היי
יש איזה ילד שממש אבל ממש מציק לי.. הוא בגיל שלי.. והוא חושב שהוא אמא שלי, (אני לא בקשר איתו או משהו..) תמיד חייב להגיד לי מה לעשות... מילא היה אומר יפה (אז פשוט לא הייתי מתייחסת) אבל הוא ממש צורח את זה מול כולם ומביך אותי... וגם הוא תופס עצבים על דברים שאנשים נורמליים לא מתעצבניים מהם... למשל פעם הוא שאל אותי משהו ואני אמרתי:" אני יודעת!!!" ואז הוא צעק עליי "מה אני יודעת???????!!!!". יופי הכל יפה, אבל זה לא בבצפר... אני מתנדבת בצער בעלי חיים וגם הוא. והכי גרוע שבשנה הבאה כשאנחנו עולים לחטיבה אנחנו ניהיה באותה כיתה!!!!! אני יודעת שזה נשמע קצת מוזר אבל אני פשוט לא עונה לו במצבים שהוא מציק לי. לא נלחמת... אני מנסה לברוח מהמצב, לפני שיראה אותי בוכה.... כשאני מסנה לענות לו"מה אתה אמא שלי????!!!!!" יוצא לי זרם של אוויר בלי מילים או ש"טוב.... אני יפסיק...." ואז הוא אמר"טוב אני יפסיקקק.... סתמי ת'פה יא בכיינית!!" לאנשים אחרים אני מצליחה לענות..... אנשים שאני לא שמה עליהים....... גם עליו אני לא שמה.. "הוא בנאדם בלי חיים..." אני אומרת לעצמי שוב ושוב.... מנסה לתרגל כדי להראות למעצבן הזה שאני לא שמה עליו ושיפסיק להציק לי!!! אבל כל פעם מחדש אני לא מצליחה....
אני ממש מבקשת עזרה..
תודה מראש לעונים![]()

ציטוט ההודעה