תחושות הפספוס והאכזבה לאחר הדחתה בשנית מהמשחק מביאים את נטלי דדון לחשוף את קשיי ההישרדות בחייה האישיים "זאת לא קלישאה, אני שורדת את החיים עוד מהיציאה מבטן אימי" וגם: יוליה ונטלי רבות וסוגרות חשבונות על החברות השקרית והבגידה הגדולה. צפו בפרק ה- 42 של סדרת "וילת הסלבס", כל יום פרק חדש בלעדי בנענע 10
נטלי מודחת זו הפעם השנייה מהמשחק, ועושה את דרכה לווילה עם תחושות קשות של אכזבה אבל עם תעצומות נפש גדולות. "הגעתי למשחק בתחושה שאין לי כבר כלום. כבר לא ידעתי אם יש מקום שאני יכולה לקרוא לו בית והמשחק הוא חוויה שכל אחד צריך לעבור כדי להעריך את מה שיש לו בחיים". בדרכה לווילה היא נפתחת ומרשה לעצמה לחשוף את קשיי ההישרדות האמיתיים, לא אלה של המשחק אלא המכשולים והתלאות שציפו לה בעולם האמיתי מהרגע בו הגיעה לאוויר העולם: "זאת לא קלישאה אני שורדת את החיים, עוד מהיציאה מבטן אימי ועד לרגע זה. אני רוצה להפסיק לשרוד ולהתחיל לחיות".הווילה מקבלת את פניה ריקה ושוממת מה שמאפשר לה להתפנות ישירות לדברים החשובים באמת: סגירת חשבונות עם חבריה השורדים על "קיר השורדים" והתמוגגות על ארוחה טעימה ומפנקת. תחושת הלבד שבוילה והיעדרותם של השורדים מציפים בנטלי תחושות בדידות וגעגועים והיא חושפת עוד נדבך בסיפור ההישרדות של חייה האישיים: "אני זוכרת לפני שיצאתי לחוויה הזאת נפגשתי עם אחותי דבי ורציתי לחבק אותה לפני שאני נוסעת ולא יכולתי. גדלנו במקום שהחיבוק בו הוא משהו לא טבעי. אני חושבת שילד לא יכול לשרוד חיים שלמים בלי חיבוק".עזאם, אושרי ויוליה פורצים לפתע אל הוילה ומקבלים את נטלי בחיבוקים ונשיקות. היחסים הקרירים בין יוליה ונטלי מורגשים באוויר ויוליה מתקשה להיות צבועה ולשדר "עניינים כרגיל". לא חולפות יותר מחמש דקות והאווירה בין השתיים מתלהטת לכדי ויכוח סוער ונטלי דדון, שעוד לא הספיקה להתאושש מהדחתה מהמשחק, מוצאת את עצמה שוב בליבה של מתקפה. "את הבטחת לי מלא דברים" אומרת יוליה " את הבטחת לי שאת תשמרי עלי ושאנחנו חברות ושאנחנו נלך ביחד עד הסוף ואת אחר כך לא הצלחת להסתכל לי בעיניים". נטלי מנסה להתגונן ולהסביר את מהלכיה ואת עמדתה במשחק אבל יוליה הטעונה מסרבת להקשיב וגורמת לנטלי לפרוץ בבכי.
לכתבה המלאה
תהנו :}