קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תלונה] טוב זהו נמאס לייי!!!!
    על ידי Yossi Menashe בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-03-2009, 13:02
  2. אוףף נמאס לייי :(
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-07-2008, 05:05
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 23:36
  4. די! נמאס לי! אמן תעזרו לי!!! :[
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 16:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אוףףףףףף :( נמאס נמאס נמאססס לייי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    fbgg
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Unhappy אוףףףףףף :( נמאס נמאס נמאססס לייי

נמאס לי מזה שאתה כזה מטומטם, שאתה לא מבין מה אתה מפסיד וכשתבין זה יהיה מאוחר מדי.
    היינו ביחד תקופה ארוכה ומאושרת של חצי שנה ובגלל שעברו עלייך דברים בחודש האחרון (היית מדוכא) אתה אומר שהרגשת איתי עצוב וכלוא.
    ההתנהגות שלי לא השתנתה, אני לא נהייתי יותר דביקה כלפיך או "כלאתי" אותך. אתה היית מדוכא (בגלל אזכרה מתקרבת של קרובת משפחה) והחלטת שצריך להפסיק עם המערכת יחסים הזאת במקום לתקן דברים.
    לעזאזל עם זה ! אני פשוט לא מבינה איך המוח שלך עובד ...
    אתה מוצא חברה חדשה שלדעתי זה סוג של ריבאונד (למרות שאתה נפרדת) בשביל שלא תהיה עצוב ושבור לב כמוני. בשביל שתוכל להתגבר עליי מהר ולהמשיך הלאה. למה אנחנו צריכים להמשיך הלאה? הרי אני רואה הרבה זוגות שלא מסתדרים אבל עדיין מנסים... רק כשהם רואים שאין מצב שזה יצליח הם בוחרים להמשיך בדרכים נפרדות.
    ואנחנו בחיים לא רבנו , ואני נתתי את הכל בשבילך. הייתי נוסעת אל העיר שלך כל יומיים כמעט ונפגשת איתך. בקושי התראתי עם המשפחה שלי.. קצת הזנחתי את החברות. אתה היית כל עולמי.
    אמרתי לך שאני צריכה את הפגישה בינינו בשביל סגירת מעגל, לדבר על כל מה שקרה ואולי אחרי השיחה הזאת אני אצליח להמשיך הלאה. כי בלי התחושה הזאת של הסגירת מעגל אני יודעת שזה לא יקרה בקרוב.
    אבל אתה אומר שבזמן הקרוב אתה לא רוצה להיפגש כי אתה יודע שהרגשות יחזרו ואתה תרצה לחזור אליי ויקרו דברים "רעים" .
    אתה פשוט מטומטם שלא מבין מה יש לך בידיים .. אין כמעט אהבות כמו שלנו בגילאים האלה.. זאת אהבה בלי מסכות, בלי אגו.. רק הרצון שלי לגרום לך להיות מאושר.
    ואם יש אהבה , למה לוותר עליה ? בהתחלה חשבתי שיש לך חברה חדשה ואתה שכחת ממני, אבל מסתבר שכן יש לך משהו כלפיי עדיין.
    עם כמה שאתה רוצה לשכוח , אתה לא תצליח. אמרתי לך שאתה כן צריך לזכור את הדברים הטובים.. אבל אתה חושב שאם תזכור אותם אתה תיפגע ואני לא הבנתי למה התכוונת.
    אני יודעת שלא משנה מה יקרה בינינו , אני לא אתן לעצמי לאבד אותך .. העיקר שנישאר קרובים .
    אבל אתה ממשיך ואומר לי שאם אנחנו נתקרב, אתה יודע שתרצה לחזור אליי ולכן לא כדאי לנו בזמן הקרוב. אני לא מבינה למה אתה כל כך נגד חזרה..
    מישהו צריך לגרום לך להבין שהדרך שאתה פועל בה טיפשית.. וכשאתה והחברה שלך תיפרדו ואני בטוחה שזה יקרה בזמן הקרוב כי אתם גרים ממש רחוק אחד מהשניה ואתה שונא קשרים וירטואליים, אתה תבין שאין עוד הרבה שיתאימו לך כמוני.
    אולי אני לא אשת חייך ... אבל באמת שיכולנו למצות את הקשר הזה הרבה יותר טוב ולמשוך עוד כמה שנים .
    ואם לא היית כזה מתוסבך והיית פועל כמו כל גבר אמיתי היינו יכולים לפתור את זה בקלות.

וחוץ מזה... שבוע אחרי הפרידה נפגשנו עם עוד כמה ואחרכך נשארנו לבד ואתה נישקת אותי ואמרת שאתה אוהב אותי. אולי לזה אתה מתכוון שלא כדאי שנהיה לבד?

...

עזרה מישהו? אני לא יודעת מה לעשות מכאן... עוד שבוע חברות שלי נוסעות לעיר שלו והם הזמינו אותי לבוא איתן.. הוא אמר לי שאני יעשה מה שבא לי..
    לבוא איתן? לנסות לדבר איתו למרות שהוא קצת מתנגד? מה לעשותתתתתת

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

בא לך לנסות להסביר יותר ברור?

במקום לדבר אליו פשוט תספרי תסיפור שלך
    נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 29-07-2012 בשעה 01:34.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    fbgg
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BRAYEV צפיה בהודעה
    בא לך לנסות להסביר יותר ברור?

במקום לדבר אליו פשוט תספרי תסיפור שלך
    אוקיייי הוא היה בדיכאון כי האזכרה של אחותו התקרבה ואז זה השפיע קצת על הקשר שלנו אז הוא הרגיש שהוא עצוב איתי וכלוא למרות שלא כלאתי אותוו בכלל וההתנהגות שלי כלפיו לא השתנתה... (הוא הרגיש ככה איזה שבוע וחצי או קצת יותר..)
    אז הוא החליט שאנחנו צריכים להיפרד וכן יש לנו רגשות אחד כלפי השניה עדיין והייתה לנו חצי שנה מדהימה ביחד....
    והוא לא רוצה להיות שבור לב ועצוב כמוני אז הוא חשב שכדאי לו מהר להשיג חברה חדשה .. שהיא מן ריבאונד בשבילו אבל זה לא קשר ממש רציני כי הם גרים במרחק שעה נסיעה ובקושי נפגשים ...
    ואני אמרתי לו שאני רוצה שניפגש בשביל לדבר על הכל ולסגור מעגל אבל הוא אומר שהוא לא חושב שכדאי כי אז הרגשות שלנו יחזרו ..
    וכולם אומרים לו שהוא מטומטם שהוא מפספס כזאת מערכת יחסים ><
    ואני לא יודעת לבד מה לעשות .. אני לא רוצה לאבד אותו !!!

יש לי הצעה מצויינת בשבילך! בואי למצוא פתרון מלא למצב שלך ובנוסף ידע לעזור לעוד בנות במצב שלך!
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=871261

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    fbgg
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקי.. עוד ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,510 | הודעות: 8,174,097 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect