קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 06-10-2007, 12:17
  2. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

נמאס מהמילה אין !

ברירת מחדל נמאס מהמילה אין !

טוב אז ככה אני ארשום כאן את הכי אמת שאני יכולה וכאילו סליחה עם זה יהיה חפירה
    אז בעצם לפי הכותרת של נמאס מהמילה אין כבר אולי אפשר להבין ...
    לי נמאס שאומרים לי אין כסף !
    מאז שהייתי ילדה בת 10 לפחות עברו כבר 4 שנים פשוט כל הזמן אומרים לי תמילים אין אין אין אין כסף
    עכשיו אני מבינה שזה המצב מה אני יעשה אבל כאילו מה אני אשמה ..
    לדוגמא היום הלכתי עם בת דודה שלי למרכז המסחרי בקטע שלי אין כסף ואני סתם באה איתה שהיא תקנה בגדים וכאלה וכאילו זה פשוט כל כך הציק לי בלב שאני צריכה להיכנס איתה לחנויות שאני בחחיים לא הייתי בהם וכאילו ליראות WOW מה אני מפספסת ..
    רוב הזמן אני בבבית וכאילו אמא שלי מציקה לי עם זה שאולי אני יבוא איתה לטטייל אבל תאכלס היא לא מבינה את הקטע שגם אם ממש ממש באלי אני לא יכולה לצאת כי הגדים שלי כבר לא בגדים ... וכאילו ליראות את כל הבנות שהולכות עם המון שקיות ויוצאות מחנויות זה גורם לי מממש ממש לקנא וכאילו אי אפשר להאשים אותי מה לעשות שגמאני הייתי מתתתתה שיקנו לי דברים משם וכאלה וזה כאילו כל כך מעצבן עכשיו אל תירשמו לי זה המצב כרגע כי זה כבר ממש לא כרגע זה כבר 4 שנים !!
    כאילו המצב בבית תמיד לא היה מי יודע מה אבל כאילו מה אני מבינה כשאני קטנה ומה אני כאילו מבקשת אבל עכשיו כשאני כבר די גדולה ואני מבינה במה ללבוש ומה לא אני לא יכולה לקנות בגדים מגעילים כי יש עלייהם מבצעים וכאלה קיצר זה מעצבן רצחח !
    והם עוד שואלים אותי למה את לא מביאה חברות הביתה אז כאילו הרי למה שאני יביא אותם הביתה ? שיראו תמדף של הבגדים שיש לי ? מדף מתוך ארון שלם לא ממש באלי אז כאילו זאת הסיבה ואפחד לא מבין אותי וכאילו זה מממש ממש מעצבן ><
    אני עוד לא בגיל שאפשר להעסיק אותי ככה שאל תירשמו לי לכי תחפשי עבודה כי אני חיפשתי .. פה ושם אני עושה ביביסטר לילד של השכנה אבל אז ישר הכסף ניגמר כי כאילו זה כולה 50 שקל מה כבר אפשר לקנות ב 50 שקל ? אפילו לא חולצה
    קיצר החחים מעצבנים !

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

פורפורציות, נשמה. זאת המילה שחסרה לך בחיים, לא הכסף.

רק שנעשה לבן אדם שחור בעניים, רק שנהיה לו ממש ממש רע וגרוע, רק אז הוא יכול להתחיל לפתוח תעין ולהעריך את מה שיש לו (או מה שאין לו).

תראי מתוקה..אני לא ממש יודע אם כדי לי, אבל כדי להבהיר לך תנושא, גם אני במצב משפחתי לא הכי מזהיר שיש...ובכדי שתפסיקי לקנא ולהגיד "אין לי ואין לי" את צריכה להתחיל להעריך את מה שיש לך, ואם את מרגישה שחסר לך, רק את יכולה לשנות את זה.

איך? יש רחוב בחיפה שנקרא רחוב "העצמאות" או בשם אחר "הימאיים" , שם כל חולצה שעולה לך בקאסטרו וכל הזבל הזה, חולצה רגילה עולה נגיד 100-200 שקל? ברחוב הזה כל חולצה כזאת עולה 20-30 שקל בגג של הגג..למה? כי בחנות מקורית ועם שם כמו של קאסטרו את לא תמצאי חולצה עם איזה חוט פרום, נכון? אז ברחוב הזה מה שהמוכרים עושים זה לוקחים את החולצות "הפגומות" האלה, תופרים את החלק הבעייתי, ומוכרים.

תעבדי, תקרעי תתחת שלך ותפסיקי לבכות שחסר לך במקום לקום ולעשות עם עצמך משהו...לא רוצה לעבוד? חושבת שמגיע לך יותר מההורים שלך? תמשיכי לחיות בסרט משלך ותסבלי. מצטער אל היחס, אבל האמת מרה וכואבת. או שתעמדי על שלך ותלכי לעשות כסף, תחסכי ותקני חולצות נורמליות ותוכלי להתגאות שאלה הבגדים שאת קנית לעצמך מהכסף שלך..או שפשוט תמשיכי לפתוח נושאים כאלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    פורפורציות, נשמה. זאת המילה שחסרה לך בחיים, לא הכסף.

רק שנעשה לבן אדם שחור בעניים, רק שנהיה לו ממש ממש רע וגרוע, רק אז הוא יכול להתחיל לפתוח תעין ולהעריך את מה שיש לו (או מה שאין לו).

תראי מתוקה..אני לא ממש יודע אם כדי לי, אבל כדי להבהיר לך תנושא, גם אני במצב משפחתי לא הכי מזהיר שיש...ובכדי שתפסיקי לקנא ולהגיד "אין לי ואין לי" את צריכה להתחיל להעריך את מה שיש לך, ואם את מרגישה שחסר לך, רק את יכולה לשנות את זה.

איך? יש רחוב בחיפה שנקרא רחוב "העצמאות" או בשם אחר "הימאיים" , שם כל חולצה שעולה לך בקאסטרו וכל הזבל הזה, חולצה רגילה עולה נגיד 100-200 שקל? ברחוב הזה כל חולצה כזאת עולה 20-30 שקל בגג של הגג..למה? כי בחנות מקורית ועם שם כמו של קאסטרו את לא תמצאי חולצה עם איזה חוט פרום, נכון? אז ברחוב הזה מה שהמוכרים עושים זה לוקחים את החולצות "הפגומות" האלה, תופרים את החלק הבעייתי, ומוכרים.

תעבדי, תקרעי תתחת שלך ותפסיקי לבכות שחסר לך במקום לקום ולעשות עם עצמך משהו...לא רוצה לעבוד? חושבת שמגיע לך יותר מההורים שלך? תמשיכי לחיות בסרט משלך ותסבלי. מצטער אל היחס, אבל האמת מרה וכואבת. או שתעמדי על שלך ותלכי לעשות כסף, תחסכי ותקני חולצות נורמליות ותוכלי להתגאות שאלה הבגדים שאת קנית לעצמך מהכסף שלך..או שפשוט תמשיכי לפתוח נושאים כאלה.
    הפורום הזה מתבגרים ומתגברים תאכלס נועד לכאלה לא ?
    מה שניקרא "פריקה"
    שמע אני מנסה ללללללללכת לכל מקום מתנסים וכאלה ופשוט אומרים לי את קטנה מידי ...
    אני דווקא כן חושבת שמגיע מההורים שלי את המקסימום כי כאילו אני עוד לא בגיל שיכולים להעסיק אותי העסקה חוקית מה שניקרא וזה מה שיוצר תבעיה אני כאילו בכללי אם היו נותנים לי אפשרות מזמן אבל מזמן הייתי הולכת ועובדת כי זה כיף לדעת שהינה בזכותי אני "מגשימה חלומות "
    אני חושבת שאולי לא ממש הסברתי את עצמי .. זה לא שאני לא מעריכה את מה שיש לי ...

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    הפורום הזה מתבגרים ומתגברים תאכלס נועד לכאלה לא ?
    מה שניקרא "פריקה"
    שמע אני מנסה ללללללללכת לכל מקום מתנסים וכאלה ופשוט אומרים לי את קטנה מידי ...
    אני דווקא כן חושבת שמגיע מההורים שלי את המקסימום כי כאילו אני עוד לא בגיל שיכולים להעסיק אותי העסקה חוקית מה שניקרא וזה מה שיוצר תבעיה אני כאילו בכללי אם היו נותנים לי אפשרות מזמן אבל מזמן הייתי הולכת ועובדת כי זה כיף לדעת שהינה בזכותי אני "מגשימה חלומות "
    אני חושבת שאולי לא ממש הסברתי את עצמי .. זה לא שאני לא מעריכה את מה שיש לי ...
    לגמרי מבין אותך ואפילו קצת מזדהה איתך האמת :/
    אל תנסי לברוח מהאמת - זאת המציאות, גם אני לא כל יום יכול ללכת לקנות מכנס או חולצה גם שאני צריך אבל מה לעשות? אין כסף וצריך להשלים עם העובדה הזאת.
    תנסי לעזור כמה שיותר למשפחה שלך, תמצאי עבודה בכל מחיר - גם אם זה לא נראה לך. לכי לים אם יש לך בעיר- בדרך כלל הם צריכים אנשים שאוספים את הכסאות או דברים דומים כאלה - זה גם טוב. אפילו לכי לחלק פליירים. מה הבעיה? לטייל בקניון ולחלק דפים ועוד משלמים לך על זה כל שעה 16.59 שקל מינימום.
    אחלה משכורת.

בהצלחה.

נ.ב

אם את אוהבת את ההורים שלך, את לא צריכה ''להזכיר'' להם כל הזמן שאין לכם כסף בשבילך (''נמאס לי כבר שאתם לא יכולים לקנות לי כלום''/אוף לא קניתי כלום מלא זמן'')
    זה סתם יכאב לך ולהם יותר, ויהיה סתם מיותר.

משתמש מתחיל האוואטר של Butafliko
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

היי.
    תקשיבי את חייבת להבין שזאת המציאות שלך-אין כסף.
    מה עושים?
    עובדים ועושים הכל כדי להשיג כסף במטרה לקנות את הדברים שאת רוצה(בת כמה את?)
    זה הפיתרון היחידי שאני יכול להציע לך-לעבוד.
    אני את הדברים שלי השגתי בעבודה קשה כי להורים שלי גם לא היה מספיק כסף כדי לקנות לי דברים.
    נ.ב:אחרי שתעבדי ותרוויחי קצת כסף את יכולה לקנות בגדים שהם זיוף או משהו זה עולה הרבה פחות.
    בהצלחה
    ידני-
    B|תאוריה-1|מספר שיעורים-15|טסט פנימי-0|טסט חיצוני-0
    *פעיל בפורום מוזיקה כללית(מנהל)
    *פעיל בפורום איקרים(מנהל לשעבר)
    *פעיל בפורום מתבגרים ומתגברים
    *פעיל בפורום דיבורים

ציטוט נכתב במקור על ידי Butafliko צפיה בהודעה
    היי.
    תקשיבי את חייבת להבין שזאת המציאות שלך-אין כסף.
    מה עושים?
    עובדים ועושים הכל כדי להשיג כסף במטרה לקנות את הדברים שאת רוצה(בת כמה את?)
    זה הפיתרון היחידי שאני יכול להציע לך-לעבוד.
    אני את הדברים שלי השגתי בעבודה קשה כי להורים שלי גם לא היה מספיק כסף כדי לקנות לי דברים.
    נ.ב:אחרי שתעבדי ותרוויחי קצת כסף את יכולה לקנות בגדים שהם זיוף או משהו זה עולה הרבה פחות.
    בהצלחה
    אני לא מדברת כבר בקטע של מותגים ... אני בכללי מדברת על בגדים אבל כאילו זה לא שאני לא מנסה לעבוד ולחפש עבודה אני כן אבל כאילו אני בת 14 ואפחד לא מסכים להעסיק אותי ...

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    לגמרי מבין אותך ואפילו קצת מזדהה איתך האמת :/
    אל תנסי לברוח מהאמת - זאת המציאות, גם אני לא כל יום יכול ללכת לקנות מכנס או חולצה גם שאני צריך אבל מה לעשות? אין כסף וצריך להשלים עם העובדה הזאת.
    תנסי לעזור כמה שיותר למשפחה שלך, תמצאי עבודה בכל מחיר - גם אם זה לא נראה לך. לכי לים אם יש לך בעיר- בדרך כלל הם צריכים אנשים שאוספים את הכסאות או דברים דומים כאלה - זה גם טוב. אפילו לכי לחלק פליירים. מה הבעיה? לטייל בקניון ולחלק דפים ועוד משלמים לך על זה כל שעה 16.59 שקל מינימום.
    אחלה משכורת.

בהצלחה.

נ.ב

אם את אוהבת את ההורים שלך, את לא צריכה ''להזכיר'' להם כל הזמן שאין לכם כסף בשבילך (''נמאס לי כבר שאתם לא יכולים לקנות לי כלום''/אוף לא קניתי כלום מלא זמן'')
    זה סתם יכאב לך ולהם יותר, ויהיה סתם מיותר.
    אני לא מזכירה את זה להם אני לא מדברת על זה עם אפחד אני מנסה להראות שהכל סבבבה כזה .. אבל באיזשהו שלב זה יוצא החוצה כי זה פאקינג 4 שנים !!

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

החשיבה המסוכנת ביותר בחיים היא החשיבה שאנחנו חסרי שליטה על חיינו אין חשיבה יותר מחלישה מהחשיבה הזאת.

אנחנו מוצפים באתגרים כול חיינו כדי שנוכל לצמוח ולגדול! לאחד יש בעיות במשפחה ,לשני בעיות בריאותיות ולשלישי בעיות כלכליות ,כן אלו החיים ברוכה הבאה! את נמצאת כרגע בחייך באתגר כלכלי לכאורה את מאמינה שאינך מסוגלת לעשות דבר כדי לשפר את מצבך לצערי בחשיבה כזאת את צודקת הנרי פורד (מייסד חברת פורד) אמר

אם אתם חושבים שאתם יכולים ואם אתם חושבים שאינכם יכולים, בשני המקרים אתם צודקים" הנרי פורד
    את צודקת בכול מקרה אני לא התווכח איתך אבל אני רוצה לספר לך סיפור ששמעתי:

ככה גם חשבו מליוני יהודים שהובלו למחנאות ריכוז שאינם יכולים לעשות דבר חוץ מלשרוד את התקופה הזאת בתקווה שיחיו אך היה אדם אחד שהיה לו את האומץ לשאול כיצד אני אוכל לצאת מפה אל החופש ? הוא שאל את החברים שלו , איך אוכל לצאת מהמחנה הזה והם ענו לו "שאלות כאלה יהרגו אותך מהר מאוד ,אתה רק תתקרב לגדר ותמות" בכל זאת האיש לא הפסיק לשאול "איך אוכל לצאת מהמחנה ריכוז הזה אל החופש ? " עד שיום אחד התשובה נגלתה אליו. הוא ראה הר של גופת שנערמו מחוץ לתאי הגזים והיו אמורים להישלח לקבורה המונית. אותו יהודי חשב זה כרטיס היציאה שלי מפה הוא הסתתר ליד תאי הגזים פשט את בגדיו ונשכב על הרמת הגופות בעודו מדמה עצמו למת ,באותו יום ערמו את כול הגופות על המשאית ובינהם את גופתו של הבחור שלנו כשהוא חיי ושוכב ליד הגופות חשב שהוא הולך למות בגלל ערמת הגופות שנערמה מעליו אבל כעבור שעה המשאית הגיע לקבר ופרקה את ערמת הגופות לתוך הקבר ,הבחור היהודי שלנו המתין עד רדת הלילה ויצא מן הקבר כשהוא ערום אבל חופשי.
    (אינני זוכר את שמו של הבחור אבל הוא כתב ספר אם תרצי אני יחפש ויביא לך את שמו)

זאת דוגמה נפלאה לאדם שלא הסכים לקבל את האמונה שאין לו שליטה על חייו ופעל! כדי לצאת אל החופש באותה דרך אם היה מצטרף אל שאר חבריו שחשבו שאין להם שליטה על החיים הוא היה נשאר במחנה הריכוז ומנסה לשרוד אותו בתקווה שיצליח לצאת בחיים

שאלה חשובה
    עכשיו לשאלה את רוצה להצטרף לאנשים שבמחנה הריכוז שחשבו שאין להם שליטה על החיים ולהמשיך לבכות שאין לך כסף או שאת רוצה להיות כמו הבחור שלנו לחפש דרך לצאת אל החופשי או במקרה שלך לעשות כסף ? תבחרי הבחירה היותר קלה היא לבכות אני מבטיח לך הייתי שם ובכיתי עד שהחלטתי לפעול!
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    החשיבה המסוכנת ביותר בחיים היא החשיבה שאנחנו חסרי שליטה על חיינו אין חשיבה יותר מחלישה מהחשיבה הזאת.

אנחנו מוצפים באתגרים כול חיינו כדי שנוכל לצמוח ולגדול! לאחד יש בעיות במשפחה ,לשני בעיות בריאותיות ולשלישי בעיות כלכליות ,כן אלו החיים ברוכה הבאה! את נמצאת כרגע בחייך באתגר כלכלי לכאורה את מאמינה שאינך מסוגלת לעשות דבר כדי לשפר את מצבך לצערי בחשיבה כזאת את צודקת הנרי פורד (מייסד חברת פורד) אמר

ככה גם חשבו מליוני יהודים שהובלו למחנאות ריכוז שאינם יכולים לעשות דבר חוץ מלשרוד את התקופה הזאת בתקווה שיחיו אך היה אדם אחד שהיה לו את האומץ לשאול כיצד אני אוכל לצאת מפה אל החופש ? הוא שאל את החברים שלו , איך אוכל לצאת מהמחנה הזה והם ענו לו "שאלות כאלה יהרגו אותך מהר מאוד ,אתה רק תתקרב לגדר ותמות" בכל זאת האיש לא הפסיק לשאול "איך אוכל לצאת מהמחנה ריכוז הזה אל החופש ? " עד שיום אחד התשובה נגלתה אליו. הוא ראה הר של גופת שנערמו מחוץ לתאי הגזים והיו אמורים להישלח לקבורה המונית. אותו יהודי חשב זה כרטיס היציאה שלי מפה הוא הסתתר ליד תאי הגזים פשט את בגדיו ונשכב על הרמת הגופות בעודו מדמה עצמו למת ,באותו יום ערמו את כול הגופות על המשאית ובינהם את גופתו של הבחור שלנו כשהוא חיי ושוכב ליד הגופות חשב שהוא הולך למות בגלל ערמת הגופות שנערמה מעליו אבל כעבור שעה המשאית הגיע לקבר ופרקה את ערמת הגופות לתוך הקבר ,הבחור היהודי שלנו המתין עד רדת הלילה ויצא מן הקבר כשהוא ערום אבל חופשי.

זאת דוגמה נפלאה לאדם שלא הסכים לקבל את האמונה שאין לו שליטה על חייו ופעל! כדי לצאת אל החופש באותה דרך אם היה מצטרף אל שאר חבריו שחשבו שאין להם שליטה על החיים הוא היה נשאר במחנה הריכוז ומנסה לשרוד אותו בתקווה שיצליח לצאת בחיים

שאלה חשובה
    עכשיו לשאלה את רוצה להצטרף לאנשים שבמחנה הריכוז שחשבו שאין להם שליטה על החיים ולהמשיך לבכות שאין לך כסף או שאת רוצה להיות כמו הבחור שלנו לחפש דרך לצאת אל החופשי או במקרה שלך לעשות כסף ? תבחרי הבחירה היותר קלה היא לבכות אני מבטיח לך הייתי שם ובכיתי עד שהחלטתי לפעול!
    מצד אחד אם הייתי נשארת ובוכה הייתי פשוט מתה בסופו של דבר או מחכה לנס
    מצד שני היו יכולים להשים לב שאני חייה בערמות של הגופות ופשוט להרוג אותי ..
    אני מנסה באמת אני ממש ממש רוצה לעשות כסף מה שנקרא אבל אין , אני ילדה בת 14 אפחד לא מעסיק נוער בגיל הזה ... חוץ מביביסטר שזה פעם ב ...

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה

שאלה חשובה
    אני מנסה באמת אני ממש ממש רוצה לעשות כסף מה שנקרא אבל אין , אני ילדה בת 14 אפחד לא מעסיק נוער בגיל הזה ... חוץ מביביסטר שזה פעם ב ...

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    קראת מה שאמרתי לך לגבי הגיל?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אז תתחילי לשאול שאלות ,אם לא מסכימים להעסיק אותי מה אני כן יכולה לעשות כדי להרוויח כסף ?
    • האם אני יכולה להגדיל את הלקוחות שלי שצריכים ביביסיטר ? לפעול!: לפרסם מודעות למעוניינים בביביסיטר ,להוציא כרטיסי ביקור.
    • האם אני יכולה למכור משהו שלאנשים בו יש עניין בו ? לפעול! לחפש שירות או מוצר למכור.
    • האם אני יכולה לפנות לאנשים שכן יסכימו להעסיק אותי ? לפעול!: לפנות לסביבת האנשים שאת מכירה ולשאול אותם לגבי עבודה.
    זהו רק חלק מהדברים שאת יכולה לעשות אני בפחות מ 5 דקות של חשיבה הצלחתי אם תפעלי לשלש לך את ההכנסות. תחשבי מה את יכולה לעשות ביום או בשבוע של חשיבה. אחרי שאת מגבשת הצעות תתחילי לפעול!! לגבי הרעיונות שאת רוצה ליישם.

אמרת שאת מרוויחה 50 שקל מביביסיטר (בשבוע או ביום לא ציינת כמה ימים) אבל תארי לעצמך את הפוטנציאל אם תצליחי לגייס לך 10 לקוחות ,ההכנסה שלך תגדל ב 500 שקל בשבוע ,נשמע טוב לא ? היום בחופש הגדול זאת לא צרכיה להיות פעולה קשה מידי למצוא 10 לקוחות שצריכים ביביסיטר.

תתחילי לפעול עזבי את זה שלהורים שלך כרגע אין הרבה כסף ,את יכולה לפרנס את עצמך יש לך הזדמנות אדירה ללמוד לפרנס את עצמך זה שיעור שישרת אותך בעתיד. כשחברות שלך שאבא ואמא שילמו להם על כול בגד שקנו יגיעו לגיל 20 תהיה להם בעיה לפרוש כנפיים וללמוד לפרנס את עצמם לעומת זאת לך יהיה כבר ניסיון של 6 שנים ,את מה שאת תלמדי בגיל 14 הם רק בגיל 20 יתחילו ללמוד. חוץ מי זה כולם יקנאו בך ברגע שתתחילי להרוויח כסף כי זה כישור שכולם רוצים שיהיה להם.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 19-07-2012 בשעה 19:45.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אני לא רוצה להישמע כמו המורים המציקים האלה אבל בואי אני אתן לך דוגמא יפה. אני גר ליד בית חולים, ואני רואה שם אנשים צעירים בגילי שהם אחרי תאונות וחסרים להם חלקים בגוף. הם צריכים עכשיו לחיות את כל החיים שלהם בלי רגל או יד או אפילו אצבע. ואני מכיר אישית שם מישהו, וכשהוא יצא היה לו כל כך קשה בהתחלה אבל אחר כך כשהוא הבין את המצב והבין שאי אפשר לשנות אותו, הוא פשוט התחיל לחייך, כי הוא מבין שחיים פעם אחת והוא צריך להנות ממה שיש. את חייבת להגיב בפרופורציה למצב שלך.
    תראי, אני באמת מבין שהמצב קשה כשאין כסף כי כסף מנהל את העולם אין מה לעשות. אבל כל עוד את לא יכולה לעבוד, תנסי להנות ממה שיש ותקבלי את הסיטואציה שלך כמו שהיא כי לפי מה שנראה פה אמא שלך רוצה את הכי טוב בשבילך והיא עושה מה שהיא יכולה. וזה גם לא לתמיד עוד מעט את תוכלי להתחיל לעבוד ולהרוויח כסף ברשות עצמך.

אני מקווה שעזרתי... בהצלחה לך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,434 | הודעות: 8,174,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect