קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] פיטר אוטול פורש
    על ידי -Random- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-07-2012, 15:26
  2. אני פורש :( גם זמני הגיע .
    על ידי AllenIverson בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 17:56
  3. טוב כנראה שגם אני פורש
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 21:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פיטר אוטול פורש

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ
    if you can beat them join them...

ברירת מחדל פיטר אוטול פורש

השחקן הוותיק והנחשב פיטר אוטול ("לורנס איש ערב"), אשר באוגוסט יחגוג את יום הולדתו ה- 80, הודיע ביום שלישי כי הוא פורש מעולם המשחק. בהודעה שפורסמה על ידי איש יחסי הציבור שלו נאמר: "הגיע הזמן שאתמודד עם המציאות הכושלת ושאפרוש ממשחק בסרטים והצגות. התשוקה למשחק עזבה אותי והיא לא תחזור".

אוטול, שמתגורר בימים אלו בלונדון, הוסיף ואמר כי הקריירה שלו, שכללה שמונה מועמדויות לפרס האוסקר, אך בלי אף זכייה "הביאה לי תמיכה ציבורית, סיפוק רגשי, ונוחות כלכלית. עולם המשחק הפגיש אותי עם אנשים נפלאים איתם חלקתי את הבלתי נמנע במקצוע שלנו: כישלונות והצלחות".

התזמון של ההכרזה כנראה אינו מקרי, לאור העובדה שביום שלישי הוקרן בהוליווד לפני קהל עצום, עותק דיגיטלי ומשוחזר של "לורנס איש ערב", סרטו האפי של דיוויד לין, שמציין 50 שנה ליציאתו ואשר הפך את פיטר אוטול, אז שחקן תאטרון צעיר בן 27, לאחד השחקנים המבוקשים וגם העניק לו מועמדות ראשונה לפרס האוסקר.

קולו הייחודי וחזותו המרשימה, כיאה לשחקן שהתמחה בתפקידים שייקספירים, הביאה לכך שגילם תפקידים גדולים מהחיים, אם זה המלך הנרי השני ב"אריה בחורף" בו שיחק לצד קתרין הפבורן, וזכה למועמדות נוספת לאוסקר, "איש למנשה" (1972) בו גילם את דון קישוט, "הכפיל" (1980) בו גילם במאי קולנוע שמוכן להקריב הכל למען סרטו ולאחרונה, בסדרה "שושלת טודור" בה גילם את האפיפיור פול השלישי.

בשנת 2003 זכה אוטול בפרס אוסקר של כבוד על תרומתו לענף הקולנוע וכמה שנים מאוחר יותר, ב- 2006, זכה למועמדות האחרונה שלו, על תפקידו הרגיש בסרט "ונוס".

את ההכרזה על פרישתו מעולם המשחק סיים אוטול במשפט: "אני נפרד מהמקצוע בעין יבשה ובהכרת תודה ענקית".

ספוילר:

2. קישורים ממומנים

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

איזה דרמטי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,099 | הודעות: 8,198,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect