שלום יהודים יקרים. אני ושותפי: NBemet פותחים את הפרוייקט הבא :
חברים אתם לא צריכים לעשות כלום פשוט כלום רק להיכנס כל יום ולהיסתכל ! זהו!! 2 דק' אתם קוראים 2 הלכות וזהו אמרו חז"ל:על השונה בכל יום הלכות מובטח לו שהוא בן העולם הבא"
חברים אתם ניכנסים קוראים שתיים בכל יום ואתם בני העולם הבא וזה מובטח לכם !!
אל תיתעצלו רק שתיים וזה הכל !! לפני שנתחיל תואמרו מישפט זה :
"אבא,אב הרחמן אני לוקח על עצמי כל יום לימוד שני הלכות"!!
זהו חברים עכשיו מתחילים
אחנו נתחיל בנושא :השכמת בוקר ! חברים אם תדעו כמה נושא זה חשוב !! רק אם תדעו ותישמעו מה כל הרבנים אמרו על נושא זה תבינו שזה נושא כמעט הכי חשוב נתחיל(אני מביא לכם פו בקצרה את ההלכה את העיקר )
1) כשאתה קם בבוקר פותח את העיניים תגיד:"מודה אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרת בי נישמתי בחמלה רבה אמונתך" .
2)לאחר מכן אתה מלבש שים לב אל תיגע בעיניים מכיון שיש לך רוח רעה על הידיים . תיתלבש ועכשיו עושים נטילת ידיים חשוב לעשות נטילה ולא סתם לישטוף (נטילה עם כוס או משהו) עכשיו אנחנו לא נוטלים כמו שתמיד אנו עושי בערב שבת :שלוש ימין שלוש שמאל לא !!
אלא נוטלים כך:אחד ימין אחד שמאל אחד ימין אחד שמאל ואחד ימין אחד שמאל (כאילו שלוש פעמים לסירוגיןI)
חברים זהו זה שני הלכות היום אתם לא יודעי מה אתם עושם בזה שכרבגבע קראתם חברים גם לקיים הלכות אלו !!!!!
יהודים תיראו מאמרים זה המיצוות בין החשובות כי זה מראה להקב"ה שאיך שאתה קם בבוקר אתה איתו!! ה דבר חשוב זה נמיצווה חשובה במיוחד נטילת הידיים אנו לא רואים את זה אבל זה רוחני אנחנו טמאים כשאנו קמים ואם אנו לא עושים נטילה אנחנו נישארים טמאים לכל היום !! תקשיבו תאמינו לי אלה מיצוו חשובות קדימה חברים בואו תיראו זה בידיוק לקח 5 דק' ככה כל יום ויש לכל אחד מכם חלק לעולם הבא עם שאר צדיקים וחסידים ברוכים תיהיהו !
"מי לה' אליי"

ציטוט ההודעה