מידע:
מינימום משיכה:
15$ לWebMoney, אפשר לקבל תשלום כל יום שני ושלישי.
כמה זמן קבצים נשארים?
קובץ שלכם נשאר 30 יום מההורדה האחרונה שלו (אפשר לראות עוד כמה ימים נשאר לקובץ שלכם עד שימחק אם לא יורידו אותו בFileManager בעמודה Status)
כמה מרוויחים ממופנים?
25% מהרווחים שלהם, לכל הנרשמים דרכי אני מציע 30% ממה שאני מרוויח דרכיכם!
שזה יוצא 30%*25% יותר רווח מהרווח העצמי שלכם.
בשביל לראות את הלינק מפנה שלכם אתם נכנסים לחשבון -> לוחצים על Statistic -> לוחצים על Referrals.
התוכניות שקיימות בLIB:
תוכנית Normal:
מומלץ רק לאלו שמעלים קבצים קטנים (תוכנות וכו - ככל שהקובץ קטן תרוויחו יותר!) אלו הרייטים(רווחים) ל1000 הורדות:

למרות זאת אני לא כ"כ ממליץ על התוכנית הזו הרווחים שלכם תלויים גם במספר ההורדות שיש לכם וגם במספר המכירות ככל שיש לכם יותר תרוויחו יותר אם יש לכם פחות, תרוויחו פחות.
תוכנית Turba:
ניתן להרוויח עד 17$ לכל 1000 הורדות וגם להרוויח ממכירות - אתם בוחרים. טבלת רווחים:

שימו לב שאם אין לכם מכירות בLib בתוכנית זו, יירדו לכם הרייטים מההורדות - ישנו לכם את הרווחים ל100% ממכירות כך שאתם תרוויחו מעט מהורדות אם אין לכם מכירות.
יש אפשרות לשנות את % הרווחים שלכם ממכירות ומהורדות מפה:
אתם לוחצים על Cabinet בלשונית העליונה ואז Changes in the payout system (אם קיים לכם - רק למשתמשים וותיקים) ובוחרים את % הרווחים שלכם ממכירות ומהורדות:
תוכנית Percentage: - תחליף לSms4File *מומלץ*!
מרוויחים רק ממכירות 60% מכל מכירה.
תוכנית מאוד טובה כי מהמכירה הכי נמוכה באתר אתם תרוויחו 0.9$ שזה המון יותר מSms4File לשעבר, היו לי כמה מכירות שהגיעו גם ל8$ שהרווחתי ממכירה.
המשתמשים עדין רואים את הקבצים שלכם ואפשר להוריד אותם בחינם, אבל רוב הפעמים הם יצטרכו לשלם בשביל להוריד ויקנו Premium.
לאחר שבחרתם את התוכנית שמתאימה לכם (מהתוכניות שמוצגות למעלה, אני אישית ממליץ לכם ללכת על תוכנית Percent) נכנסים להרשמה ומבצעים את הצעדים הבאים:
1.מכניסים את האימיל שלכם, ממלאים את הCaptcha ולוחצים Register.

2.נכנסים לאימיל שרשמתם ב(1) ומתחברים לאתר עם הססמה שהם שלחו אליכם.
הסבר על העלאת קבצים:
נכנסים לחשבון שלכם לוחצים על File Manager(Old) ואז על Upload.
באפשרותכם להעלות קבצים ע"י מספר שיטות:
1.HTML UPLOAD - העלאה רגילה מהמחשב : צריך להיות מחובר לאתר.
2.FTP - העלאה עם תוכנה מהמחשב(כגון FileZilla): לא צריך להיות מחובר לאתר.
3.Remote - לקחת קובץ של מישהו אחר וליצור העתק ללינק שלו.
1.HTML UPLOAD:
לוחצים על בחר קובץ ומעלים.
3.Remote Upload:
הסבר מלא לחץ כאן : זכויות שמורות לMichaelItsMe3
הRemote של SF זהה לשל Letitbit.
הוחכות תשלום (שלי):
1. תשלום לWebmoney (תוכנית Percent):

2. תשלום לPaypal (מתוכנית Percent):

3. תשלום לWebmoney (מתוכנית Turba):