכימה מאוד שנהנתי לקרוא.
    אבל אתה יודע, יש גם דרכים טובות יותר לעשות כסף או להגיע לירח.. אבל איפשהו, אם אתה בעצמך עוד לא הגעת לזה אלא רק יודע את זה, זה לא תמיד ראוי להטיף על כך לאחרים.

אני הייתי תופס מאוד ממה שכתבת לולא היית מספק דרך "סטנדרטית" מניסיונך ולבסוף מציין גם את העובדה שאושר זהו דבר שניתן להשיג מהפנים ולא מהחוץ, אך בתור הערה שיש לזכור וכשיגיע הזמן, אותו בחור יתעמק ויתעסק בה.

לא חושב כך?
    סטנדרטית אממ,אתה כנראה מתכוון לתרגיל לא רוחני,משהו פשוט ופרקטי?
    ציינתי את זה כבר מאות פעמים,ואפילו האנשים שפנו אליי אישית,להפסיק לחשוב.
    להפסיק להזדהות עם מה שאתה חושב.
    לקחת כל דבר שחושבים אומרים לך אישית,או אפילו מה שאתה חושב על עצמך,פשוט לדעת שזה לא קיים,מחשבה זאת מחשבה והיא תמיד נשארת אשלייה,מחשבה שהיא אפילו לא שלך.
    אפילו אם תלך לפי ההגיון,אתה תראה כמה לא מציאותי המחשבה שלך יכולה להיות.
    זאת פרספקטיבה שלך,זווית ראיה שלך,שלא רוצה לראות את העולם כמו שהוא אלא כמו ש ״אתה״ שזה אפילו לא אתה.
    אנשים אומרים שזה מה שעושה אותך מיוחד,אבל גם זה מחשבה שגויה,זה לא מה שעושה אותך מיוחד,כי אתה כבר מיוחד.
    זאת הזווית הראיה שלך על העולם שרוצה להיות מופרדת משאר העולם,ידוע גם בתור האגו.

אגו-אני הוא מי שאני חושב שאני

המציאות-מי שאתה באמת ומה שקורה בפועל.

תתחיל לראות את העולם כמו שהוא,תפסיק לפרש את העולם בדרך שלך,והנה יש לך כבר התחלה טובה.

ואם אתה רוצה שאני אסכם לך את כל הרוחניות במילה אחת,הייתי אומר לך:מודעות.
    מודעות יותר חזקה מהמחשבות שלך.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

משמח מאוד לקרוא את זה,
    כל הכבוד על הגישה החיובית, האם ישנה הבטחה כלשהי שאתה יכול להבטיח לעצמך בהקשר זה ולהשמיט את המילה "אולי"?

לדעתי יהיה שווה לך מאוד לנסות לוג אישי ולראות לאן זה יתקדם, אך זוהי דעתי בלבד.
    תהיה יוזם, תהיה הבוס של עצמך..
    יש הבטחה
    אני אכתוב לי לוג אישי ממחר..ואני יציב שם כמה דברים שהייתי רוצה לשנות בחיים וכמה דברים שאני צריך לעשות .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect