שלום למנהלי פורום אטרף,
לא מזמן שלחתי לך פנייה במייל עקב באן שקיבלתי . קיבלתי את הבאן מתלונה של המנהל lionel.messi על כך שרימיתי איתו במכירה, והמשתמש שמכרתי לו בקומבט ארמס קיבל באן בגללי. בלי לברר את העניין ישר נתתם לי באן-איך שהתלונה הוגשה!. רציתי לומר לכם שמכרתי למשתמש messi משתמש בקומבט ארמס בשם elvad13 ובשם proelvad13/THE-E-BOY .. לאחר שניהל שיחה עם prospect בתלונה שלו המנהל Pro ביקש הוכחה מ Lionel. lionel חיפש ברשימת האקים של קומבט ארמס משתמש שהשתמש בעבר בהאקים ואמר את המשתמש elvad12 שהוא המשתמש לשעבר שלי, שהיה ברמה 2LT והייתי מודע לבאן שקיבלתי לא מכרתי לו את המשתמש הזה. אשמח אם תוכלו לברר את העניין מחדש ולהחזיר לי את המשתמש-הייתה כאן אי הבנה גדולה ומה גם שהנקודות הוחזרו למשתמש וגם בזה הוא שיקר. elvad13 עלה 9 נק' והמשתמש השני 5 נק' . המשתמש ביקש 14 נק' סה"כ במקום רק על elvad13 שגם בזה הייתה טעות . תודה רבה . ( זה לא מראה שאני בבאן אבל כשאני נכנס כתוב לי שאני מורחק בבאן והוא לא יחזור אפפעם )
אינני יכול לשלוח קישור לתלונה אך אם תחפשו elvadodo13 תמצאו (עשינו עסק) בטיפול ותלונה שמסי שלח לגבי המשתמש elvadodo13

ציטוט ההודעה