המדריך המלא לK/D גבוה
מבוא
טוב אז פה מתחיל המדריך שלי איך לעשות K/d גבוה וכל מה שצריך לדעת בנושא .כתבתי את המדריך עקב ביקוש לנושא וחוסר ידע אצל שחקנים כמו "שחק טוב הוא יהיה גבוה או "תהרוג הרבה תמות פחות..." עם משפטים אלו אני לא מסכים מכיוון שבדרכים האלו (שרוב השחקנים משחקים) לא מגיעים לא תוצאות מרשימות כמו K/d +3 אלה בגג 2.50 ואולי אני אפילו קצת מגזים... בכל מקרה המדריך בה לעזור לכם להשיג k/d גבוה דרך שיטה שאם הזמן מצאתי..(המדריך או הרעיון לא מועתק משום מקום).
בכל מקרה חשוב לי לציין שK/d זה ממש לא הדבר העיקרי במשחק והמון ילדים חושבים שאני משחק בשביל הk/d זה לא נכון....הk/d הוא רק אמצעי שבעזרתו אפשר לזהות האם השחקן טוב או לא אבל זה לא אומר שחסר שחקנים סוסים אם k/d 0.85... בכל מקרה ברצוני לומר שמי שמתכוון לעשות את המדריך צעד אחר צעד חייב לדעת שזה עבודה קשה ובעיקר מעצבנת שבה לא יוצאים מהרמה T אך למזלנו אם עושים הכול כמו שצריך אז תוך שבוע אפשר להתחיל לשחק רגיל,לעלות רמות ובעיקר לא לשחק בשביל הk/d (כמובן שלא נותנים שיעשו עליכם Free kills).
איך מתחילים
אוקיי אז מתחילים!חשוב שתדעו שאתם צריכים לפתוח שחקן חדש רמה T בכדי להתחיל את המדריך אוקי פתחתם שחקן?מעולה עכשיו אתם נכנסים לשרת של הנובים
קוראים לו Winchester נכנסתם עליו?זהו עכשיו הכול מתחיל שבוע שלם אתם לא יכולים לצאת ממנו. אז הk/d שלכם עכשיו 1.00 מה שאומר שכל הריגה וכל מוות משפיעה בצורה מטורפת או לטובה או לרעה. כדי לעלות את הk/d אתם קודם כל צריכים לזהות נובים ואיך מזהים?לפי k/d המטרה היא שכאשר אתם עושים קרב עם מישהו הוא יהיה יותר נוב ממכם
כל אחד יודע את הרמה שלו וכך הוא בוחר שחקן נוב בתור "קורבן" שיעלה לו את הk/d ותאמינו לי שלא חסר בשרת הזה שחקנים עם k/d 0.14 בקיצור איך מוצאים את הנוב?
פשוט מאד פותחים חדר במוד
limination pro עכשיו פה כל אחד זה משהו שונה כי כל אחד טוב בדבר אחר עם אתם טובים בSniper תשימו Sniper only עם אתם טובים אם רגיל תשימו No Explosives. את ההריגות אתם שמים על 11,שמים את המשחק על 1vs1 ואתם עוברים לBravo עשיתם הכול בהצלחה?מעולה עכשיו מחפשים נוב אתם מחכים שיכנס נוב, נכנס שחקן?הוא עומד בתנאים שלכם?מעולה אתם יכולים להתחיל לשחק אבל חשוב מאד לזכור שפעם היה אפשר לזהות ככה נובים ולשחק... אבל עכשיו יש המון אקרים והם נכנסים לשרת הזה ואז קשה לזהות והם הורסים את הk/d זה למה המוד Eli Pro 1vs1 חשוב כי ככה אין הרבה סיכויים שיכנס אקר הם בדרך כלל מחפשים חדרים עם המון שחקנים.
אוקיי עכשיו עם הכול עבר בהצלחה ויש מולכם נוב "טהור" לא תהיה לכם בעיה לעשות עליו 11-0 נכון?השיטה עובדת ככה ,אתם הולכים להיות חארות ולהיות campers,Ns heros וכל השיטות משחק הכי מגעילות שיש בגלל שמה שמשנה לכם כרגע זה הk/d בלבד ואתם צריכים שהוא יהיה גבוה ואתם תעשו הכול בשביל זה אתם צריכים להיות קאמפרים בBase שלכם ותמיד להסתכל לכול הצדדים ולבדוק עם הוא עובר בBase (יש גם שחקנים שזה הפעם הראשונה שלהם במשחק אז הם לא שמים אלייכם כל כך לב הם יותר בודקים את המפה)בקיצור גמרתם על הנוב? מעולה! חשוב לזכור שלא מגיעים ל11 הריגות עושים 10 ויוצאים.בגלל שהמטרה היא לא לקבל את הexp מהמשחק וכך תשארו רמה נמוכה ותישארו עם הנובים.בכל מקרה עם הצלחתם להרוג אותו 10 פעם בלי למות הk/d שלכם עכשיו 10! המטרה היא להגיע לk/d הכי גבוה שאתם יכולים בלי למות בשביל זה צריכים להיות מאד בררנים בבחירת היריב עם אתם עושים 10-1 אתם עדיין על 10 זה אולי נשמע קשה אבל זה לא ,אני עם הדרך הזאתי עשיתי 40-0! והיה לי k/d 40 (מי שלא מאמין יש לי תמונה)אוקיי עכשיו הk/d שלכם ענק! אבל הוא מאד מאד פגיע המטרה להמשיך בשיטה הוא ירד המון אבל עם אתם שחקנים עם ראש ויש לכם כוח רצון אז תוך שבוע וחצי (אפילו פחות זה תלוי בכם) אתם על 2000 הריגות לכל היותר עכשיו אתם חייבים להשתדל בדרך הזאתי שהk/d ישאר תמיד על 4+ עכשיו אחרי שעברתם את החלק הקשה ואת השבוע וחצי בשרת עם הנובים אתם חופשיים! אבל גם מאוד כבולים כי אתם צריכים תמיד להיות במצב חיובי וזה אומר שאתם הופכים את הk/d שלכם לתרגיל חשבון נגיד אתם רוצה k/d 3.00 זה אומר שכל משחק אתם תצתרכו להגיע לתוצאה בין המוות וההריגות שתתן לכם 3.00 בשביל הדגמא עם אני רוצה k/d 3.00 אז אני יהרוג 6 וימות 2
אחרי שעשיתם k/d 3.00 במשחק תצאו מכיוון שעם אתם נשארים עד הסוף אתם מגיעים לכמות גבוהה של הריגות ומוות ואז קשה לשמור עליהם שיתנו תוצאה של 3.00 לדוגמא:יש יותר סיכוי שתעשו במשחק 6-2 מאשר 30-10 התוצאות הם אותו דבר אבל יותר קשה לעשות 30-10....וככה אתם ממשיכים עד שהוא תקוע הוא אמור להתחיל להיתקע ב2500 הריגות.עד לפה ההסבר!
מודים ומפות מומלצות
מפות:
Oil Rig
Vertigo
Junk Flee
Death Room
מודים:
Sniper only
No Back Pack
No Explosives
קרדיט לפורום אחר