מישהו יודע איך קוראים לילדת הזרע?
לא שייך לפה , וגם לא נראה לי יגידו לך את השם שלה
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי shoval132 מישהו יודע איך קוראים לילדת הזרע? תמצא חברה בנאדם
נכתב במקור על ידי ShiNx תמצא חברה בנאדם 15,005 הודעות באטרף החתימה שלך "תצביעו לי לחופר השנה, מעצב השנה וספאמר השנה ותעזרו לי לשמור על התארים הנאים האלה 3>" ואומר לי למצוא חברה? בחייאת ראבק
נכתב במקור על ידי shoval132 15,005 הודעות באטרף החתימה שלך "תצביעו לי לחופר השנה, מעצב השנה וספאמר השנה ותעזרו לי לשמור על התארים הנאים האלה 3>" ואומר לי למצוא חברה? בחייאת ראבק אתה זה שמחפש להטריד מישהי דרך הפייס , למה אתה מחפש את השם בידיוק?
נכתב במקור על ידי ShiNx תמצא חברה בנאדם נכתב במקור על ידי shoval132 15,005 הודעות באטרף החתימה שלך "תצביעו לי לחופר השנה, מעצב השנה וספאמר השנה ותעזרו לי לשמור על התארים הנאים האלה 3>" ואומר לי למצוא חברה? בחייאת ראבק
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אתה זה שמחפש להטריד מישהי דרך הפייס , למה אתה מחפש את השם בידיוק? התערבות עם חבר, אין לי מה להטריד אותה בפייסבוק לא משעמם לי
נכתב במקור על ידי shoval132 התערבות עם חבר, אין לי מה להטריד אותה בפייסבוק לא משעמם לי " התערבות עם חבר " מאמין לך
נכתב במקור על ידי aviv_b_d " התערבות עם חבר " מאמין לך אל תאמין, תחזור להיות מצחיק השנה לא אפריע לך עם האשכול הזה.
חוקי הפורום