באמת שבזמן האחרון אני רק מנסה להיות בן אדם יותר טוב, אני עוזר לכולם, יותר נחמד יותר מעריך ערכים ואכפתיות.
משום מה חברים שלי מתרחקים ממני, אני באמת רק יותר נחמד מנסה לא להיות מגעיל אף פעם ולא השתנתי אני פשוט רק יותר נחמד.
וחברים שלי רק מגעילים אליי יותר, עם חלק ניתקתי קשר ואני מרגיש קצת לבד...
אני פשוט לא מבין, אני לא עשיתי שום דבר רע אני רק יותר נחמד יותר זורם יותר נותן יותר מפרגן ולא מבין למה..
חברים שלי דופקים לי קטעים מגעילים ואני לא רגיל לזה ואני מרגיש שככל שאני יותר נחמד ככה הם יותר מגעילים, אני בן אדם שתמיד כולם אוהבים ותמיד מחייך ונחמד והכי לא אינטרסנט ואגואיסטי - אני יודע שזה לא נשמע צנוע.. אבל ככה רק אוכל לתאר את עצמי.
יש לי חבר שמתפרץ עליי לפעמים ואני לא מבין למה אני דווקא ממש נחמד אליו ויש לו קטעים שהוא מאבד אשתונות.
חבר אחר חבר קרוב שפשוט שוכח אותי, לא מזמין אותי לשום מקום ולא מתקשר איתי כמעט.
חבר אחר משגע אותי לפעמים ואמר לחברה שלי שאנחנו לא נשרוד עוד הרבה.. למה לו להגיד דבר כזה לחברה שלי?
אני פשוט מת להתחיל הכל מחדש, למצוא חברים אחרים ופשוט לפתוח דף חדש הבעיה שזה לוקח זמן ואני לא בבית ספר ומחכה לגיוס שלי
באמת שלא עשיתי כלום לא מבין מה כולם נגדי, ואני לא חולה נפש או עצבני ממש אדם רגוע ונחמד.. וזה קצת מדכא לחוות את זה כי באמת אני לא חושב שמגיע לי יחס כזה.
אני גם לא איזה חנון או משהו, וגם לא טמבל אני חכם מגייסים אותי ליחידת עילית בצבא ותמיד הייתי נחשב כחכם
אני באמת רוצה להתנתק ולהתחיל הכל מחדש, מה אתם אומרים?

ציטוט ההודעה