יהודים יקרים שלום . אני מבקש מימכם את עזרתכם ושיתוף הפעולה שלכם ! בבקשה שתפו פעולה בתור התחלה שאלו את עצמכים את השאלות האלה: חברים אתם יודעים אני מאמין שכולכם מאמינים ואתם יודעים שיש עולם הבא הרי:"כל ישראל יש להם חלק לעולם הבא" לכם (לך) יש חלק לעולם הבא אבל אתה צריך להשיג את החלק הזה !! חברים בואו ניהי מוכנים אנחנו כבר בסוף האלף השישי הרי העולם יתקיים ששת אלפים שנה ואנחנו כבר כימעט בסוף!! חברים המשיח יכול להיע כל רגע אבל בואו ניהיה מוכנים כשזה יקרה! חברים בואו ניזכה לחלק שלנו וזה דורש פשוט הישתדלות לא יותר מידי רק קצת השקעה בבורא העולם !!
חברים בואו ננצל את ההיזדמנות ונעשה את המעט ביותר חברים אני מבקש שתפו איתי פעולה !! הרעיון הוא כזה אני רוצה לתת פה כל יום בעצם שני הלכות . שני הלכות בנושא כלשהו שאתם תיבחרו!! אתם תיבחרו נושא כלשהו שהוא מעניין אותכם ובס"ד תישאלו שאלות נייעץ ניהי בקשר עם הרב רביד נגר נביא הכלות ונסביר חברים אתם לא יודעים מה זה המעלה הזו !! שכולנו פה ניתגייס כל אחד יגיד :"אבא ,מלכי ריבונו של עולם אני לוקח על עצמי לכבוד שימך כל יום שני הלכות" שזה ניקרא לימוד יומי
חברים אתם לא יודעים מה זה בישביל אבא שלנו שבשמיים שכולנו כולנו כולנו ניתגייס למען שמו ניתן הלכות ונילמד חברים זו מעלה גדולה זה שכר מיצוות גדול של כולו ביחד וזה כולה 5 דק' ביום רק 2 הלכות ביום !!
בבקשה בבקשה מימכם אני מוכן לקחת על עצמי להביא לכם פה הלכות עזרות בבקה חברים אבל אני צריך אותכם איתי מי איתי בבקשה או שתיתנו לייק או שתירשמו תגובה :"אני בפנים"
חברים בבקשב בבקשה מימכם תעשו את זה וניפתח את הפרוייקאט אין לכם מושג כמה מיצוות זה וזה עולם הבא אנו זוכים ??
אז יהודים יקרים בבקשה מימכם
מייייי איתי??
מי לה' אליי?
חזקים וברוכים תיהיו![]()

ציטוט ההודעה