אחרי הריב הגדול יוליה פותחת דף חדש עם נטלי: "אני חושבת שזה הזמן להתחיל להכיר אחת את השנייה באמת" וגם: נטלי מתפנקת במקלחת וקובעת נחרצות: "זאת לא קלישאה שמי שלא היה בהישרדות לא יכול להבין מה זה". צפו בפרק ה- 43 של סדרת "וילת הסלבס", כל יום פרק חדש בלעדי בנענע 10

לא לקבלת פנים כזאת ציפתה נטלי דדון עם הגעתה לווילת הסלבס. עוד בטרם הספיקה להחליף את בגדיה ולהתאושש ממהלומת ההדחה מצאה את עצמה נטלי בלב ליבה של מריבה סוערת עם חברתה למשחק יוליה פלוטקין. אולם, לאחר שהדברים נאמרו והרוחות נרגעו, הבינה יוליה כי נהגה בחוסר רגישות כלפי חברתה נטלי, שזה עתה הגיעה לווילת הסלבס, ביקשה את סליחתה על התנהגותה הבוטה והעניקה לה חיבוק חם ומלטף. "די אנחנו מחוץ למשחק, סיימנו עם החרא הזה. כרגע אני רוצה שנחיה בשלום בבית ".על אף חוסר האמון שנוצר בין השתיים והדברים הקשים שכתבה יוליה לצד תמונה של נטלי על קיר השורדים בוחרת יוליה לתת צ'אנס נוסף לחברות שלהן :" אני לא יודעת איך את בתור חברה באמת אבל אני חושבת שזה הזמן כאן להתחיל להכיר אחת את השנייה באמת".יוליה לוקחת את נטלי לסיבוב הכרות בחדרי הווילה ולאחר ביקור קצר בחדר השינה מגיעות השתיים לחדר האמבטיה. נטלי מתבוננת על עצמה במראה ולא מאמינה למראה עיניה: "יואו איזה מפחידה ואיזה שחורה אני. אני אתיופית". היא נכנסת למקלחת ומתרגשת מזרם המים, השמפו והסבון שנפלו בחלקה. "אני חושבת ששרדתי כי ידעתי שיהיה לזה סוף. פאקינג לנגב עם עלים. זר לא יבין זאת וזאת לא קלישאה, זה ממש ככה. מי שלא היה בהישרדות לא יודע מה זה" היא אומרת ומקרצפת את עור גופה.

לכתבה המלאה
תהנו :].