שלום לכולם,
יש לי בעיה בחיי החברה שאני לא יודע איך לפתור... סך הכל אני בחור נחמד וחברותי, אני נראה בסדר, אין לי שום מגבלה או משהו כזה, אני מצטיין בספורט ובלימודים ויש לי לא מעט ביטחון בדיבור ובגישה, אבל למרות זאת חיי החברה שלי בתסבוכות.
אני לא מצליח להתחבר עם אנשים חדשים. סך הכל יש לי בערך ארבע חברים קרובים שאני שומר איתם על קשר רצוף אבל הם חברים שלי מכיתה א' (אני בן 16), חוץ מהם אני לא מצליח להתחבר עם אף אחד חדש, אנחנו יוצאים בערך פעם או פעמיים בשבוע והכל טוב ויפה אבל כשאני חוזר הביתה אני חוזר לשיגרה ומדבר איתם רק מדי פעם. אני לא מכיר מספיק אנשים, ולא מצליח להכיר עוד חברים או חברות חדשים. כל החברים שלי בקשר עם עוד הרבה אנשים ורק אני כל הזמן רק איתם, הם כולם בקשר עם עוד חברים וחברות שלהם מכל מיני מקומות, ורק לי יש אותם בלבד.
הבעיה הזאת מפריעה לי גם בקשרים עם בחורות, היה לי בערך קשר רציני אחד עם משהיא לתקופה ממש קצרה וגם זה היה מזמן.
הבנות היחידות שאני מכיר הן הבנות שיש לי בשכבה, עם חלקן אני שומר על קשר, אבל אני עדיין לא מצליח להכיר עוד בנות ולפתח קשרים חדשים.
אני אוהב את החברים הקרובים שלי ואת מעט הידידות שלי, אבל הייתי רוצה לפתח עוד קשרים עם אנשים אחרים.
אני לא רוצה להגיע למצב שהמספר המצומצם מאוד הזה של החברים שלי יהיו החברים היחדים שלי שאהיה תלוי בהם וביום בו אף אחד מהם לא יהיה זמין איאלץ לשבת לבד עם עצמי..
אשמח לעזרה וליעוץ :-)

ציטוט ההודעה