קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-04-2012, 21:21
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-08-2011, 11:14
  3. היד שלי בערך =| לא יודע איך להפעיל כמו שצריך תשריר חח
    על ידי orcho בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 14:57
  4. מדריך|פארקור-איך לעשות רול כמו שצריך
    על ידי Ice Break בפורום אקסטרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-05-2007, 18:15
  5. מישהו פה יודע למלא ווינר כמו שצריך?
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 16:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

לא יודע איך לתקשר עם בחורות כמו שצריך

משתמש מתחיל האוואטר של Butafliko
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

Post לא יודע איך לתקשר עם בחורות כמו שצריך

היי לכם שוב חחח.
    אתמול הלכתי אם המשפחה לטיול לעין גדי ואז במפל ראיתי בחורה אחת בערך בגילי אולי קצת יותר קטנה שנראית יחסית נחמד והיא ניסתה לרמוז לי להתחיל איתה או משהו(לפי מה שאני חושב-די מחמאה בשבילי).
    היא כל הזמן הסתכלה עליי,התיישבה לידי והלכה אחרי לכל מקום שהלכתי,אחר כך שישבתי היא עברה מצד לצד והסתכלה עליי ואז היא הלכה לידי ושרה את הנעליים שלה מולי והיא הרימה רגל (לא צוחק).הבעיה היא שאני לא ידעתי מה לעשות,אני לא רגיל לדבר אם בחורות ככה סתם אבל ידעתי שיש לי סיכוי גדול אבל אני לא יודע איך להתנהג ומה לעשות
    כן,הרגשתי אכזבה גדולה שלא יזמתי אבל תבינו שגם כל המשפחה שלי ראתתה את זה וזה גם די פאדיחות אבל בכל זאת לא ידעתי מה לעשות.
    מה עושים אם הבעיה הזאת?
    (אני יודע שזה קצת מוזר לשאול את זה כי התשובה תיהיה בטח תלמד פיקאפ אבל אני לא יודע איך לומדים דבר כזה)
    ידני-
    B|תאוריה-1|מספר שיעורים-15|טסט פנימי-0|טסט חיצוני-0
    *פעיל בפורום מוזיקה כללית(מנהל)
    *פעיל בפורום איקרים(מנהל לשעבר)
    *פעיל בפורום מתבגרים ומתגברים
    *פעיל בפורום דיבורים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

מזה הגישה המסריחה הזאתי של מחמאה שהיא רצתה שאני יתחיל איתה....
    גבר אתה חי פעם בחיים אתה לא צריך להתבכיין כל הזמן אתה צריך לבוא בראש שמה שאתה רוצה אתה עושה!
    אתה רוצה ללכת לדוכן נקניקיות ולשים חרדל עם סוכר ושכולם יחשבו שאתה מוזר אבל זה מה שאתה באמת רוצה ואתה תעמוד מאחורי זה, אתה תשים זין.
    אתה רוצה לדבר עם הבחורה הזאתי - אתה מדבר עם הבחורה הזאתי. אין פה בעיה לדבר עם בחורה כי נגיד הייתם במפל הזה - אתה שואל אתה אם אתה חושב שזה יפה היא עונה לך כן, ואז אם זה הפעם הראשונה שלך אתה מספר לה את זה. ( האמת )
    אתה מדבר על מה שאתה באמת מרגיש ומה שבאמת אמיתי.

אתה רוצה לגעת ולנשק אותה וגם אתה רואה סימנים אז זה מה שאתה עושה.
    זהו בסטא!

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

אה ומה זה הכותרת הזאתי - לא יודע איך לתקשר עם בנות? מה איך לתקשר איתם מה הם חייזרים מדברים איתך בשפה ספרדית מזה השטיויות האלה.
    יאלה רבאק זה החוצה ותעשה מה שבראש לך - חיים פעם אחת ואם אתה תשב ותתבכיין כל היום כמו כאפה אז מה שיהיה ואם אתה תבוא בראש של מה שאתה רוצה אתה משיג וגם אם לא אז לא נורא כי יש מילארד בנות בעולם

קראתי את כל ההודעה עד הסוף עכשיו
    מזה הדברים האלה אחי. מה פדיחות שנגשת לבחורה ודיברת איתה - תאמין אתה תקבל יותר כבוד מכל המשפחה ביחד וזה שניגשת ובאת בגישה לא לחוצה אלא לבוא להנות אז עוד יצא מזה משהו.
    תעבוד על עצמך
    נערך לאחרונה על ידי honestli; 29-07-2012 בשעה 10:25.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי honestli צפיה בהודעה
    מזה הגישה המסריחה הזאתי של מחמאה שהיא רצתה שאני יתחיל איתה....
    גבר אתה חי פעם בחיים אתה לא צריך להתבכיין כל הזמן אתה צריך לבוא בראש שמה שאתה רוצה אתה עושה!
    אתה רוצה ללכת לדוכן נקניקיות ולשים חרדל עם סוכר ושכולם יחשבו שאתה מוזר אבל זה מה שאתה באמת רוצה ואתה תעמוד מאחורי זה, אתה תשים זין.
    אתה רוצה לדבר עם הבחורה הזאתי - אתה מדבר עם הבחורה הזאתי. אין פה בעיה לדבר עם בחורה כי נגיד הייתם במפל הזה - אתה שואל אתה אם אתה חושב שזה יפה היא עונה לך כן, ואז אם זה הפעם הראשונה שלך אתה מספר לה את זה. ( האמת )
    אתה מדבר על מה שאתה באמת מרגיש ומה שבאמת אמיתי.

אתה רוצה לגעת ולנשק אותה וגם אתה רואה סימנים אז זה מה שאתה עושה.
    זהו בסטא!
    אה ומה זה הכותרת הזאתי - לא יודע איך לתקשר עם בנות? מה איך לתקשר איתם מה הם חייזרים מדברים איתך בשפה ספרדית מזה השטיויות האלה.
    יאלה רבאק זה החוצה ותעשה מה שבראש לך - חיים פעם אחת ואם אתה תשב ותתבכיין כל היום כמו כאפה אז מה שיהיה ואם אתה תבוא בראש של מה שאתה רוצה אתה משיג וגם אם לא אז לא נורא כי יש מילארד בנות בעולם

מזה הדברים האלה אחי. מה פדיחות שנגשת לבחורה ודיברת איתה - תאמין אתה תקבל יותר כבוד מכל המשפחה ביחד וזה שניגשת ובאת בגישה לא לחוצה אלא לבוא להנות אז עוד יצא מזה משהו.
    תעבוד על עצמך
    אני יודע שאני צריך לשנות את הגישה שלי...
    אני צריך להבין שאם אני רוצה אני צריך לעשות ,תודה לך.
    אבל תקשיב,נגיד ואני רואה סתם בחורה שמוצאת חן בעיניי איך אני מתחיל איתה?מה אני אומר?איך אני יודע מה להגיד?(אני לא יודע להתחיל אם בנות)
    ידני-
    *פעיל בפורום דיבורים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הבן אדם שעה מסביר לך שאין דרך נכונה להתחיל עם בנות. כמו שאתה רוצה לאכול לחמנייה עם נקנקייה, אתה בהתחלה מנסה לאכול ככה..לא הולך..מנסה שוב בצורה אחרת..הולך! ואז ככה עושים.

נשים זה לא חייזרים..פשוט תיגש. מה להגיד? מה שקופץ לך לראש.
    נגיד ראית אותה קושרת שרוכים, גש אלייה "איזה נעליים אלה?" תתעניין בה. אם היא קולטת שאתה מתחיל איתה והיא בקטע שלך..היא תזרום.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תלמד מהניסיון, זה קשה בהתחלה אבל בסוף זה מצליח. תתחיל ב"היי" פשוט עם המון תקיעות בשיחה, ומשם אתה תתקדם בדרך שהכי מתאימה לך.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הבן אדם שעה מסביר לך שאין דרך נכונה להתחיל עם בנות. כמו שאתה רוצה לאכול לחמנייה עם נקנקייה, אתה בהתחלה מנסה לאכול ככה..לא הולך..מנסה שוב בצורה אחרת..הולך! ואז ככה עושים.

נשים זה לא חייזרים..פשוט תיגש. מה להגיד? מה שקופץ לך לראש.
    נגיד ראית אותה קושרת שרוכים, גש אלייה "איזה נעליים אלה?" תתעניין בה. אם היא קולטת שאתה מתחיל איתה והיא בקטע שלך..היא תזרום.
    סבבה תודה,אבל הבעיה היא שעד שאני חושב מה להגיד כבר אין טעם להתחיל שיחה.
    איך אתה יודע איך לפתוח שיחה,פשוט מהסיטואציה עצמה?להתמקד על דברים שהיא עושה?או על חפצים/טחשיטים שיש לה

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    תלמד מהניסיון, זה קשה בהתחלה אבל בסוף זה מצליח. תתחיל ב"היי" פשוט עם המון תקיעות בשיחה, ומשם אתה תתקדם בדרך שהכי מתאימה לך.
    אני יכול להגיד היי אבל אני לא יודע לאן להתקדם,אני לא רוצה שהשיחה תיהיה כמו ראיון עבודה..
    ידני-
    *פעיל בפורום דיבורים

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

טוב, בוא נסתכל על הצד החיובי פה. אתה נראה טוב. יש מצב שבגלל זה היא ניסתה לפתות אותך. תחייך לפחות מזה.
    כולנו מפספסים הזדמנויות, זה החיים. היום בשטח גם אני פיספסתי.

תעבוד על עצמך
    מת על ספרדית, פתחתי בספרדית איזה פעמיים ואז עברתי לעברית אחרי שהבנתי שהיא לא יודעת כלום בספרדית. ישראליות...

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    טוב, בוא נסתכל על הצד החיובי פה. אתה נראה טוב. יש מצב שבגלל זה היא ניסתה לפתות אותך. תחייך לפחות מזה.
    כולנו מפספסים הזדמנויות, זה החיים. היום בשטח גם אני פיספסתי.

מת על ספרדית, פתחתי בספרדית איזה פעמיים ואז עברתי לעברית אחרי שהבנתי שהיא לא יודעת כלום בספרדית. ישראליות...
    חייכתי אליה כי שהיא הסתכלה עליי היא חייכה אז החזרתי לה חיוך אבל לא ידעתי איך לפתוח שיחה
    השאלה שלי היא מה לעשות לפעם הבאה שיוצא לי לפגוש בחורה יפה?
    ידני-
    *פעיל בפורום דיבורים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אחי מה שאומרים זה לא קובע.
    אתה יכול להגיד הרבה שטויות והבחורה עדיין תרצה אותך, אתה צריך לבוא בגישה הנכונה וכרגע הגישה שלך לא נכונה.
    אתה צריך לבטל את הגישה ש"כל בחורה שמסתכלת עלי זאת מחמאה בשבילי", לפעמים זה נכון ולפעמים זה לא, אבל כמו הרבה דברים בחיים לא צריך להיות לך אכפת מזה.
    אתה פשוט אחלה גבר שרוצה להעביר ת'זמן בעין גדי ובדיוק נחתה לידך בחורה שנראת טוב שאתה חושב שהיא אחלה תהיה להעברת הזמן הזה.

אתה פשוט צריך להבין את העקרונות הבסיסיים ולהבין שאתה לא נחות מאף אחד/אף אחת אחרת לכולנו יש את אותו הזין למטה ו2 עיניים ואף, והדבר הכי חשוב הוא האומץ והביטחון.

כמו שאמרו לך אתה צריך קצת לתרגל תקשורת כללית עם אנשים להריץ בדיחות להריץ דיבורים, גם אם אף אחד לא מבין ת'בדיחה שך לפחות סיפרת אותה וזין מי שלא הבין, מצידך הוא מפגר שהוא לא הבין אותה - הנקודה כאן שאתה לא השונה/המוזר/המפגר/הלא מצחיק/המכוער.
    ככה שזאת לא "מחמאה" אם מישהי מסתכלת עליך, היא מסתכלת עליך כי אתה אחלה בחור שנראה טוב זה למה.
    ואתה מסתכל עליה בדיוק בגלל אותו דבר.

ברגע שיהיה לך ת'אומץ לתקשר עם אנשים ככה בכללי, תעבור בפרט לבחורות.

ראיון עבודה זאת השיחה הכי מציקה בעולם, אתה פשוט צריך לדבר עם בחורות כמו שאתה מדבר עם מישהו שמעביר לך ת'זמן לא מישהו שאתה רוצה להשיג.
    אותם בדיחות פרצופים דיבורים נושאים בלהבלהבלה אתה לא צריך לשחק אותה בשביל אף אחת, ותאמין לי שאם תבין את זה השיחות שלך יזרמו טוב ואתה לא תדבר כמו בראיון עבודה.

בהצלחה גבר

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אתה יכול להגיד הרבה שטויות והבחורה עדיין תרצה אותך, אתה צריך לבוא בגישה הנכונה וכרגע הגישה שלך לא נכונה.
    אתה צריך לבטל את הגישה ש"כל בחורה שמסתכלת עלי זאת מחמאה בשבילי", לפעמים זה נכון ולפעמים זה לא, אבל כמו הרבה דברים בחיים לא צריך להיות לך אכפת מזה.
    אתה פשוט אחלה גבר שרוצה להעביר ת'זמן בעין גדי ובדיוק נחתה לידך בחורה שנראת טוב שאתה חושב שהיא אחלה תהיה להעברת הזמן הזה.

אתה פשוט צריך להבין את העקרונות הבסיסיים ולהבין שאתה לא נחות מאף אחד/אף אחת אחרת לכולנו יש את אותו הזין למטה ו2 עיניים ואף, והדבר הכי חשוב הוא האומץ והביטחון.

כמו שאמרו לך אתה צריך קצת לתרגל תקשורת כללית עם אנשים להריץ בדיחות להריץ דיבורים, גם אם אף אחד לא מבין ת'בדיחה שך לפחות סיפרת אותה וזין מי שלא הבין, מצידך הוא מפגר שהוא לא הבין אותה - הנקודה כאן שאתה לא השונה/המוזר/המפגר/הלא מצחיק/המכוער.
    ככה שזאת לא "מחמאה" אם מישהי מסתכלת עליך, היא מסתכלת עליך כי אתה אחלה בחור שנראה טוב זה למה.

ראיון עבודה זאת השיחה הכי מציקה בעולם, אתה פשוט צריך לדבר עם בחורות כמו שאתה מדבר עם מישהו שמעביר לך ת'זמן לא מישהו שאתה רוצה להשיג.
    אותם בדיחות פרצופים דיבורים נושאים בלהבלהבלה אתה לא צריך לשחק אותה בשביל אף אחת, ותאמין לי שאם תבין את זה השיחות שלך יזרמו טוב ואתה לא תדבר כמו בראיון עבודה.

בהצלחה גבר
    עזרת לי המון אם התגובה שלך
    תודה רבה גבר.
    ידני-
    *פעיל בפורום דיבורים

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה

בהצלחה גבר
    אחלה תגובה.
    פותח האשכול, תנסה להפנים את זה כמה שאתה יכול.
    בגלל שאתה מתחיל זה לא יהיה קל וזה גם ייראה מוזר, אתה צריך קודם כל לאהוב את עצמך. יש לי תחושה שגם את זה אין לך.
    משם מתחילים. גם אני לא אהבתי עצמי (כולל המראה) פעם, אבל השגתי את זה, ואז עברתי לבנות, לפיקאפ.
    אתה לא יכול ל"מכור" (אתה לא באמת מוכר) משהו שאתה לא חושב שהוא טוב. כי אז לא תאמין ב"מוצר" שלך.
    אז תכיר אותו (את המוצר שלך (שזה אתה)) ואז תתחיל ל"מכור" אותו (להתחיל עם בנות ).

תבין, צריך הרבה עבודה כדי לגשת לבחורה שאתה רוצה סתם ככה.
    צריך תרגול. כמו בכל דבר בחיים: תתרגל, תתאמן >>>תשתפר.

וכן, אומץ זה מאוד חשוב. כי זה מה שמאפשר לך לשבור את הגבולות שלך.
    אני לא מתיימר להגיד שאני אמיץ, אפילו לא קרוב, אבל אני כן יכול להגיד שאני מנסה להילחם בפחדים ובגבולות שלי כמה שיותר.

זגזתי בין נושאים, מקווה שלא סיבכתי אותך.
    בעיקרון, בשביל לנצל מצבים כמו שלך צריך נסיון, או אומץ. כי אם היית אפס אבל היה לך אומץ מטורף ולא מהעולם הזה (משהו שאין גם לרוב הפיקאפרים לדעתי), היית הולך לדבר איתה, מה היה קורה משם? בחיים לא נדע..

אל תתבאס, תסתכל קדימה. תלמד מזה משהו. לא סתם אני וחבר שלי כותבים פוסטים כאלה ארוכים חחח.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Butafliko צפיה בהודעה
    סבבה תודה,אבל הבעיה היא שעד שאני חושב מה להגיד כבר אין טעם להתחיל שיחה.
    איך אתה יודע איך לפתוח שיחה,פשוט מהסיטואציה עצמה?להתמקד על דברים שהיא עושה?או על חפצים/טחשיטים שיש לה

אני יכול להגיד היי אבל אני לא יודע לאן להתקדם,אני לא רוצה שהשיחה תיהיה כמו ראיון עבודה..
    תקרא ותלמד. יש מאמר מעולה של TheNuts "מה אומרים כשאין מה להגיד", והוא מסביר איך לפתח שיחה.. למרות שאני מאמין שכמו שאתה מפתח שיחה עם גבר ככה עם אישה, אל תחשוב מה לומר והדברים ייצאו לבד, תן לזה חשיבות יתרה והדברים יתקעו לך. חוץ מזה, אולי זה יתחיל בהרבה חרא שלדחיות וריאיונות עבודה ושתיקות מביכות אבל בסוף הפקק משתחרר ואתה מתרגל.
    תתאמן עד שתתרגל! בהצלחה חבר (:

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    תקרא ותלמד. יש מאמר מעולה של TheNuts "מה אומרים כשאין מה להגיד", והוא מסביר איך לפתח שיחה.. למרות שאני מאמין שכמו שאתה מפתח שיחה עם גבר ככה עם אישה, אל תחשוב מה לומר והדברים ייצאו לבד, תן לזה חשיבות יתרה והדברים יתקעו לך. חוץ מזה, אולי זה יתחיל בהרבה חרא שלדחיות וריאיונות עבודה ושתיקות מביכות אבל בסוף הפקק משתחרר ואתה מתרגל.
    תתאמן עד שתתרגל! בהצלחה חבר (:
    ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    אחלה תגובה.
    פותח האשכול, תנסה להפנים את זה כמה שאתה יכול.
    בגלל שאתה מתחיל זה לא יהיה קל וזה גם ייראה מוזר, אתה צריך קודם כל לאהוב את עצמך. יש לי תחושה שגם את זה אין לך.
    משם מתחילים. גם אני לא אהבתי עצמי (כולל המראה) פעם, אבל השגתי את זה, ואז עברתי לבנות, לפיקאפ.
    אתה לא יכול ל"מכור" (אתה לא באמת מוכר) משהו שאתה לא חושב שהוא טוב. כי אז לא תאמין ב"מוצר" שלך.
    אז תכיר אותו (את המוצר שלך (שזה אתה)) ואז תתחיל ל"מכור" אותו (להתחיל עם בנות ).

תבין, צריך הרבה עבודה כדי לגשת לבחורה שאתה רוצה סתם ככה.
    צריך תרגול. כמו בכל דבר בחיים: תתרגל, תתאמן >>>תשתפר.

וכן, אומץ זה מאוד חשוב. כי זה מה שמאפשר לך לשבור את הגבולות שלך.
    אני לא מתיימר להגיד שאני אמיץ, אפילו לא קרוב, אבל אני כן יכול להגיד שאני מנסה להילחם בפחדים ובגבולות שלי כמה שיותר.

זגזתי בין נושאים, מקווה שלא סיבכתי אותך.
    בעיקרון, בשביל לנצל מצבים כמו שלך צריך נסיון, או אומץ. כי אם היית אפס אבל היה לך אומץ מטורף ולא מהעולם הזה (משהו שאין גם לרוב הפיקאפרים לדעתי), היית הולך לדבר איתה, מה היה קורה משם? בחיים לא נדע..

אל תתבאס, תסתכל קדימה. תלמד מזה משהו. לא סתם אני וחבר שלי כותבים פוסטים כאלה ארוכים חחח.
    תודה רבה
    ידני-
    *פעיל בפורום דיבורים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect