קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] המעבד שלי פועל חזק מידי!
    על ידי -sUIx בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-07-2007, 09:42
  2. ניק חדש - חזק 400 פריים !
    על ידי U2tr4x בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-05-2007, 15:10
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:51
  4. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
  5. נדיר - מה קורה שאתם קרובים מידי לקרחון
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 00:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אגו או פריים חזק מידי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל אגו או פריים חזק מידי?

בשנתיים האחרונות התחלתי לעבוד על הפריים החזק שלי.
    לדעת להגיד לא - ולא רק בגלל שאני לא רוצה או לא יכול אלא גם בשביל לבדוק תגובות.
    לא לענות ישר לכל טלפון - להדגיש את זה שיש סדר עדיפויות ואני לא יעצור דברים באמצע בשביל טלפון של מישהי
    לנסות להתרחק טיפה ולא לעשות תמיד את הצעד הראשון בליצור קשר..

אך לפעמים יש לי תחושה שמעורב בזה גם הרבה אגו.
    שבעצם לא "הפריים החזק" שלי מדבר אלא גם האגו שלי מדבר.
    ואני לא אתן לדוגמא שאני שוב אתקשר אליה או נגיד ואומרים לי שיחזרו אלי אז אין מצב שאני ארים טלפון.. גם אם לא חזרו אלי אחרי יומיים.

מישהו מצליח להבין אותי בנושא?
    מה אתם חושבים בקשר לאגו ופריים חזק? האם הם הולכים ביחד?
    מתי לדעת לשחרר?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כמוני כמוך, אחשלי.
    אני לא חושב שזה קשור לאגו או פריים חזק..זה הכל ביחד. זה גם אגו, זה גם פריים חזק, זה גם אופי של בן אדם, זה קשור לעבר שלך עם בחורות וקשור להמון דברים בנוסף.

בחורה יכולה להתקשר אליי, להגיד לי לחזור אלייה, ואז יש שני אפשרויות..או שאני יחשוב מתישהו במהלך היום עלייה (להתקשר, או לא?) או לחילופין שאני בכלל לא יחשוב עלייה...בכל מקרה, בשני המצבים אני לא חוזר אלייה. למה? אין לי מושג...אני לא מחפש לזה תשובות.

יש לי רשימה ענקית של תירוצים-
    -לא אוהב לדבר בטלפון
    -לא מאמין בסמסים, צ'אט בפייסבוק ולא בשום זבל אחר
    -אני תמיד מעדיף להתחיל את הערב עם בחורה באותו הלילה ולסיים איתה באותו הלילה, לא צריך להמשיך לקשר מחוץ לזה...אלה אם כן אם נשמה טהורה. לא, עוד לא מצאתי אחת כזאת.
    -אני שכחן גדול...לא זוכר להתקשר לאף אחד (זה אמיתי)

אבל תמיד אתה צריך לזכור להגיד לבחורה שנעלבת מזה, שהיא לא צריכה לקחת את זה כמשהו ישיר כלפייה. פשוט תגיד שאתה לא חוזר לאף אחד אף פעם..אתה לא אוהב לדבר וזהו..פשוט תצא זכאי.

אבל...אם מה שאתה מציג פה באשכול, הוא דבר שמפריע לך..ואתה מרגיש שקר עם עצמך בכל הקשר הזה שאתה לא מחזיר טלפונים, זתומרת שאתה מרגיש ריקני איפשהו ומרגיש שאתה פוגע בבן אדם( או בת אדם) שאתה לא חוזר אלייה אחרי שהיא התקשרה או לא עושה את הצעד הראשון של הטלפון..אז כנראה שאצלך זה באמת האגו שולט עלייך ואתה צריך לעשות חושבים עם עצמך.

זכור- דע מי אתה ולאן אתה הולך.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מבין מבין..
    אני שונא את זה בעצמי TO MUCH לפעמים זה באמת יותר מידי.
    כשבחורה באה אליך בשיא ההתלהבות ואומרת לך משהו ואתה מגיב נורא אדיש או משהו בסגנון זה פוגע בה ואני קלטתי את זה ממלא בחורות,
    יש כאלה שאוהבות חוסר יחס ויש כאלה שחייבות את כל הצומי והמחמאות.

לפעמים זה יכול לשרוף גשרים של ידידות, זוגיות, יזיזות וכל מיני. לי אישית זה שרף 2 בחורות בינתיים ויש להן חברה קרובה שכמובן גם היא ניתקה איתי ת'קשר, ת'אמת היא חושבת שאני שם על זה זין כי פעם חברה שלה ניגשה אלי ושאלה אם אני חושב עליה ואם אני חושב על לחזור אליה [היא כנראה שלחה אותה] ואני מרוב השתן שבראש והOVER אגו אמרתי "לא" ופה בעצם שרפתי את זה לגמרי.

לפעמים צרייך לדעת להגיד גם "טעיתי" , גם אם זה לא במילה "טעיתי" או "סליחה" או "מצטער" אבל לפעמים צריך לדעת איך לגרום לבחורה לחשוב שהיא פה ושם מקבלת את היחס והצומי שהיא רוצה ולא אדישות ומשחקי אגו

תנסה יותר להתרכך אחי, אבל רק אחרי שאתה קולט מהבחורה שבמידה ותמשיך בשביל האגו היא סתם תחשוב שאתה פוץ .
    זה גם אותו דבר על אובר ביטחון, קרה לי במועדונים שאיזה ליצן מנופח אגו בא וחשב "וואלה אני הכי מלך הכי גבר" בצורה קיצונית וזה פשוט דוחה להסתכל מהצד אחי פשוט לצחוק עליו ולרחם שהוא עם ביטחון "גדול" שבעצם שווה לזיוף אחד גדול.

אתה לא רוצה להיות הבחור הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

זה לא רק ברמה של מול בחורות חדשות שאני מכיר.
    אלא לדוגמא אני יכול לדבר על קשר עם ידידה אחת... שאני לא רוצה איתה כלום ויש לה גם חבר..
    אבל אני לא מוכן להיות פאפי כזה שיענה תמיד שהיא מתקשרת או תמיד יפגש איתה כשנוח לה או זה שישמור על קשר.
    כאן יש סוג של אגו כזה וסוג של משחק של להראות שאני "גבר" למרות שאין כוונה למשהו יותר מידידות..

נגיד זה קורה גם מול חברים.
    שאני לא מוכן שהם ישלטו תמיד בסיטואציה. שאני קובע את הכללים והחוקים.
    ואני מרגיש שלפעמים אולי אני מערב אגו. ואז אני לא יודע מתי לשים את הגבול ומתי לא.

מצליחים להבין?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני יכול להבין, אבל העצה הכי טובה שלי היא פשוט להשתחרר... נוח לך להתקשר? תתקשר... אין כוח? אל תתקשר. אל תחפש תירוצים למה לא או כן להתקשר.
    ככה לגבי כל דבר.
    זה אפילו לא אגו, זה פשוט הרצון שלך שהחיים שלך יהיו חייו של הזיין הכי גדול, ובגלל שאתה לא כזה (עדיין חח), זה מפריע לך קצת. ככה לפחות אני מבין את זה. פשוט שתחרר וחייה את החיים שלך אחי, תעשה מה בזין שלך בסה"כ.

אגב, כשאתה מבטיח למישהו או למישהי משהו, לדעתי לפחות- תקיים אותו. לגבר יש שני דברים, המילה שלו והביצים שלו- ואסור לשבור אף אחד מהם. ואם שכחת לחזור אל מישהי, תחזור ותתנצל ששכחת, כי הבטחת, וגבר אמיתי עומד במילה שלו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect