רציתי לקנות מדיל אקסטרים סיגריה אלקטרונית של ego t ורציתי לדעת לאן נשלח המשלוח, אם צריך לשים תעודת זהות באתר, ואם צריך להירשם לאתר..
תודה רבה לעוזרים!!!
רציתי לקנות מדיל אקסטרים סיגריה אלקטרונית של ego t ורציתי לדעת לאן נשלח המשלוח, אם צריך לשים תעודת זהות באתר, ואם צריך להירשם לאתר..
תודה רבה לעוזרים!!!
|
|
הם שולחים אליך, איך הם יודעים איפה אתה גר? נרשמים..... מכניסים ויזה נטען/אשראי דרך פייפל ומשלמים המשלוח מגיע לארץ במשלוח אוירי והדואר בארץ ממין ושולח אליך
נערך לאחרונה על ידי יפתח86; 29-07-2012 בשעה 15:56.
אבל אני גר במושב שיש בו בעיה עם הדואר ואין לנו בו תא דואר, אז יש אפשרות לשלוח את זה לתא דואר שלנו בדואר ישראל כאילו... ואיך אני מכניס מספר טלפון הקידומת היא +852 מה אני אמור לעשות עם זה... ואני אמור לרשום את המיקוד של הדואר? או בכלל לא צריך מיקוד.... ושאלה אחת אחרונה, את כל זה אני רושם ב adrees line 1 כאילו בשורה הקטנה הזאת?
חח סליחה על החפירה....
בדיוק אתמול בלילה הזמנתי לעצמי מקטרת משם.. אתה צריך קודם להרשם לאתר ואז בהזמנה אתה ממלא את הפרטים של מקום המגורים שלך ואז אתה מקבל את הכרטיס של הדואר רשום לתיבת דואר שלך שצריך ללכת ולקחת את המשלוח מהדואר.. וומצאתי אשכול שפתחו מזמן פה בפורום גם על סיגריה אלקטרונית מ DX
הנה הלינק
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=817148
תעשה השוואה בין הסיגריות ותחליט איזה סיגריה אתה רוצה לקנות..
אם אתה צריך עזרה במשו אתה יכול לשלוח לי ה.פ