נכתב במקור על ידי
rodney1
פורפורציות, נשמה. זאת המילה שחסרה לך בחיים, לא הכסף.
רק שנעשה לבן אדם שחור בעניים, רק שנהיה לו ממש ממש רע וגרוע, רק אז הוא יכול להתחיל לפתוח תעין ולהעריך את מה שיש לו (או מה שאין לו).
תראי מתוקה..אני לא ממש יודע אם כדי לי, אבל כדי להבהיר לך תנושא, גם אני במצב משפחתי לא הכי מזהיר שיש...ובכדי שתפסיקי לקנא ולהגיד "אין לי ואין לי" את צריכה להתחיל להעריך את מה שיש לך, ואם את מרגישה שחסר לך, רק את יכולה לשנות את זה.
איך? יש רחוב בחיפה שנקרא רחוב "העצמאות" או בשם אחר "הימאיים" , שם כל חולצה שעולה לך בקאסטרו וכל הזבל הזה, חולצה רגילה עולה נגיד 100-200 שקל? ברחוב הזה כל חולצה כזאת עולה 20-30 שקל בגג של הגג..למה? כי בחנות מקורית ועם שם כמו של קאסטרו את לא תמצאי חולצה עם איזה חוט פרום, נכון? אז ברחוב הזה מה שהמוכרים עושים זה לוקחים את החולצות "הפגומות" האלה, תופרים את החלק הבעייתי, ומוכרים.
תעבדי, תקרעי תתחת שלך ותפסיקי לבכות שחסר לך במקום לקום ולעשות עם עצמך משהו...לא רוצה לעבוד? חושבת שמגיע לך יותר מההורים שלך? תמשיכי לחיות בסרט משלך ותסבלי. מצטער אל היחס, אבל האמת מרה וכואבת. או שתעמדי על שלך ותלכי לעשות כסף, תחסכי ותקני חולצות נורמליות ותוכלי להתגאות שאלה הבגדים שאת קנית לעצמך מהכסף שלך..או שפשוט תמשיכי לפתוח נושאים כאלה.