קרדיט לאתר אחר.

המדריך ללחימה בלאגים !

אז מה זה בכלל לאג ? לאג זה תוצאה של עומס יתר על השרת הביתי שלכם.

עד לא מזמן הייתי סובל מלאגים כמו חלקכם אבל יום אחד מצאתי את הפתרון ומאז אין לי לאגים אף פעם וברצוני לשתף אותכם בשיטות שאני מכיר ללחימה בלאגים, לכל המזלזלים אני נמצא בספקית של נטחרא בלי חבילת גיימר.

1) כניסה למשחק

קורה לכם שאתם מנסים להיכנס לחלון של המשחק ואתם כותבים שם משתמש וסיסמא ופתאום זה מטעין 200 שנה ומופיע הודעה של UN KNOWN EROR ואתם אומרים לעצמכם סדרת קללות טובה על המשחק אז הינה הפתרונות שאני מכיר לבעיה :

שיטת הסיסמא הלא נכונה

תיכתבו סיסמא לא נכונה (לא משנה איזה העיקר שזה לא הסיסמא הנכונה שלכם ) בחלון המשחק ואז תלחצו על ENTER מלא פעמים ואז תכתבו את הסיסמא הנכונה שלכם וזה אמור להיסתדר (אל תעשו יותר מדי סיסמא לא נכונה כי בסוף השרת לא יקבל שום סיסמא ותצטרכו לצאת ולהיכנס מחדש ללאנצ'ר כדי שהשרת יקבל את הסיסמא ) . מה WTF מה זה השיטה המפגרת הזאת ?! איך זה הגיוני ?! ,אני לא יודע זה פשוט עובד..

*הערה : לכל אלה שאומרים שללחוץ על ENTER לכמה שניות זה יותר טוב אז אתם טועים , אחרי זה השרת לא יקבל שום סיסמא , כלומר הוא יחשוב שהסיסמא האמתית שלכם שגויה ותצטרכו לצאת מהלאנצ'ר ולהכנס שוב ללאנצ'ר בקיצור כאב ראש..

להשאיר את הלאנצ'ר כל הזמן פתוח !

ניסתם את השיטה וזה לא מצליח לכם בערב ? אז פשוט תדליקו את הלאנצ'ר בצהריים ותשאירו אותו פתוח.

*הערה : אם תשאירו את חלון המשחק יותר מדי זמן פתוח אז בסוף שתרצו להתחיל משחק החלון של המשחק יסגר.

2)הלחימה בלאגים !

חבילת גיימר

פשוט מאוד אנשים , תבקשו מההורים שלכם (אם אתם מבוגרים תקנו בעצמכם xD ) חבילת גיימר מהספקית שלכם ואז לא יהיה לכם יותר לאגים.

012 סמייל

ההורים שלכם לא רוצים לשמוע על חבילת גיימר , אז תבקשו מהם לעבור לספקית 012 סמייל . לכל מי שאני מכיר שיש לו 012 אמר שאין לו כמעת אף פעם לאגים.

אם אתם לא יכולים להשתמש בשני הפתרונות הראשונים שהצעתי , אתם תקועים כמוני בנטוויז'ן (או ספקית אחרת) עם התחייבות של חצי שנה ולא מרוצים ? אל דאגה הינה הפתרון שעזר לי

מחשב נקי FUCK THE WHAT !

מחשב נקי ? בדיוק ,מחשב נקי מוירוסים.
היה לי תמיד לאגים בנטוויז'ן , אבל פעם אחת פירמטתי את הסבתא של המחשב שלי (פירמטתי הכל >< ) ואז התקנתי אנטי-וירוס טוב ויאללה התקנתי LOL והתחלתי לשחק ,ובום בקושי נתקלתי בלאגים !
אז אם הבנתם נכון , הבנתם שאתם צריכים להוריד אנטי-וירוס מומלץ לתת לו לשמור ולסרוק את המחשב \ או לפרמט את כל המחשב ואז להתקין אנטי וירוס מומלץ ולהשתדל לסרוק את המחשב בזמן שהמחשב שלכם לא בשימוש ופשוט תשתדלו לבדוק שאתם מורידים קבצים לא נגועים.

*הערה: בלי קשר ללאגים תשתדלו תמיד להשאיר את המחשב שלכם נקי מוירוסים.