....
....
נערך לאחרונה על ידי stokstok; 01-08-2012 בשעה 14:58.
|
|
שמע כל הכבוד כל הכנות... אך היום לפחות בגיל הזה לא מציעים חברות
הראת על הכוונות שלך ועל מה שאתה רוצה זה אומר שמעכשיו אתה חייב לשדר ביטחון עצום ולהראות שאתה לא מפחד לאמר את מה שאתה חושב ורוצה אז אם תמשיך בדרך הזאת כמו מי שמעלי אמר היא שלך.
בהצלחה וכל הכבוד על הכנות
איפה ה'פישלתי' פה?
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
כמו שאמרו.. תמשיך להפגין בטחון עצום - והיא שלך
אין מה להוסיף .. כל מה שאתה צריך עכשיו הוא להראות שאתה "גבר" , להפגין ביטחון עצמי גבוה אבל לא להיות שחצן והכי חשוב אל תראה לה שאתה "ילד".
רק אני לא אהבתי שהוא בסוף וויתר?
בכל מקרה, אני לא הייתי עונה גם אם היא הייתה שולחת 700 סמסים של "תגיד עכשיו או שאני לא מדברת איתך".
"מספיק טוב?" - מרגיש לי כאילו נשברת תחת הלחץ שלה ויצאת חלש.
כאילו אמרת "הנה, קיבלת מה שרצית ממני. עכשיו את מרוצה?".
נערך לאחרונה על ידי Idan64; 28-07-2012 בשעה 08:39.
לא יודע אני דווקא לא אהבתי. בלי להעליב או משהו, בעיניי לפחות יצאת די הומו. קודם כל זה מעולה להראות התעניינות והכל באמת סבבה, אבל בסמסים? באמת?
זה פשוט מראה על מחסור עצום בביטחון עצמי, שלא נדבר על זה שאתה לא בטוח שהיא רוצה אותך, ובכלל על זה שבהתחלה לא הסכמת לומר לה ואז נשברת.
אז נקודות לשיפור- תתחיל לעבוד על הביטחון העצמי שלך- דברים כאלה אומרים פנים מול פנים! חוץ מזה שבגיל שלך אתה לא צריך להציע שתהיו חברים- מזמינים אותה לצאת ומשם זורמים. דבר שני, אל תשבר תחת לחץ של בחורות- אם אתה אמרת מהתחלה שלא תכתוב לה בסמס את מה שרצית לומר לה אז תעמוד במילה שלך. "לגבר יש שני דברים- את המילה שלו ואת הביצים שלו. אל תשבור אותם בשביל אף אחד"
אני לא יודע אם היא מעוניינת או לא, מקווה שלך לכם! בהצלחה (:
להיפך מה נשברת
דווקא זה נשמע מגניב
וסמוך עלי שאם , גם בתור מי שהיה הולך לו עם אנשים ונשים, היה לי אמונה מגבילה קטנטנה לגבי גיל
אז זה רישמית עבר לי
כי כבר בערך שבועיים שלוש שאני סוגר בנות גילאים בהפרשים של 3-4 שנים
..זה פחות או יותר היתה השאיפה שלי הרבה זמן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לפי דעתי, אתה צריך להראות לה שאתה לא מתכוון להיות החוליה החלשה מהרגע שתראה אותה פעם ראשונה אחד על אחד במציאות.
איך? כשתראה אותה, תחייך, היא תבוא להגיד שלום, תפוס לה את שתיי הידיים בעדינות ותמשוך אותה אלייך ותן לה נשיקה בלחי או מה שזורם. תעשה צעד של גבר, תפוס יוזמה ואל תפחד שהיא תסרב לך. אם תחשוב לרגע אחד קטן שהיא עלולה לסרב, אתה תשדר את זה החוצה, היא תרגיש והיא באמת תסרב. אם תעשה את זה עם בטחון, תחייך, ותראה שגם אם היא תסרב לך, זה לא יעניין אותך, היא לא תסרב רק בגלל הדרך שאתה מתנהג ובגלל הדרך שאתה עושה את זה. תיהיה גבר.
חוץ מזה, פשוט תשבו תדברו שנייכם...ברגע שיהיה רגע של שקט או אפילו אם היא תתן לך מחמאה מכובדת או שתרגיש שבאלך לנשק אותה..לך על זה.
כמו שאני תמיד אומר..הכי הרבה? היא תשים לך יד על החזה ותדחוף אותך אחורה, תעצור אותך בקיצור.