אז כמו בכל שנה, גם השנה אנו מתקרבים לאירוע הגדול של אפל בו היא תכריז על האייפון הבא שלה - האייפון 5.
גם הפעם, אנו מתחילים להיות מוצפים בשמועות, תמונות והדלפות כאלה ואחרות אודות מכשיר הדגל הבא של התפוח מקופרטינו.
אז מה צפוי לנו? מתי בכלל צפוי לנו? והאם יש הפתעות חדשות?
אז אם נעקוב אחרי השמועות שצצו בימים האחרונים, כנראה שאת אירוע ההכרזה שלה, אפל תערוך ב12 לספטמבר.
גל השמועות אומר שהמכשיר יצא למכירה 9 ימים לאחר ההכרזה, ב21 לספטמבר.
בנוסף להכרזה על האייפון החדש, ישנן שמועות המדברות על כך שאפל תכריז על אייפד מיני ואייפוד נאנו באותו האירוע.
אז אילו חידושים צפוי להביא עמו האייפון הבא?
ע"פי דיווחים של האתר 9to5mac, שיש לציין אתר אמין מאוד בכל הקשור לאפל, האייפון הבא כנראה יבוא עם מעבד מרובע ליבות שיקרא A6. עם זאת, יכול מאוד להיות שמדובר במעבד A5 משופר אך עם ההכרזות מצד המתחרים קשה להאמין שאפל תשאר מאחור. המכשיר יגיע עם 1GB ראם.
בכל הנוגע לעיצוב המכשיר, מספר תמונות דלפו לרשת המציגות את העיצוב החדש. ע"פי ההדלפות האייפון הבא יכיל מסך בגודל 4 אינץ', סוללה גדולה יותר, יעבוד עם כרטיס נאנו-סים ויכיל חיבור 16-פין חדש. העיצוב יהיה כמעט זהה לאייפון 4 וה-4S אך יכיל מתכת בגב המכשיר וכנראה שמיקום כניסת האוזניות ומצלמת הFaceTime ישתנו.
יש לציין שמספר שמועות מדברות על שמו של המכשיר. יש סיכוי שהמכשיר יקרא The New iPhone כפי שאפל עשתה עם האייפד, אך לא ראיתי התייחסות רצינית לשמועה זו.
http://youtu.be/AyOqeDfJueM
בתמונה: כנראה גרסא סופית של האייפון הבא.
דיווחים נוספים מדברים על תמיכה ב4G\LTE ותמיכה בNFC.
בעניין המצלמה, מדווח כי המכשיר יגיע עם חיישן 8 מגה פיקסל כמו הקודם.
בואו להשתת, בדיון אודות האייפון 5 בפורום iPhone\iTouch כאן!







ציטוט ההודעה

