שלום לכולם,
ברצוני לשתף אתכם במשהו נורא יפה ובמובן מסוים גם עוצמתי שקראתי לא מזמן שנקרא על גישה אופטימית יותר.
מאמרים שנורא התחברתי אליהם,ומקווה שתהנו כמוני
המשך שבוע טוב לכולם ^___^
http://www.mentorme.co.il/111240/%D7...95%D7%A8%D7%AA
שלום לכולם,
ברצוני לשתף אתכם במשהו נורא יפה ובמובן מסוים גם עוצמתי שקראתי לא מזמן שנקרא על גישה אופטימית יותר.
מאמרים שנורא התחברתי אליהם,ומקווה שתהנו כמוני
המשך שבוע טוב לכולם ^___^
http://www.mentorme.co.il/111240/%D7...95%D7%A8%D7%AA
נערך לאחרונה על ידי maximqaz; 21-07-2012 בשעה 19:25.
|
|
אתר יפייפה, תודה רבה
בהזדמנות זו תרשה לי לשאול - לך יש מנטור?
(שלא חייב להיות מקצועי מבחינתי, הוא יכול להיות חבר או סמכות כלשהי).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 21-07-2012 בשעה 22:33.
בהתחלת המאמר הייתה לי הרגשה שהוא הולך לדבר על הצלחה,עושר וכו'.
ואני מנסה להמנע מלקרוא מאמרים שכאלו.
אבל נתתי הזדמנות וקראתי.
היו חלקים במאמר שהוא קלע בול,והיו שלא.
האם זה אומר שהוא לא צודק?
לא,לכל מטבע יש שני צדדים.
תודה על השיתוף גבר,אחלה מאמרים![]()
כנראה שכן....תלוי מי מן הסתם, אבל בהחלט כן,זה יקל שמישהו יעזור לך לכוון את עצמך ויתן לך דוח מצב על איך זה נראה מהצד וכו'.....
אדם לא מסוגל לטפל בעצמו.
גם אם הוא מנטור בעצמו.
כן הוא סוג של מסוגל.... ברגע שהוא מגיע לנקודה כלשהי בחיים, שהוא מקבל הארה בגלל משהו שראה או עבר.
וכל הקטע במנטור זה שהוא לא יכול להיות מנטור לעצמו הוא צריך מישהו שירים גם אותו כשהוא נופל כי בסופו של דבר כולנו אנשים וכולם טועים או נופלים והמנטור נמצא שם כדי לעזור לך לקום יותר מהר מאשר שאתה תקום בעצמך,הוא עוזר לך סוג של לא לטעות בדרך בכך שהוא מכוון אותך ונותן לך מוטיבציה ולכן אתה לא מסוגל להיות מנטור לעצמך,פשוט "אין חיה כזאת"
כך לפחות אני חושב![]()
נערך לאחרונה על ידי maximqaz; 24-07-2012 בשעה 03:57.
ובגלל זה כתבתי "מטרה" ולא "כלי".
תשקול אפשרות להתחיל ולחפש לך אחד שכזה, תתחיל לחשוב בכיוון, תקדיש זמן מסויים לזה.
אני יכול לומר לך שמכל מה שקראתי, שמעתי, דיברתי, ראיתי עד עכשיו.. אין אדם אחד שהצליח לעשות עם עצמו משהו בכוחו עצמו, לכל אחד היה מנטור כלשהו. בין אם זאת אישתו, חבר וותיק, איש מקצוע, ידידת נפש, המאמן של הילד בכדורסל וכולי.. לגיבור תמיד הייתה דמות משנה חשובה מאוד שליוותה אותו והייתה גורם משפיע מאוד בחייו.
אתה לא מוכרח לחפש בעל מקצוע כלשהו או דמות סמכותית, בתור התחלה חבר טוב שנראה בעיניך כאדם שיש לו את היכולת לקדם אותך זה כבר משמעותי.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-08-2012 בשעה 09:39.
בהחלט יש לי כמה אנשים כאלה בחיים ברגע זה![]()